m
a
r
4 i går66 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Hur mycket mat får man i Norge för 1000 kronor?
Jämfört med i Sverige

Alla vet att det är en aning dyrare att handla grejer i Norge jämfört med Sverige, speciellt när det gäller mat. Så vad får man för 1000 kronor i matväg i grannlandet om man jämför med här i Sverige? Uppdrag: Mat har undersökt just detta. Bonusklipp nedan där man letar var Sveriges bästa falafel finns. Tumnagel
73kg
+
Bobby Green
0
fredag 6 september

Hur ser den perfekta croissanten ut?
Dominique vet

Det är skillnad på croissant och croissant. Så vilken är den mest perfekta? Det berättar den franske konditorn Dominique Ansel här. Ett recept hittar ni på länken nedan. Tumnagel
86kg
+
Bobby Green
0

Klart du ska blanda till dig en GT i helgen
Här är två vinnande recept

I söndags avgjordes tävlingen Sveriges bästa Gin & Tonic. Här kommer de vinnande recepten så att du själv kan blanda till dig samma drinkar nu i helgen. Det var både hemmafixare och bartenders som tävlade mot varandra och vann gjorde Örjan Westerlund respektive Aron Larsson Firouzbakhsh. Örjans skapelse heter Last night in Sweden och innehåller bland annat en skvätt IPA medan Arons heter Pink on Pink och den hade bland annat picklade rabarber i sig. Recepten hittar ni i pressmeddelandet nedan. Hoppas det smakar! Tumnagel
116kg
+
Bobby Green
0
torsdag 5 september

Glassen Calippo nu som karamell
Nyhet från Candy People

Candy People har tagit några av våra mest populära glassar och gjort dem till godis, ni har säkert sett påsarna 88:an och Nogger i hyllorna. Nu presenteras även klassikern Calippo i detta format. Calippo Cola Drops är små hårda karameller som ska smaka som den klassiska isglassen som säkert många kommer ihåg. Lanseras som så mycket annat gott vecka 38. Tumnagel
113kg
+
Bobby Green
0
onsdag 4 september

Balla ur med Minttus nya smak
Gör en freakshake

Minttu har en spexig serie med olika smaker som de kallar för Twist. Nu lanseras en ny och den har smak av karamell och kola. Om man vill kan man med den blanda till en så kallad "freakshake" och recept på just detta har ni här nedan. • 50 ml Minttu Twist • 50 ml Mjölk • 2 skopor vaniljglass • 1 skopa is Blanda ingredienserna i en mixer. Häll ned de mixade ingredienserna i ett glas. Tillsätt sedan vispgrädde och garnera med allt gott du kan tänka dig så som donuts, kakor, marshmallows eller godis. Finns på Systembolaget nu och för en flaska på 50 centiliter får man betala 149 kronor. Tumnagel
112kg
+
Bobby Green
0

Froosh lanserar nya juicer
Mumsigt

Froosh presenterar nu tre stycken nya juicer i sitt sortiment - Orange, mandarin & cupuacu, Pineapple, passionfruit & rooibos och Apple, kiwi & guava. Alla produceras av 100 procent färsk frukt. De innehåller inget konserveringsmedel, är fria från koncentrat och tillsatser och är helt utan tillsatt socker. Petra Winberg som är varumärkes- och kategoriansvarig för Froosh säger följande: "Vi är stolta över våra nya juicer som följer trenden med spännande smakkombinationer, som oftast finns i juicebarer, och passar bra att ta i farten. Våra produkter innehåller enbart 100 % frukt och grönsaker och gör det enklare att få i sig de frukter du behöver under dagen. Vi tar helt enkelt känslan från juicebarerna direkt till butikerna, nära konsumenterna." Juicerna finns i storlekarna 150, 250 och 750 milliliter. Priset för mellanstorleken ligger runt 18 kronor. Tumnagel
87kg
+
Bobby Green
0
tisdag 3 september

Dim Sum för 3000 personer
Frank får jobba lite

I det senaste avsnittet av A Frank Experience får Frank veta vad som krävs för att servera Dim sum till 3000 personer på en av Nordamerikas största restauranger. Tumnagel
88kg
+
Bobby Green
0
måndag 2 september

Restaurangen i berget
Bra utsikt

I den schweiziska staden Weissbad ligger restaurangen Berggasthaus Aescher-Wildkirchli. Den skiljer sig lite från den man brukar vara van vid eftersom den är inbyggd i ett berg. Hit kommer du endast efter att ha åkt linbana och sedan hajkat sista biten. Men det ser ut att vara värt det, för den här utsikten är svårslagen. Att käket sedan verkar bra är ju inte heller så dumt. Tumnagel
132kg
+
Bobby Green
0
fredag 30 augusti

Marques Brownlee och Casey Neistat tävlar
Säg sanningen eller ät het kycklingvinge

Två av de största stjärnorna på YouTube - Marques Brownlee och Casey Neistat, tävlar här mot varandra i en omgång av Truth or Dab. Här gäller det att säga sanningen annars måste man tvinga i sig en kycklingvinge med extremt het sås på. Tumnagel
63kg
+
Bobby Green
0
torsdag 29 augusti

Första ledtråden till årets Blossa-smak
Snart är det jul!

Sensommaren är här och det innebär att det börjar lacka mot jul, typ. Idag börjar nedräkningen till årets Blossa-smak och det vi ser här ovan är den första ledtråden för vad det kan handla om. Smaken kommer att avslöjas den 10 september klockan 14.00. Tumnagel
82kg
+
Bobby Green
0
onsdag 28 augusti

Tacos i olika nivåer
Från amatör till expert

Kan man vara expert på tacos? Tydligen, för här får vi se hur en sådan gör den mexikanska rätten jämfört med en amatör och en hemmakock. Tumnagel
86kg
+
Bobby Green
0
tisdag 27 augusti

Stark mat i Indien
Gott!

Har ni vevat i er en Vindaloo på en indisk restaurang någon gång så vet ni vad stark mat är. Indien är inte fega när det gäller kryddning och här får vi hänga med till Bangalore och Hyderabad på lite smaktest. Tumnagel
88kg
+
Bobby Green
0
måndag 26 augusti

Traditionell nudeltillverkning i Taiwan
Dra och sträck

I det här klippet får vi bekanta oss med hur nudlar blir till på ett traditionellt vis i Taiwan. Tumnagel
90kg
+
Bobby Green
0
fredag 23 augusti

Tut i luren! Idag är det köttbullens dag!
Äntligen!

Så kom den äntligen igen - köttbullens dag! En av världens bästa grejer att sätta i sig, och idag kan du göra det hela dagen utan att någon tittar snett på dig. Så, skippa tacosen i afton och unna dig en redig tallrik med köttbullar, potatismos, brunsås, lingon och saltgurka. Till detta ett stort glas kall mjölk. Tumnagel
117kg
+
Bobby Green
0
torsdag 22 augusti

Alton Browns mat-serie Good Eats är tillbaka
Kyckling på menyn

Mat-serien Good Eats med TV-personligheten Alton Brown är tillbaka och här får vi se honom tillaga lite kyckling. Tumnagel
83kg
+
Bobby Green
0
onsdag 21 augusti

Delicato + Nöt-Crème = sant
Fika på nästa nivå

Delicato och Nöt-Crème vill verkligen inte att mina sommarkilon ska försvinna då de nu presenterar Delicato Kondisbit med Nöt-Crème och Nöt-Crème Delicatoboll. Det är två mumsiga saker för sig som man nu har parat ihop till någon alldeles episkt. Den förstnämnda hittar du bland fikabrödet i mataffären medan den andra är en pralin som kommer att finnas bland lösgodiset. Pralinen lanseras på Hemmakväll imorgon medan andra butiker snällt får vänta till vecka 38. Det är också då som kondisbiten hittar ut i butik. Men den som väntar på något gott... Tumnagel
160kg
+
Bobby Green
0
tisdag 20 augusti

Dan och Andrew gör pannkakor med en robot
Dubbel-pannkaka!

Dan Souza och Andrew Rea från Binging with Babish slog sina påsar ihop för att tillsammans låta en robot göra en stor pannkaka. Bonuspannkakor nedan. Tumnagel
91kg
+
Bobby Green
0

Ett besök på världens sjätte bästa restaurang
Central i Lima

I Perus huvudstad Lima ligger Central Restaurante som har utnämnts till världens sjätte bästa restaurang. Där ser kocken Virgilio Martínez till att hitta det bästa Peru kan erbjuda när det kommer till olika ingredienser och han jobbar med över 300 stycken. Tumnagel
115kg
+
Bobby Green
0
måndag 19 augusti

Gatumat i Pakistan
Det här äter man i staden Karachi

The Food Ranger har varit och besökt staden Karachi i Pakistan för att se vad som finns att äta om man är ute på gatorna där. Tumnagel
84kg
+
Bobby Green
0
fredag 16 augusti

Alex lär sig göra dumplings
Helen betygsätter

Alex fick en utmaning och det var att lära sig att göra grymma dumplings på bara en dag. Han drar till den ikoniska restaurangen Dumpling Galaxy där kocken Helen visar hur han ska göra, för att efter det försöka sig på maträtten själv. Bonusklipp nedan. Tumnagel
80kg
+
Bobby Green
0
torsdag 15 augusti

Kan hängmörning rädda billigt kött?
Kul experiment

Vanligtvis brukar man hängmöra finare och dyrare köttbitar eftersom det tar såpass lång tid, och då vill man att det ska vara värt det i slutändan. Men om man köper billigt kött och sedan hängmörar - kan processen göra så att det smakar som dyrt? Tumnagel
93kg
+
Bobby Green
0

Heinz-flaskor med Ed Sheerans tatuering
Det senaste i reklamkampanjen

Ed Sheeran älskar verkligen ketchup och i synnerhet den som kommer från tillverkaren Heinz. I sin senaste kampanj trycker Heinz hårt på detta och nästa grej är att flaskorna kommer att prydas med samma tatuering som Ed har på armen. Det finns endast 150 stycken av dessa och alla är signerade. För att få en måste man vinna i en tävling eller så kan man vara med och buda på en auktion i London som äger rum ikväll. Pengarna som dras in kommer att skänkas till välgörande ändamål. Tumnagel
-50kg
+
Bobby Green
0
onsdag 14 augusti

Här föddes burriton
Häng med till Chihuahua

I det här avsnittet av Todos Los Tacos får vi hänga med till Chihuahua - en delstat i Mexiko som är födelseplatsen till burriton. Tumnagel
91kg
+
Bobby Green
0
tisdag 13 augusti

Så gör Grenade sina proteinbars
En miljon i veckan

Grenade är ett brittisk företag som säljer proteinpulver, färdiga proteindrycker och proteinbars. De gör för tillfället den bäst säljande baren i Storbritannien och här får vi hänga med till fabriken där man spottar ur sig omkring en miljon stycken varje vecka. Tumnagel
82kg
+
Bobby Green
0

Hemgjorda donuts med fyllning
Ge mig!

I det här klippet från Munchies lagar Farideh till ett gäng mumsiga donuts med vaniljkräm i. Receptet finns på länken nedan. Tumnagel
85kg
+
Bobby Green
0
måndag 12 augusti

Styckdetaljer med Babish
Lite skola

I det här klippet från Binging with Babish får vi lära oss lite mer om kött och om de olika styckdetaljerna. Det här kanske gör det enklare nästa gång du står där framför köttdisken och stirrar. Tumnagel
81kg
+
Bobby Green
0

Lite finare Pop-Tarts
Claire fixar

Pop-Tarts är en riktigt amerikansk klassiker som kidsen (och vuxna) vräker i sig till frukost, som mellanmål och när de är sugna på något. Givetvis är det sött och det handlar om en slags skorpa med frosting på utsidan och en smet på insidan. Vanligtvis värmer man dem i brödrosten eller mikron. Här ger sig konditorn Claire Saffitz på att göra en lite finare version av det populära snackset. Tumnagel
86kg
+
Bobby Green
0
söndag 11 augusti

Flingor är onda
Intressant om paketen fyllda med socker

Flingor, speciellt med massor av socker, känns verkligen inte 2019. Här kommer en intressant och synisk berättelse om hur de där paketen kom till och om de är onda. Tumnagel
109kg
+
Roger Åberg
0
lördag 10 augusti

New Yorks bästa burgare
Strictly Dumpling guidar oss till dem

Det här med hamburgare är ju faktiskt väldigt gott och numera kan man ju få en helt ok burgare lite överallt. Men var ska man gå om man vill ha det där lilla extra? Till New York tydligen. I klippet ovan får vi nämligen följa med Mike från YouTube-kanalen Strictly Dumpling när han åker runt i New York för att visa några av de bästa hamburgarna som man kan äta där. Tumnagel
82kg
+
Frode Wikesjö
0
fredag 9 augusti

Atomik Vodka är gjord på vete från Tjernobyl
Är dock inte radioaktiv

Forskare från Ukraina och Storbritannien har tagit fram en vodkasort som man framställt av vete som växt runt kärnkraftverket Tjernobyl, ett kärnkraftverk som drabbades av en allvarlig härdsmälta 1986 vilken ledde till att hela området fick evakueras. Man kallar vodkan för Atomik och man försäkrar att den inte innehåller några farliga doser av radioaktivitet. Det enda radioaktiva ämne man kunde uppmäta efter vodkan destillerats var små mängder av kol-14 men dessa halter var inte högre än vad de skulle varit i någon annan typ av drink enligt forskarna. Man siktar nu på att eventuellt börja sälja Atomik och planerar att 75 procent av överskottet från försäljningen ska gå tillbaka till Tjernobyl för att bidra till arbetet med miljön där. Tumnagel
82kg
+
Wille Wilhelmsson
0
måndag 5 augusti

Så här gör du svart pasta
Med bläckfiskbläck

Här får vi se hur man gör sin egen svarta pasta färgad med bläckfiskbläck. Vi får även se hur man snickrar ihop en sås till den. Perfekt middag en måndag för den ambitiösa! Tumnagel
80kg
+
Roger Åberg
0
tisdag 30 juli

Coca-Colas nya maskot är en tunga
Äckligt eller härligt?

Tungan är en kroppsdel som ger oss massor av njutning, både när vi kysser varandra men framförallt när vi äter och dricker saker. Men den kan också vara rätt äckligt. Hur som helst så har Coca-Cola gjort tungan till sin maskot och min första tanke var äckligt, men de lyckas göra den rätt söt. Vad tycker ni? Tumnagel
-74kg
+
Roger Åberg
0
onsdag 17 juli

Idag är det ölets dag!
Fira med en kall i värmen

Den tredje onsdagen i juli, idag med andra ord, uppmärksammar Sveriges Bryggerier och andra den föhållandevis nyinstiftade "Ölets Dag". Under dagen har intresserade kunnat besöka olika bryggerier runt om i landet som har öppnat upp sina dörrar för allmänheten för att uppmärksamma öl-dagen. Ni hittar en lista på svenska bryggerier som har öppet hus på länken nedan och där finns även tips på andra aktiviteter de tycker man ska sysselsätta sig med på "Ölets dag". Tumnagel
120kg
+
Wille Wilhelmsson
0
tisdag 16 juli

Stormares öl ska drickas med isbitar
You said what?

Peter Stormare och Organic Smash har gjort en öl tillsammans som de kallar för Stormare Brööl. Det är en stark lager och alkoholprocenten ligger på 6,5 procent. Av någon anledning så tycker herr Stormare att den ska drickas med isbitar i glaset. Det verkar som att tanken är att man ska njuta länge av ölen och då får den inte bli varm. Med lite is i blir den, totalt sett, inte heller så stark. Tumnagel
108kg
+
Roger Åberg
0
måndag 15 juli

Mauri letar efter sveriges bästa taco
Är Ygeman bäst?

Få saker är så svenskt som en hederlig svennetaco. Jag hade för ett tag sedan en diskussion där jag tyckte att man borde öppna en restaurang som serverade svennetacos fast bättre. En helt värdelös idé. Hur som helst så har Mauri gett sig ut på jakt efter Sveriges bästa taco, bland annat hemma hos Ygeman som levererar en riktigt klassisk svensk tacos fast med banan och ananas. Han testar även en fisktaco och en helt ny variant. Hur gör du din taco? Tumnagel
87kg
+
Roger Åberg
0

De här går hem till folk och lagar mat
Annorlunda matprogram

De här två killarna har gjort några avsnitt av ett program de kallar för Stranger Kitchens. De knackar helt enkelt på hemma hos folk och så frågar de om de får laga lunch till dem. Tyvärr har de bara fem avsnitt men om de kan få lite visningar på dem kanske de börjar göra fler! Tumnagel
105kg
+
Roger Åberg
0
fredag 12 juli

Snart är det Ölets Dag
Vem tar du helst en öl med?

Den 17 juli är en stor dag - då är det nämligen Ölets Dag. Detta ska givetvis firas genom att hälla ned en eller ett par stycken iskalla öl i strupen. Gärna med en vän eller så. Inför dagen har branschorganisationen Sveriges Bryggerier dock gjort en undersökning för att se vem vi allra helst skulle vilja dricka öl med om vi fick välja fritt. Högst upp på listan hittar vi, trumvirvel, Leif GW Persson. Han följs av Kung Carl XVI Gustaf och statsminister Stefan Löfven. 1) Leif GW Persson 2) Kung Carl XVI Gustaf 3) Stefan Löfven 4) Jimmie Åkesson 5) Zlatan Ibrahimovic 6) Mia Skäringer 7) Annie Lööf 8) Kronprinsessan Victoria 9) Ebba Busch Thor 10) Mikael Persbrandt Vilken kändis hade du tagit en öl med om du fick välja? Tumnagel
83kg
+
Bobby Green
0
torsdag 11 juli

Vem har bäst fisk-tacos i staterna?
All The Tacos testar

I det här avsnittet från All The Tacos besöker man ett gäng olika ställen som serverar fisk-tacos för att se vilken av dem som är allra bäst. Tumnagel
83kg
+
Bobby Green
0
onsdag 10 juli

Så gör man Peter Parkers Larb
Köttsallad

I Spider-Man: Homecoming äter Peter Parker thai-mat tillsammans med Aunt May och beställer då Larb - en köttsallad. Här återskapar Binging with Babish just detta, komplett med klibbris-pudding. Tumnagel
81kg
+
Bobby Green
0
tisdag 9 juli

Färsk vitlök vs förberedd
Går det att känna skillnad?

Färskt är ju alltid trevligt, men hur stor skillnad är det egentligen när det exempelvis handlar om vitlök? Det får vi se i det här smaktestet. Tumnagel
95kg
+
Bobby Green
0
måndag 8 juli

Glass i spunnet socker
Som en Burrito!

Glass går alltid hem. Här är en variant som jag i alla fall aldrig har sett tidigare - glass som rullas in i ett täcke av spunnet socker. Tumnagel
75kg
+
Bobby Green
0
fredag 5 juli

Ett dygn som kock på ett örlogsfartyg
Käk till sjöss

Frank Pinello har bordat USS New York för att se hur det ser ut i köket på detta fartyg. Tumnagel
90kg
+
Bobby Green
0
torsdag 4 juli

Ny vegetarisk burgare från McDonald's på gång
Har dock inget namn än

I höst kommer McDonaldx27s att lansera en ny vegetarisk burgare. Dock har man inte gett den något namn än, utan det ska gästerna få hjälpa till med. Det kommer att vara en halloumi-burgare och osten har man tagit fram tillsammans med Arla. Det är en ny och nordisk version av osten inspirerad av den klassiska halloumiosten. Tävlingen om att namnge nyheten kommer att dra igång på McDonaldx27s sociala medier inom kort. Tumnagel
121kg
+
Bobby Green
0

Stranger Things-KFC
Babish fixar

Att köpa färdigt är bekvämt men ibland blir det godare om man gör allt själv. Här lagar Binging with Babish till lite kyckling på samma vis som de gör på snabbmatskedjan KFC. Tumnagel
84kg
+
Bobby Green
0
onsdag 3 juli

Glass i stora lass
Coolhaus började med en food truck

I det här klippet från Eater får vi lära känna Coolhaus - ett glassföretag som började med en food truck men som nu gjort sig välkända över hela USA. Tumnagel
86kg
+
Bobby Green
0
tisdag 2 juli

Årets finalister i Sveriges Bästa Gin & Tonic
Tävling i höst

Nu är finalisterna i Sveriges Bästa Gin & Tonic korade och den 1 september kommer tre stycken professionella bartendrar och tre hemmamixare att göra upp i finalen på takbaren Capital i Stockholm. De tre finalisterna som jobbar som bartenders är: Aron Larsson Firouzbakhsh, 26 år från Stockholm, bartender på Corner Club Christopher Kirkwood, 28 år från Malmö, bartender på Restaurang Paddy’s Erik Nilsson, 26 år från Jönköping, bartender på Den Småländska Kolonin De tre hemmafixarna är: Sofus Stille, 31 år från Göteborg, butikskommunikatör Malin Håkansson, 45 år från Karlshamn, kundtjänstchef Örjan Westerlund, 49 år från Stockholm, provningsledare och spritboksförfattare Tumnagel
111kg
+
Bobby Green
0

Gordon Ramsay firar med burgare
Har nu 10 miljoner prenumeranter

Nu har Gordon Ramsay tio miljoner prenumeranter på sin YouTube-kanal och för att fira detta lagar han till en burgare. Receptet hittar ni på länken nedan. Tumnagel
85kg
+
Bobby Green
0
måndag 1 juli

John lagar till lite Gazpacho
Gott i värmen

Det är bra varmt på många ställen i vårt avlånga land och då är det nog många som vill svalka sig med något. Ett "hett" tips är Gazpacho - den kalla grönsakssoppan. Perfekt att veva i sig när hettan är outhärdlig. Här visar John ett recept man kan göra. Tumnagel
91kg
+
Bobby Green
0
fredag 28 juni

Fyra nivåer av friterad kyckling
Inspiration till helgen?

Kyckling på fredag heter det ju, så det kanske man ska laga till idag, eller i helgen. Här får vi se fyra stycken olika nivåer av friterad kyckling - från amatör till expert. Tumnagel
72kg
+
Bobby Green
0
torsdag 27 juni

Kött som ser ut som grönsak
Kalkonmorot!

Allt är inte kött som glimmar. Eller är det? Här ger sig Arbyx27s på att få lite kalkonbröst att se ut som morötter. Tumnagel
71kg
+
Bobby Green
0
onsdag 26 juni

Världens 50 bästa restauranger 2019
Sverige kniper plats nummer 21

Det årliga Worldx27s 50 Best Restaurant Awards har nu listat vilka restauranger de tycker passar in för 2019. Överst på listan hittar vi trestjärniga Mirazur som ligger i Frankrike och som chefas av kocken Mauro Colagrec. Stället ligger i Menton nära den italienska gränsen. På plats två hittar vi Noma som ligger i Köpenhamn och på plats tre Asador som ligger i Spanien. Sverige finns med och kommer på plats nummer 21 med Frantzén som ligger i Stockholm. Hela listan hittar ni på länken nedan. Tumnagel
99kg
+
Bobby Green
0
tisdag 25 juni

Alla sätt du kan tillaga en potatis på
Bästa knölen!

Man kan verkligen göra mycket saker med potatis. Här ger sig Amiel Stanek på att tillaga knölen på så många vis det bara går, och det blir till slut 63 olika. Tumnagel
90kg
+
Bobby Green
0
måndag 24 juni

Korvexpert gissar korvar
Vilken är billig, vilken är dyr?

Korv, korv, korv. Elias Cairo älskar korv och är expert på ämnet. Här får vi se när han gissar vilken av dessa korvar som är den billiga och vilken som är den dyra. Tumnagel
82kg
+
Bobby Green
0

Leif GW dricker rosé
Tillsammans med Matgeek

Häromdagen var Leif GW Persson förbi Matgeek för att testa sex stycken olika sorters rosévin och så här såg det ut. Tumnagel
-99kg
+
Bobby Green
0
torsdag 20 juni

Breaking Bad-frukost med Binging with Babish
förbättrar receptet lite

I avsnitt tio ur säsong två av Breaking Bad gör Jesse en något klumpig frukost till Jane. Denna återskapas här, dock med ett något förbättrat recept. Tumnagel
82kg
+
Bobby Green
0
onsdag 19 juni

Jeff Goldblum grillar lite
Tillsammans med Regina Hall

Efter att ha varit i mataffären lite väl länge ser Jeff Goldblum till att grilla lite med sin kompis Regina Hall. Tumnagel
87kg
+
Bobby Green
0

Harpunfiske på Hawaii
Färsk fångst

Brad Leone har dragit till Hawaii för att lära sig lite harpunfiske för att sedan grilla fångsten direkt på stranden. Tumnagel
86kg
+
Bobby Green
0

Ty Burrell testar klassiska burgare
Regional Burger Styles

Ty Burrell är med i det senaste avsnittet som The Burger Show har släppt och där får han testa ett gäng burgare tillagade av burgarproffset George Motz. Tumnagel
83kg
+
Bobby Green
0

Årets upplaga av Le National är här
En fruktig cognac

Nu är årets upplaga av Grönstedts sommarcognac Le National lanserad. Den har inslag av blommighet och frukt, och toner av persika, sommaräng, mandel och crème brûlée. Finns i Systembolagets beställningssortiment nu och endast 1200 stycken numrerad flaskor släpps. Artikelnumret är 40579 och för en flaska som rymmer 500 centiliter får man betala 849 kronor. Vad dricker ni helst på midsommar? Tumnagel
88kg
+
Bobby Green
0
tisdag 18 juni

Köttlösa burgare gör upp i duell
Max vs Burger King

Rätt Rätt har testat Max Delifresh Plantbeef och Burger King Rebel Whopper för att se vilken av de två köttlösa nyheterna som han tycker bäst om. Vilken är din favorit? Tumnagel
63kg
+
Bobby Green
0
Nästa sida