2 i dag2 i går53 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Bild till artikel
Marabou lanserar ny chokladserie Darkmilk

Marabou presenterar nu en ny produktserie med chokladkakor och den heter Darkmilk. Precis som det låter så handlar det om mörk mjölkchoklad. Den kommer i varianterna Darkmilk Original, Darkmilk Roasted Almonds och Darkmilk Salted Caramel och varje kaka väger 85 gram. Lanseras i butik denna vecka.

Strupen, Choklad, Marabou, Marabou Darkmilk, godis, gott Visa Pressmeddelande Upptäck Marabou Darkmilk – en helt ny chokladupplevelse

Att Marabou kontinuerligt presenterar nya, innovativa och efterlängtade smakkombinationer är vida känt. I september presenterar Marabou dock något minst lika efterlängtat – en helt ny produkt. Darkmilk är en helt ny typ av mörkare mjölkchoklad.

Nu tar Marabous senaste innovation, Darkmilk, plats på chokladhyllorna – en helt ny sorts av mjölkchoklad. Darkmilk en mörkare typ av mjölkchoklad, gjord på en ny sorts chokladmassa som förenar mjölkchokladens krämiga och fylliga karaktär med den djupa smaken av kakao från mörk choklad. Den nya chokladen bjuder på en chokladupplevelse som är både len, krämig och fyllig.

- Darkmilk är en helt ny typ av choklad. Det är en mörkare mjölkchoklad som förenar det bästa av två världar – fylligheten från kakao kombinerat med mjölkchokladens krämighet. Darkmilk bjuder på en ny typ av chokladupplevelse som vi tror att många kommer njuta av att få upptäcka, säger Niklas Larsson, varumärkesansvarig för Marabou.

Darkmilk presenteras i tre olika smaker – Darkmilk Original, Darkmilk Roasted Almonds med rostade mandlar och Darkmilk Salted Caramel med krispiga bitar av salt karamell. Kakorna väger 85 gram och lanseras i butik under vecka 38.
113kg 0 Bobby Green Bobby Green
mån. 16 sep 2019, 09:00
Marabou lanserar ny chokladserie Darkmilk
113kg
0