1 i går50 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Sia släpper glass med smak av marsipangris
Sia släpper glass med smak av marsipangris Nu är det jul igen!

Sia har i tre år nu kört en tomteglass lagom till julsäsongen drar igång och nu presenterar man årets smak som är marsipangris. I förpackningen som är på en halvliter hittar man gräddglass och slingor av marsipanrippel tillsammans med chokladbitar. Glassen släpps i en begränsad upplaga den 28 oktober.

Strupen, Glass, Sia, marsipanglass, marsipan, smak, jul
Visa Pressmeddelande Årets Tomteglass är äntligen här – säg hej till marsipangris!

Nu nalkas Sveriges glassigaste jultradition - Tomteglass 2019 är här i begränsad upplaga. Låt oss presentera årets ljuvligt juliga smak: marsipangris!

Godast på julbordet
Sveriges äldsta familjeföretag SIA Glass håller på sina traditioner. För tredje året i rad har glassfabriken i halländska Slöinge producerat en Tomteglass av hög kvalitet. 2019 bjuder på en riktigt god marsipangris – av krämig gräddglass med slingor av marsipanrippel och chokladbitar. Alltid tillverkad i Sverige, alltid av svensk färsk grädde och garanterat godast på julbordet i år.

Räkna med julrusch!
Årets Tomteglass kommer ut i en extra julfin förpackning på 0,5 liter. En limiterad upplaga på tillfälligt besök i butikerna från och med slutet av oktober. Vänta inte för länge med att lägga vantarna på ditt glassexemplar - förra året tog den slut innan första advent. God jul från Slöinge!

Tomteglass finns i butik från 28 oktober.

SIA Glass är ett familjeföretag med hjärtat i halländska Slöinge. Företaget tillhör Bertegruppen som är Sveriges äldsta familjeägda företag med anor sedan 1569. Har man drivit företag i 450 år så vet man hur viktigt det är att värna om nästa generation och bidra till en hållbar värld. Därför är alla våra glassar palmoljefria från 2020 och vi halverar vårt klimatavtryck till 2025. Vi lever på landet - naturligt och nära jordbruket.

Alltid färsk grädde från 3 svenska gårdar, bl a vår egen Berte Gård. All vår glass produceras i Sverige med råvaror av högsta kvalitet, vi använder företrädesvis närproducerade svenska råvaror, såsom färsk grädde, mjölk och bär.
127kg 0 Bobby Green Bobby Green
mån. 14 okt 2019, 16:00
Sia släpper glass med smak av marsipangris Nu är det jul igen!
127kg
0