2 i dag1 i går53 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Skum McNugget-sås kan komma tillbaka
Tack vare Rick and Morty-avsnitt

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Skum McNugget-sås kan komma tillbaka

I lördags sändes det första nya Rick and Morty-avsnittet sedan 2015. I detta snackade Rick om att han ville att McDonald's skulle ta tillbaka Szechuan-såsen som de serverade med McNuggets i samband med Disney-filmen Mulan 1998. Nu säger en av chefskockarna på McDonald's att han kommer att undersöka om det är möjligt för såsen att göra en comeback.

Jag har aldrig testat såsen och är även osäker på om den någonsin fanns i Sverige. Vet ni något om detta? Bonusklipp nedan på hur man gör den själv.

Strupen, Mat, McDonald's, Rick and Morty, Szechuan, McNugget, sås, comeback

Adult Swim kommer sända Rick and Morty hela veckan
Bra om du missade avsnittet i helgen

Justin Roiland, Dan Harmon och Adult Swim överraskade Rick and Morty-fans världen över i helgen genom att visa det första avsnittet av den tredje säsongen av serien. Efter att avsnittet sändes var det möjligt att se avsnittet på Adult Swims hemsida i drygt ett dygn, men försvann efter det. Nu har Adult Swim bestämt sig för att vara snälla mot Rick and Morty-fans och kommer sända avsnittet varje kväll under hela veckan. De resterande avsnitten i den tredje säsongen kommer vi få se senare i sommar. Tumnagel
43.0°
0
140kg 0 Bobby Green Bobby Green
tis. 4 apr 2017, 14:30
Skum McNugget-sås kan komma tillbaka Tack vare Rick and Morty-avsnitt
140kg
0