1 i går51 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Tasty gör comeback på McDonald's
Hot Sriracha
Tasty gör comeback på McDonald's Lanserar även burgare med srirachamajonnäs

Jag har verkligen svårt för McDonald's Tasty-burgare. Ibland kan jag bli sjukt sugen på den och ibland är det verkligen det sista jag skulle beställa. Den lanserades redan 2003 men har varit borta från menyn ett tag, för att nu göra comeback igen. Vi får se om det blir ett köp nästa gång när jag är där. Extra svårt att välja blev det dock eftersom firman även presenterar nyheten Hot Sriracha. Den lanseras också nu och eftersom jag älskar heta saker kanske det kommer att slinka ner en sådan här också. Den ingår i McSelection och förutom en srirachamajonnäs som är gjord på chilifrukt, vinäger och vitlök innehåller burgaren bataviasallad, cheddarost, rostad lök, bacon och ett nytt bröd som McDonald's bara beskriver som "gott". Både Tasty och Hot Sriracha går att få som full flex vilket innebär att du kan få dem med kyckling, kött eller med en vegetarisk puck.

Strupen, Hamburgare, McDonald's, Tasty, burgare, Hot Sriracha,
Visa Pressmeddelande McDonald’s lanserar burgare med Hot Sriracha – dessutom gör favoriten Tasty comeback på menyn!

Från och med idag serverar McDonald’s en nyhet för alla som gillar hetta och en gammal favorit för alla McDonald’s fans. Båda burgarna kommer att serveras som full flex, vilket betyder att det går att välja mellan en vegetarisk burgare, saftigt nötkött som singel- eller dubbelburgare eller med frasig kyckling.

Nya McSelection Hot Sriracha är het av srirachamajonnäsen som är gjord på chilifrukt, vinäger och vitlök. Burgaren består också av krispig bataviasallad, mild cheddarost, rostad lök, bacon och ett nytt gott bröd. Dessutom kommer storfavoriten Tasty tillbaka till menyn. Burgaren, som lanserades på McDonald’s Sverige redan 2003 och som blivit en välkänd burgare över hela världen, gör nu comeback och kommer precis som McSelection Hot Sriracha gå att beställa med valfritt protein.

– Vi tycker att det är otroligt roligt att få presentera nyheten McSelection Hot Sriracha. Det är en lite spicy burgare, som är framtagen av vårt Food Team i Sverige, med smaker som vi tror kommer passa perfekt under de här mörka vinterdagarna. Den heta srirachamajonnäsen, den krispiga bataviasalladen och vårt nya goda bröd ger en riktig smakupplevelse som dessutom serveras med valfritt protein – så att alla kan njuta av den, säger Nina Remöy, ansvarig för Food Team på McDonald’s.

Att flexa genom att kunna välja protein går i linje med McDonald’s hållbarhetsstrategi, och ambitionen är att kyckling, fisk och vegetariskt ska utgöra 50 % av inköpt protein till 2020.

McSelection Hot Sriracha och Tasty kommer att serveras på utvalda McDonald’s restauranger från 22 januari och fram till 15 april.
47kg 0 Bobby Green Bobby Green
ons. 23 jan 2019, 16:00
Tasty gör comeback på McDonald's Lanserar även burgare med srirachamajonnäs
47kg
0