1 i går51 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Tre nya sommarsnacks från Estrella Holiday-Ostbågar och Tzatziki-chips
Tre nya sommarsnacks från Estrella

Lite snacks är ju aldrig fel och några chips eller ostbågar att tugga på till en iskall dryck nu i sommar är ett måste. Därför lanserar Estrella nu tre nyheter där två är chips och en är ostbågar.

Smakerna är Ostbågar Cheddar Holiday, Tzatziki Chips och Summer Barbecue Chips. De förstnämnda har kryddats med Estrellas klassiska Holiday-krydda och ska ha en mild smak av paprika och lök. Tzatziki-chipsen smakar inte helt oväntat gurka, vitlök och gräddfil och Barbecue-chipsen smakar vitlök, paprika och lättrökt barbecuekrydda.

Påsarna kommer ut i butik på måndag den 11 maj.

Strupen, Snacks och godis, Estrella, snacks, sommar, ostbågar, chips, Tzatziki, Holiday, Barbecue
Visa Pressmeddelande Estrella lanserar tre sköna sommarsmaker – Ostbågar Cheddar Holiday, Tzatziki Chips och Summer Barbecue Chips

Sommaren är högsäsong för snacks!Som bekant uppfattar svenskarna sig själva som mer avslappnade, glada och sociala när solen tittar fram. Vi sitter ute längre på kvällarna och njuter av de ljumma vindarna och umgås generellt mer med varandra.
-Förra året ökade försäljningen av potatischips med 11% under maj till augusti*. Sommaren är väldigt viktig för oss och nya smaker är det som driver försäljningen bäst, säger Lisa Müller Senior Brand Manager på Estrella.

Därför lanserar Estrella tre nya sommarsmaker:

Summer Barbecue chips -med smak av vitlök, paprika och en lättrökt barbecuekrydda.
Tzatziki chips - frisk tzatzikismak av gurka, vitlök och gräddfil.
Ostbågar Cheddar Holiday - frasiga ostbågar med äkta cheddarost och Estrellas klassiska holiday-krydda med mild smak av paprika och lök.

Vikt och konsumentpris i dagligvaruhandel:
- 275g, ca 20 kr/påse

Produkterna lanseras i butik måndag 11 maj 2015.
133kg 0 Bobby Green Bobby Green
mån. 27 apr 2015, 16:00
Tre nya sommarsnacks från Estrella Holiday-Ostbågar och Tzatziki-chips
133kg
0