4 i går52 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Capri-Sun utan tillsatt socker för första gången Sötad med steviaglykosider istället
Capri-Sun utan tillsatt socker för första gången

I april kommer Capri-Sun för första gången att lansera en variant av sin dryck utan tillsatt socker. Capri-Sun har dock funnits utan tillsatt socker i flera år så det är lite oklart om man menar första gången på den svenska marknaden.

Smaken som erbjuds är Blackcurrant&Apple. Drycken är fri från konserveringsmedel, konstgjorda smaker och färgämnen och är i det här fallet sötad med sötningsmedlet steviaglykosider.

Ska finnas i butik från vecka 16 och säljs i 20-centilitersförpackningar.

Strupen, Dryck, Capri-Sun, sockerfri, Blackcurrant&Apple, smak, Coca-Cola
Visa Pressmeddelande Capri-Sun lanserar för första gången en variant helt utan tillsatt socker – Blackcurrant&Apple

?I mitten av april kommer Capri-Sun för första gången med en variant helt utan tillsatt socker. Sverige är den första marknaden där produktnyheten Blackcurrant&Apple lanseras. Drycken är en noga utvald smakkombination av svartvinbär och äpple.

Produkter från Capri-Sun innehåller enbart naturliga ingredienser och sedan lanseringen för drygt 50 år sedan har de innehållit fruktjuice från riktig frukt. De är också fria från konserveringsmedel och konstgjorda smaker samt färgämnen.

– Allt fler konsumenter efterfrågar dryckesalternativ med mindre socker. Vi är därför väldigt glada att lansera Capri-Sun Blackcurrant&Apple till de som inte vill kompromissa med god smak men föredrar alternativ utan tillsatt socker, säger Fatima Nitz, Senior Manager Capri-Sun, på Coca-Cola European Partners i Sverige.

Capri-Sun är den snabbast växande stilldrinken i Sverige. Blackcurrant&Apple innehåller det naturliga sötningsmedlet stevia och kommer att säljas i den traditionella Capri-Sun förpackningen om 20 cl. Drycken finns tillgänglig i butik från och med vecka 16, 2020.
82kg 0 Bobby Green Bobby Green
ons. 18 mar 2020, 11:00
Capri-Sun utan tillsatt socker för första gången Sötad med steviaglykosider istället
82kg
0