2 i går52 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Morakniv presenterar Survival Kit Ett tillbehör som kan sättas på knivfodralet
Bild till artikel Foto: Morakniv

Skulle du vilja pimpa till din Morakniv lite extra så släpper nu Morakniv tillbehöret "Survival Kit" som går att fästa på fodralet till knivmodellerna Kansbol och Garberg.

Det lilla kittet innehåller ett tändstål som kan användas för att tända eldar när man är ute i skog och mark samt ett diamantbryne som kan användas för att slipa kniven så att den alltid är skarp. I klippet här nedanför kan ni kolla in hur en Moraknivs-användare använder sitt Survival Kit.

Morakniv Survival Kit går att köpa fristående och kostar då 263 kronor. Det går även att köpa tillsammans med Kansbol och Garberg-knivarna för priser mellan cirka 600 - 1200 kronor.

morakniv.se Passet, Prylar, morakniv, survival kit, knivar, överlevnadskit
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Morakniv presenterar Survival Kit
Bild till artikel Foto: Morakniv Morakniv presenterar årets klassiska knivar Går i grått och grönt I år firar Morakniv 130 år som företag och idag presenterad man årets versioner av sina knivar Basic 511 (C) och 546 (S). Årets upplaga av knivarna kommer att gå i färgerna grönt och grått. Basic 511 (C) har ett blad av kolstål medan Basic 546 (S) har ett blad som är tillverkat i rostfritt stål. Morakniv rekommenderar själva den sistnämnda för utomhusarbeten medan man skriver att Basic 511 (C) kan påverkas av fukt och korrosiva miljöer. Basic 511 Limited Edition 2021 (C), som syns till höger på bilden ovan, har ett rekommenderat pris på 69 kronor medan Basic 546 Limited Edition 2021 (S), som syns längst fram i bild till vänster på bilden ovan, har ett rekommenderat pris på 79 kronor. Här nedan hittas Moraknivs egen film om Basic 546 Limited Edition 2021 (S). Tumnagel
161kg
0
En lite argare Morakniv Bushcraft Survival Black Den klassiska Morakniven vet vi ju alla om men de gör faktiskt också lite argare versioner som kan vara bra att ha när man är ute i skogen. Den här versionen har det arga namnet Bushcraft Survival Black och är helt enkelt en överlevnadskniv med gummihandtag och kolstålblad. Man har även en magnesiumstav för att göra upp eld och en integrerad slipare. Tumnagel
239kg
0
217kg 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
mån. 26 apr 2021, 15:00
Morakniv presenterar Survival Kit Ett tillbehör som kan sättas på knivfodralet
217kg
0