2 i dag2 i går53 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Ny dipmix från Estrella Färskt istället för torkat
Bild till artikel

Istället för torkade kryddor är Estrellas nya Fresh Dip gjord på färska grönsaker. Nyheten kommer i tre smaker; Holiday, Creamy Salsa och Soltorkad tomat & vitlök. Precis som andra färdiga dipmixer blandas påsarna med tre deciliter gräddfil innan det är dags att hugga in. Tanken är att det färska ska ge mer smak än det torkade. Tror ni det funkar?

En påse på 75 gram kommer att kosta ungefär 14 kronor och försäljningen börjar nästa vecka.

Strupen, Snacks och godis, Dipmix, Estrella, Fresh Dip Visa Pressmeddelande Estrella lanserar Fresh Dip! En helt ny slags dipmix, som istället för torra kryddor är gjord på färska grönsaker!

Pressmeddelande • 2014-09-01 09:00 CEST

Estrella lanserar Fresh Dip! En helt ny slags dipmix, som istället för torra kryddor är gjord på färska grönsaker!

Fresh Dip är en unik nyhet! Det är den första dipmixen gjord av färska grönsaker. Ingredienserna har inte varit torkade och därför bevaras den färska smaken mycket bättre. Bitar av grönsaker ger dippen en härlig konsistens och mycket smak. Dessutom innehåller den bara naturliga ingredienser.

Det var längesedan det hände något spännande inom dipmix och segmentet har varit stagnerande. Vi ser en stor potential att öka dippandet och målet är att skapa tillväxt i segmentet, säger Lisa Müller, Senior Brand Manager på Estrella.

Fresh Dip lanseras i butik på måndag 8 september och finns i tre smaker: Holiday, Creamy Salsa och Soltorkad tomat & vitlök.

Vikt per påse: 75g

Pris per påse: ca 13.90 kr

En påse Estrella Fresh Dip blandas med 3 dl gräddfil.
157kg 0 Josephine Sjöqvist Josephine Sjöqvist
ons. 3 sep 2014, 10:26
Ny dipmix från Estrella Färskt istället för torkat
157kg
0