51 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Kollektion från Levi's och Gorillaz Släpps idag
Kollektion från Levi's och Gorillaz

Idag släpper Levi's och gruppen Gorillaz ett samarbete som består av en kollektion med kläder och accessoarer. Grejerna kommer du att hitta på Levi's Print Bar i Levi's Studio som ligger på Slöjdgatan 9 i Stockholm. Väl där kommer man att kunna skapa sina egna kläder genom att välja mellan medgrundaren Jamie Hewletts olika illustrationer. Dessa är tolkningar av Levi's ikoniska Batwing-logotyp tillsammans med bilder av bandmedlemmarna 2D, Murdoc Niccals, Noodle och Russel Hobbs.

Garderoben, Kläder, Gorillaz, Levi's, kollektion, samarbete,
Visa Pressmeddelande Levi’s® i samarbete med Gorillaz

- Tillåter fans att skapa egna Gorillaz-plagg med hjälp av Levi’s® Print Bar Levi’s® avslöjar samarbete med det brittiska Grammy och BRIT Awards-prisbelönade bandet Gorillaz. Gorillaz medgrundare Jamie Hewlett har tolkat varumärkets ikoniska Batwing-logotyp tillsammans med bilder av bandmedlemmarna 2D, Murdoc Niccals, Noodle och Russel Hobbs.

Samarbetet kommer släppas den 26 februari på Levi’s® Print Bar i Levi’s® Studio på Slöjdgatan 9 i Stockholm.

Nu kommer Gorillaz-fans kunna skapa egna och unika Gorillaz-plagg genom att välja mellan Jamie Hewletts olika illustrationer, vilka kretsar kring de fyra Gorillaz karaktärerna, exklusivt framtagna för Levi’s®. Levi’s® Print Bar tillåter även att ändra mönster, motiv och färger utefter behag. För första gången på Levi’s® Print Bar kommer det nu gå att ändra och justera storleken på illustrationerna för hoodtröjor och ringer T-shirts för både dam och herr.

”Hej, Russ från Gorillaz här. För oss handlar allt om det bästa inom arv, och det är därför vi gör detta samarbetet med Levi’s®. Allt handlar om dubbeldenim, säger Russel Hobbs, trummis i Gorillaz.

”Levi’s® har alltid varit en del av musikkulturen,”säger Jonathan Cheung Levi’s® SVP Design. ”När vi väljer samarbetspartners är det viktigt för oss att vi är fans av varandra. Det blir äkta på det sättet. Vi är fans av Gorillaz och de är fans av Levi’s®.”

Nedan är de illustrationerna som inkluderas, där alla kommer med Levi’s® x Gorillaz-
logotypen:

• Karaktärerna med Levi’s® Batwing-logotyp: 2D, Murdor Niccals, Noodle och Russel
Hobbs.
• Gruppbild med Levi’s® Batwing-logotyp.
• Klistermärken och motiv: Klistermärkena sträcker sig över Gorillaz 20-åriga historia.
Motiven kan placeras i en Batwing, en cirkel eller en liten Batwing.
G-Shock firar 35 år med Gorillaz-samarbete Exklusiv G-Shock-klocka släpps i vinter I år fyller Casios klockmärke G-Shock 35 år och det verkar firas ordentligt med ett samarbete med Damon Albarns och Jamie Hewletts virtuella band Gorillaz. Samarbetet kommer visas upp i en videoserie i tre delar där G-Shock-grundaren Kikuo Ibe tillsammans med de påhittade medlemmarna i Gorillaz kokar ihop ett gemensamt intergalaktiskt mål. Första delen kan ni skåda ovan. Hur Gorillaz X G-Shock-kollektionen kommer se ut är för tillfället okänt, men det verkar som att Ibe och Gorillaz kommer sätta en gemensam prägel på klockorna. Gorillaz X G-SHOCK-kollektionen kommer börja säljas i vinter i en begränsad upplaga. Hur många klockor som kommer finnas tillgängliga och vad priset kommer ligga på är för tillfället okänt, men mer info kommer dyka upp inom kort. Tumnagel
91kg
0
Idag släpper Gorillaz sitt nya album Lyssna på The Now Now här The Now Now är gruppen Gorillaz sjätte studioalbum och idag släpps det. Plattan innehåller elva spår och lyssna kan du göra här nedan. Tumnagel
105kg
0
Alla samplingar Gorillaz använt i sin musik Det svänger ju YouTube-användaren Kirima Nagi har lagt en stund på att leta upp var Gorillaz har hämtat alla sina samplingar från till sina låtar. Alla fem studioalbum finns med och det är en ganska intressant video som visar hur gamla grejer kan väckas till liv igen och bli något nytt. Tumnagel
96kg
0
92kg 0 Bobby Green Bobby Green
tis. 26 feb 2019, 10:00
Kollektion från Levi's och Gorillaz Släpps idag
92kg
0