51 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Nytt träningsprogram på SVT

Onsdagen den 23:e april har SVT:s nya satsning SVT Flow premiär för träningsprogrammet Svett & Etikett. Programmet leds av Kalle Zackari Wahlström och han kommer bland annat att guida oss genom hur det är att träna yoga, springa maraton och stå på en bodybuildingscen.

Programmet är i åtta delar och i varje del kommer Kalle att ge sig på en ny träningsform för att se hur det är. Lite av vad som komma skall kan ni se i klippet här ovan. Så här säger han själv om programmet:

"Jag vill visa folk att träning kan vara nånting kul. Att det inte är nåt läskigt och skamfylllt som man gör två gånger i veckan för att man måste. Att kroppen älskar att få röra på sig och att träning tillhör alla, även folk som tycker om att dricka öl."

Kroppen, Träning, Svett & Etikett, träningsprogram, SVT, program, TV, Kalle Zackari Wahlström, SVT Flow
Visa Pressmeddelande Kalle Zackari Wahlström provar alla möjliga sorters träningsformer i Svett & Etikett. Foto: Ulrika Malm/SVT

Blir man lycklig av att träna yoga? Kan man spring ett maraton om man hatar löpning? Hur svårt kan det vara att slåss i en bur i Scandinavium i Göteborg? Onsdagen den 23:e april är det premiär i SVT Flow för nya underhållande träningsprogrammet ”Svett & Etikett”. Ett program där skribenten och bloggaren Kalle Zackari Wahlström tar sig vatten över huvudet i åtta olika, populära, träningsformer.

Varje vecka får tittarna följa Kalle när han kastar sig handlöst in i en ny värld, guidad av de mest namnkunniga profilerna inom varje träningsform. Han marscherar med fallskärmsjägare, dansar med hiphopare, lyfter atlasstenar med sveriges starkaste män och tävlar i crossfit. Kalle Zackari Wahlström kommer att testa åtta olika träningsformer, från träning till tävling. I varje avsnitt ställs Kalle inför en tuff utmaning.

- Jag vill visa folk att träning kan vara nånting kul. Att det inte är nåt läskigt och skamfylllt som man gör två gånger i veckan för att man måste. Att kroppen älskar att få röra på sig och att träning tillhör alla, även folk som tycker om att dricka öl, säger Kalle Zackari Wahlström.

I första avsnittet bantar Kalle ner sig tolv kilo, målar sig brun och visar upp sig i små badbyxor. Han ska ställa upp i Luciapokalen, där han ska tävla i klassen Classic Bodybuildning. Kalle äter kokt torsk till frukost och spänner sina muskler, till sin hjälp har han fitnessprofilen och experten Helene Ahlson. I samband med serien kommer Kalle att blogga om programmen på svt.se

SVT Flow har premiär den 23:e april. En enkel webbtv-tjänst för alla som älskar tv. I SVT Flow läggs en ny spellista upp varje dag. Du kan välja fritt bland programmen eller luta dig tillbaks och följa flödet. Svtflow.se
#svtflow
182kg 0 Bobby Green Bobby Green
mån. 24 mar 2014, 13:23
Nytt träningsprogram på SVT
182kg
0