1 i går51 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Kalsonger från Björn Borg och Luca Mainini Lite färgglatt i brallan
Kalsonger från Björn Borg och Luca Mainini

Nu i vår släpper Björn Borg två par kalsonger designade av konstnären Luca Mainini. Luca är känd för sin kollage-konst och han använder ofta kroppsdelar, läppstift och blommor i sina verk. Här har han valt att pryda kallingarna med läppar, händer och piller.

Kalsongerna släpps den 19 mars och finns i Björn Borgs konceptbutiker och på deras hemsida. Priset för ett par är 299 kronor.

Garderoben, Underkläder, Björn Borg, kalsonger, Luca Mainini, design,
Visa Pressmeddelande Björn Borg släpper i vår en kapselkollektion tillsammans med den uppmärksammade, italienska konstnären Luca Mainini. Två surrealistiskt mönstrade kalsonger med kollage av överdimensionerade läppar, piller och händer är resultatet när Mainini gör sin fria tolkning av underkläder.

Mainini har arbetat med kollage-konst sedan barnsben och har under de senaste åren blivit uppmärksammad för sitt unika sätt att inkludera mode och animering i sitt arbete. Motiv som kroppsdelar, nagellacksflaskor, läppstift och blommor klipps ut från modemagasin och formar nya, skruvade konstverk. Hans säregna inställning till den traditionella kollage-genren har tidigare lett till samarbeten med några av världens största modehus- och ikoner, däribland Givenchy, Moschino och Anna Dello Russo.

- Dessa produkter är verkligen ”jag”. Jag fick friheten att skapa vad jag ville och min inspiration kommer som alltid från filmens värld. Jag är starkt inspirerad av bilden av det traditionella, gamla Hollywood - röda läppar, välpolerad hy och perfekta naglar och hur man kan spegla det på ett skruvat sätt. Det har varit väldigt givande att se hur denna idé kommit till liv på underkläder, en helt ny kanvas för mig att arbeta med, kommenterar Mainini.

Kapselkollektionen i samarbete med Luca Mainini släpps den 19:e mars och kommer att säljas exklusivt i Björn Borgs konceptbutiker och på webben, www.bjornborg.com. Pris: 299 kronor

Mer information om Luca Mainini finns på www.lucamainini.com och Lucas egen Tumblr:
lucamaininipsychodiva.tumblr.com.
4kg 0 Bobby Green Bobby Green
tis. 17 feb 2015, 13:00
Kalsonger från Björn Borg och Luca Mainini Lite färgglatt i brallan
4kg
0