2 i går52 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Kawasaki presenterar superhojen H2R Kompressor, vingar och 300 hästar
Kawasaki presenterar superhojen H2R

Kawasaki har nästintill teasat sönder den nya superhojen H2 men nu är den äntligen här - eller i alla fall banversionen H2R. Det här tekniska vidundret sparar inte på krutet någonstans och förutom att se ut som en stealthbombare har den en kompressormatad fyra på 998 kubik och omkring 300 hästar under skalet. Wheelie på sexan någon?

Det mest uppseendeväckande är vingarna i kolfiber som sitter på kåpan framtill. Dessa ska hjälpa till att minska lyftkraften och försöka hålla bägge hjulen i backen så långt det går. Den här får alltså inte köras på någon annanstans än bana och endast utav erfarna förare säger Kawasaki. När den kommer och vad den då kommer att kosta är oklart för tillfället. Gatversionen presenteras på EICMA om några veckor.

Garaget, Bågen, Kawasaki, Ninja H2R, kompressor, motorcykel, officiell, superhoj
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Kawasaki presenterar superhojen H2R
Kawasaki hintar om Ninja H2 En kompressormatad hoj? Kawasaki har en ny medlem på gång till Ninja-familjen och nu står det klart vad den heter - H2. Cykeln kommer att presenteras i slutet på månaden och idag har en första teaservideo rullats ut. Den säger dock inte så mycket men tidigare rykten talar om att den kommer att bjuda på en kompressormatad motor. H2 ska vara inspirerad av de gamla modellerna Mach IV H2, H1 och Z1 Super Four så det ska bli mycket spännande att få se hur den färdiga produkten kommer att se ut. Tumnagel
97kg
0
182kg 0 Bobby Green Bobby Green
tis. 30 sep 2014, 13:43
Kawasaki presenterar superhojen H2R Kompressor, vingar och 300 hästar
182kg
0