1 i dag2 i går52 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Kött och öl fokus i ny webb-serie Staropramen lanserar En ofiltrerad syn på livet
Bild till artikel

Öl är gott. Kött är gott. Blandar man dessa två blir det till en upplevelse. Staropramen Non Alcoholic lanserar på temat i dag en webb-tv-serie i tre delar som man har döpt till En ofiltrerad syn på livet. I den får vi träffa El Taco Truck, Tennstopet och Ai Ramen som alla delar med sig av olika vilträtter som passar bra till öl.

Sinnet, TV, Staropramen, webb-tv, En ofiltrerad syn på livet, serie, öl, alkoholfritt, krogar
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Kött och öl fokus i ny webb-serie
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Kött och öl fokus i ny webb-serie
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Kött och öl fokus i ny webb-serie
Visa Pressmeddelande Staropramen lanserar webb-tv-serie om öl och vilt

Staropramen Non Alcoholic lanserar webb-tv-serien ”En ofiltrerad syn på livet”.

Tillsammans med ett urval av Stockholms bästa kockar och krogar kommer Staropramen Non Alcoholic sätta en tjeckisk prägel på den klassiska kombinationen av vilt och öl.

Precis som i Tjeckien har vi i Sverige en lång tradition av att äta vilt och att matcha det med god öl. Staropramen Non Alcoholic vill ta till vara på det gemensamma arvet och uppmuntra fler att upptäcka nya smakkombinationer. I Staropramens nya webb-tv-serie ”En ofiltrerad syn på livet” träffar programledaren Lubbe Garell tre kockar med kök från tre olika världsdelar för att tillsammans tillaga deras versioner av svenskt vildsvin.

- Trots att det har blivit mer populärt att äta vilt i Sverige är vi fortfarande alltför dåliga på att ta vara på de tillgångar vi har. Därför är det extra kul att ta del av kockarnas egna tolkningar av just vildsvin, säger Lubbe Garell, programledare för ”En ofiltrerad syn på livet”.

”En ofiltrerad syn på livet” består av tre avsnitt. Medverkar gör Ai Ramen, El Taco Truck och Tennstopet som visar hur viltkött gör sig väl med alkoholfri öl.

- På Tennstopet har vi en lång tradition av att tillaga det vilt som hösten och vintern erbjuder och öl är ett naturligt dryckesval som är lätt att kombinera med och förhöja smakerna på de rätter vi serverar, säger Mikael Schedin, Köksmästare på Tennstopet.

- Vi har ju extremt mycket vilt här i Sverige men vi måste bli mer måna om den kultur och det arv vi har och även bli bättre på att konsumera mer lokalt och hållbart, säger Nikola Adamovic, grundare El Taco Truck.

- Ramen är en japansk vetenudel och en rätt som ingen annan. Det är varm, fet och en ganska fysisk rätt. Man börjar svettas, det händer mycket i kroppen när man äter den. Då passar en öl perfekt, säger Lowe Elers, grundare Ai Ramen.

Alla avsnitt av ”En ofiltrerad syn på livet” som lanseras den 1 december finns tillgängliga på: https://www.youtube.com/channel/UC03czSNZCqs7i6ymCKed_qg
95kg 0 Bobby Green Bobby Green
tors. 1 dec 2016, 13:30
Kött och öl fokus i ny webb-serie Staropramen lanserar En ofiltrerad syn på livet
95kg
0