52 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Lysande pinne ska hjälpa dig med träningen
För dig som inte vill lyfta skrot

Lysande pinne ska hjälpa dig med träningen

Axon är en pinne som ska hjälpa dig med träningen. Den har inbyggda sensorer som känner av hur mycket kraft du utsätter den för och visar då detta genom LED-ljus. Du kan trycka den mot en vägg, golvet, taket eller något annat hårt ute i naturen. Tanken är att du ska följa ljuset som dyker upp och få det att bli grönt - då har du nått det kraftmålet du har matat in innan. Självklart finns det även en app som du kan länka samman med pinnen och då följa din utveckling, sätta upp nya träningspass och ha koll på din statistik.

För att ta fram pinnen har man tagit hjälp av Whipsaw - samma företag som hjälpte Nike att ta fram Fuelband. Pinnen som är 1,5 meter lång är tillverkad i bambu och väger 4,5 kilo. Det uppladdningsbara batteriet ska räcka i tre timmar. Hur den är tänkt att användas ser ni i klippet nedan.

Axon ligger för tillfället som ett projekt på Kickstarter där man söker 50 000 dollar. Är du snabb med att beställa en får du den just nu för 199 dollar, leverans ska då ske i augusti - nästa år.

Kroppen, Träning, Axon, träningspinne, Kickstarter, träna, pryl Via Engadget
35kg 0 Bobby Green Bobby Green
tors. 20 jul 2017, 09:00
35kg
0

Lysande pinne ska hjälpa dig med träningen

För dig som inte vill lyfta skrot