m
a
r
5 i går73 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Bibimbap av saker du kanske har i kylen
Gäller att vara kreativ

Här visar kocken Deuki Hong ett Bibimbap-recept med saker du kanske redan har ståendes i kylen. Plus i kanten om du har en riskokare. Tumnagel
84kg
+
Bobby Green
0

Vem har Sveriges bästa sushi?
Minako, Sushi sho, eller Mogge?

Mauri har besökt sushi-ställena Minako, Sushi sho, och Mogge för att se vem av dem som levererar bäst rå fisk i Sverige. Vilket är ditt favorit-ställe när det kommer till sushi? Tumnagel
85kg
+
Bobby Green
0

Så gör du en cowboy-Big Mac
Yummy!

Cowboy Kent Rollins lagar käk utomhus och har det allmänt gött. Det senaste han har kokat ihop är en egen version av klassikern Big Mac, och här får du lära dig hur du gör den själv. Receptet hittar ni på länken. Bonusklipp nedan. Tumnagel
76kg
+
Bobby Green
0

Det här är den bästa glassen i New York
Glass i stora lass!

Isaac hänger runt i New York för att besöka ställena som har den allra bästa glassen. Hela säsongen av serien hittar ni på länken nedan. Tumnagel
84kg
+
Bobby Green
0

Åk på en virtuell resa till Hawaii
Dröm dig bort till Oahu

Det vore ju ganska så jättenajs att åka till ön Oahu just nu och bara chilla loss på stranden med en kall i näven. Men det går ju inte, så tills vidare får vi nöja oss med en virtuell tur till paradiset. Smäll upp filmen på tvn, höj temperaturen och plocka fram något gott att ha till så kanske du kan få en liten känsla av att du faktiskt är på plats. Tumnagel
87kg
+
Bobby Green
0

Chokladmakaren Carolina visar hur hon jobbar
Mums fillibabba

Vi är många som behöver tröst just nu av olika anledningar och jag vet i alla fall hur jag själv löser detta - med choklad såklart! Här får vi hänga med och se när Carolina Quijano som driver Exquisito Chocolates fixar till lite gottigheter med choklad. Tumnagel
111kg
+
Bobby Green
0

Bra självförtroende = bästa carbonaran?
Jan Emanuel utmanar Mat-Tina

Mauri har träffat Jan Emanuel Johansson, säljaren Leo och Tina Nordström för att se vem av dessa som gör den bästa carbonaran. Räcker det med att ha bra självförtroende för att lyckas? Hur gör du din? Tumnagel
121kg
+
Bobby Green
0

Kakan Lotus Biscoff nu som glass
Låter gott

Här kommer en ny glass med kakor i. Den här gången handlar det om klassikern Lotus Biscoff som nu blandas ner i glass och den kommer att släppas i smakerna Original, Blueberry Cheesecake och Belgian Chocolate Chips. Äkta grädde, kexkräm och krispiga kakbitar ska finnas i burkarna. Ska finnas i butik från och med nästa vecka. Tumnagel
94kg
+
Bobby Green
0

Puffat risgodis blir till
Men var är chokladen?

Här får vi se hur en man på gatan i Taiwan tillverkar lite puffat risgodis på traditionellt vis. Och då ska man inte ha någon choklad med i bilden, även om jag personligen saknar det här. Tumnagel
100kg
+
Bobby Green
0

Här ändras menyn varje dag
Ett besök hos restaurangen Gabriel Kreuther

På den lyxiga tvåstjärniga restaurangen Gabriel Kreuther ändrar man menyn varje dag och inför varje sittning. Tumnagel
90kg
+
Bobby Green
0

Tut i luren! Idag är det Punschrullens dag!
Hurra för bakverk!

Lystring alla fikatanter! Idag är det inte vilken lördag som helst utan Punschrullens dag! Visst är det fantastiskt!? Så nu vet ni vad ni ska äta till lunch, fika och middag idag. Tumnagel
134kg
+
Bobby Green
0

3 Vänners glass nu även på pinne
Fem nyheter att mumsa på

3 Vänners Glass har hittills bara sålt sin glass i bägare men nu blir det ändring på detta. Idag presenterar man fem stycken pinnglassar och smakerna är: Chokladtryffel Gräddkola, Mjölkchoklad & Nötter Choklad, Hallon & Vit Choklad Nötter & Kolasås (Vegan) Mintchoklad (Vegan) Glassen ska finnas hos välsorterade butiker och för en pinne på 80 gram får man betala runt 29 kronor. Tumnagel
106kg
+
Bobby Green
0

Trailer för Ugly Delicious 2
Ännu mera mat på gång

I den andra säsongen av Ugly Delicious fortsätter kocken David Chang att resa jorden runt för att smaka på allt världen har att erbjuda. Kommer till Netflix den 6 mars. Tumnagel
99kg
+
Bobby Green
0

Får det lov att vara lite sushi-korv?
Allt kan bli korv, om man bara vill

Om man har en köttkvarn och lite fjälster är det bara fantasin som sätter gränserna när det gäller vad som kan bli korv. Ovan sushi-korv, nedan Big Mac-korv och massa annat. Tumnagel
74kg
+
Bobby Green
0

Så gör man spanska kyckling-kroketter
Mumsigt

Här lagar kocken Katie Button till en omgång med spanska kyckling-kroketter. Receptet hittar ni på länken nedan. Tumnagel
86kg
+
Bobby Green
0

Tut i luren! Idag är det Fettisdagen!
Smäll i er ett gäng semlor

Sedan året slog över till nytt har man kunnat köpa semlor men egentligen är det idag, på Fettisdagen, som det är mest legit att äta denna skapelse. Så om ni inte redan har sänkt några till frukost eller tidig lunch är det hög tid nu. Grattis på semmel-dagen! Tumnagel
327kg
+
Bobby Green
0

Fixa McDonalds-doften där hemma
Quarter Pounder är gott!

Hamburgare är gott och en favorit för mig är en helt nygjord QP. Nu släpps ett paket med doftljus som tillsammans gör att det kan dofta just QP där hemma. De sex ljusen doftar bröd, ketchup, pickle, ost, lök och biff och tillsammans blir det just en QP. Nu kanske det blir lite väl att tända alla sex samtidigt, men rolig idé! Tumnagel
-163kg
+
Roger Åberg
0

Edward Blom gör köttbullar
Tillsammans med Nisse Hallberg

I det här klippet är det upp till kamp om vem som gör bäst köttbullar - Edward Blom eller Nisse Hallberg? Bonusklipp nedan. Tumnagel
106kg
+
Bobby Green
0

Tacos Con Todo - ny serie om tacos
Leds av Jesus Trejo

En ny serie om tacos har hittat in i First We Feasts familj. Serien heter Tacos Con Todo och leds av ståuppkomikern Jesus Trejo. Namnet på serien betyder "tacos med allt" och det är precis det vi kommer att få se. Det första avsnittet sänds på tisdag den 25 februari. Tumnagel
82kg
+
Bobby Green
0

Tut i luren! Idag är det Knäckebrödets dag!
Hylla det hårda brödet

Idag är det ingen vanlig dag utan knäckebrödets dag! Vi ska alltså hylla och fira detta hårda bröd som passar lika bra till fest som till studenten som har slut på kontot. Hur äter du ditt knäcke och vilken är favoritsorten? Tumnagel
121kg
+
Bobby Green
0

Hemgjord pizza med New York-vibbar
Gott och flott

Om du vill laga till pizza hemma och vill att det ska smaka som i New York är det tydligen så här du ska gå tillväga. Tumnagel
89kg
+
Bobby Green
0

Brad gör gravad lax
Ge mig

Om ni undrar vad ni ska mumsa på ikväll får ni svaret här. Brad Leone från Bon Appétit lagar nämligen till lite gravad lax och det är ju riktigt gott det. Tumnagel
88kg
+
Bobby Green
0

Rigi är tillbaka!
Nostalgisk chokladbit

Många är vi nog som moffade i oss chokladbiten Rigi när vi var små, och nu kan vi göra det igen! Candy People relanserar nu nämligen Rigi Mjölkchoklad och Rigi Hasselnöt. 20 gram härlig choklad att mumsa på i varje förpackning. Lanseras i butik nästa vecka men går redan nu att hitta på olika ställen - jag själv plockade upp en av varje på Pressbyrån imorse. Tumnagel
172kg
+
Bobby Green
0

KFC och Pizza Hut gör gemensam sak
Popcorn Chicken Pizza

På KFC kan man köpa vad de kallar för kycklingpopcorns, små kycklingbitar i en låda. Nu gör de gemensam sak med Pizza Hut i Storbritannien och lägger dessa på en pizza. På brödet lägger de sky(!), ost och sedan kycklingbitar. Dubbelt så gott eller dubbelt så äckligt? Tumnagel
48kg
+
Roger Åberg
0

GB tar tillbaka Igloo!
Två glassar är bättre än en glass

I årets utbud av nya glassar från GB Glace återvänder isglassen Igloo! Igloo består som bekant av två ihopsatta colaisglassar, inget trams bara enkelt och gott. En anledning till att Igloo nu kommer tillbaka var för att glassen förra året blev röstades till svenskarnas favoritglass i en omröstning. Utöver Igloo kommer GB också släppa två nya Magnum-glassar, en ny Cornetto som heter Mermaid, en vegansk Solero med Mango-smak och glassen Tjolahoppglass som är en hyllning till Pippi Långstrump som fyller 75. De nya glassorterna ska börja dyka upp i butik denna vecka förutom Pippi-glassen som kommer vecka 14. Igloo kommer kosta 15 kronor. Tumnagel
326kg
+
Frode Wikesjö
0

Guiden som hoppar över finkrogarna
Hitta kvalitetshak

Att äta gott betyder olika saker för olika människor, men alldeles för ofta glöms de där kanske inte så flådiga ställena bort. En bra bok är Where chefs eat där man hittar kockar från olika städer som rekommenderar ställen i deras stad och det är en vild mix mellan "flådigt" ställen och rena hak. Nu släpper Halebop en guide till de där sköna haken som kanske annars inte får vara med. Titeln är Not so white guide och det är så klart en gliring till the White guide. I boken, som finns online, hittar vi ställen i Stockholm, Göteborg och Malmö och målet har varit att dels lista ställen som kanske inte är tillräckligt "fina" men också få in ställen från alla världens hörn. Det är en skön blandning med ställen och Tumnagel
155kg
+
Roger Åberg
0

Här kan du äta och bada på ryska
Grym kombo i New York

Rysk mat är väl kanske inte känd som den bästa i världen men det här stället skulle jag vilja gå till. Först gå och bada lite, få sig en rejäl behandling och sedan käka gott för att avsluta med lite vodka. Tumnagel
86kg
+
Roger Åberg
0

Mumsig kyckling-kebab att göra hemma
Ge mig nu

Den här YouTube-användaren har i flera veckor studerat dönerkebab-recept att göra hemma och har nu äntligen kommit fram till den bästa Gemüse-kebaben att göra själv. Ser gott ut! Var äter man den bästa döner-kebaben i Sverige? Tumnagel
107kg
+
Bobby Green
0

Finns det något bättre än svenska köttbullar?
Svaret är nej

YouTubern Alex som har en stor kanal med matfokus åkte till Sverige för att lära sig att göra just svenska köttbullar - bland det bästa vi har i det här landet. Till sin hjälp har han kocken Niklas Ekstedt. Bonusklipp nedan. Tumnagel
146kg
+
Bobby Green
0
Nästa sida