2 i dag1 i går52 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Vito Iacopelli testar Gozney Dome Snygg pizzaugn som även verkar vara bra
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Vito Iacopelli testar Gozney Dome

Under våren så skrev vi om den vedeldade utomhusugnen från Dome från Gozney. Denna ugn finns i två varianter en som endast är vedeldad och en som man även kan värma upp med gas. Den vedeldade ugnen kostar 1 099 euro medan den som även kan använda gas kostar 1 269 euro.

I veckan fick den kanske bästa pizzakanalen på YouTube, Vito Iacopelli, testa denna ugn och hur det gick kan du kolla in i klippet ovan. Summan av kardemumman här är att Vito är helnöjd med ugnen, inte bara den fina designen utan även att den är utmärkt till att baka riktigt smarriga pizzor i.

Unboxing-video för ugnen kan beskådas nedan.

Strupen, Baka, Gozney, Dome, Vedeldad ugn, pizza, Vito Iacopelli
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Vito Iacopelli testar Gozney Dome
Dome är en ny pizzaugn från Gozney Kan den slå Zio Ciro? Dome är en ny vedeldad utomhusugn från Gozney. Det första man tänker på när man ser den är kanske antalet goda pizzor man kan göra i den men den funkar självklart även för andra maträtter som kräver lite värme. Ugnens dimensioner är 660mm x 630mm x 732mm och väger ungefär 58 kilo. Dome kommer släppas i två varianter, en som endast är vedeldad och en som man även kan värma upp med gas. Den vedeldade ugnen kostar 1 099 euro medan den som även kan använda gas kommer kosta 1 269 euro. Ugnen lanserades i ett fåtal regioner förra månaden och kommer börja säljas i Europa inom kort. Bonusklipp nedan. Tumnagel
99kg
0
87kg 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
sön. 14 nov 2021, 10:00
Vito Iacopelli testar Gozney Dome Snygg pizzaugn som även verkar vara bra
87kg
0