2 i dag2 i går53 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Restaurang Caravan King's Cross Tjock testar
Bild till artikel

I går var jag i London och klämde på en telefon men jag passade också på att äta. Restaurangen blev Caravan King's Cross och även fast det inte var någon kulinarisk högtid så rekommenderar jag ett besök om man är i närheten, om inte annat för kaffet.

Stället är stort som tusan och det är en allmänt skön atmosfär. Det här skulle kunna klassas som världens hippaste skolbespisning, inte för att det hänger massa jobbiga 12-åringar där (det gör det inte) utan för att den positiva känslan med en stor matsal finns där.

Jag krubbade lite förrätter och en pizza, det jalapenosmajsbrödet var kul och gott men det andra var bara med beröm godkänt. Absolut inte dåligt, men inte fantastiskt. Snubben bredvid oss började med ostron så det går att lyxa till det lite om man så vill.

Kaffet däremot - jävlar i min låda. Gott som tusan och gillar du att göra ditt eget fanns det tillbehör att köpa.

caravankingscross.co.uk Passet, Restauranger, restaurang, recension, tjock testar Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel
99kg 0 Roger Åberg Roger Åberg
tis. 5 mar 2013, 10:30
Restaurang Caravan King's Cross Tjock testar
99kg
0