2 i dag2 i går53 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Därför blev Sriracha-såsen en sån succé Ett besök på fabriken
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Därför blev Sriracha-såsen en sån succé

Sriracha-sås kan man ha till i princip vad som helst. Jag använder den istället för ketchup och den ger precis lagom hetta till maten. Att den finns kan vi tacka David Tran för. Han kom till USA från Vietnam för 40 år sedan som flykting och lyckades där dra igång företaget Huy Fong Foods som säljer den mycket populära såsen. I det här klippet får vi hänga med till fabriken där den tillverkas.

Strupen, Mat, Sriracha, sås, Sriracha-sås, gott, Great Big Story, succé
167kg 0 Bobby Green Bobby Green
tors. 17 okt 2019, 10:00
Därför blev Sriracha-såsen en sån succé Ett besök på fabriken
167kg
0