4 i går52 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Kanelbulle-kollektion på H&M:s kafé Snart är det dags!
Kanelbulle-kollektion på H&M:s kafé

Den 4 oktober är typ den viktigaste dagen på hela året för då är det nämligen kanelbullens dag. För att fira detta presenterar nu H&M's kafé it's pleat en kanelbullekollektion med olika saker som man kan sätta i sig på temat. Det finns en kanelbulle-freakshake, en kanelbulle-rawboll, en kanelbulle-overnight oats och en traditionell kanelbulle. Grejerna ska finnas på kafét nu.

Strupen, Fika, H&M, kanelbulle, it's pleat
Visa Pressmeddelande H&M’s kafésatsning it’s pleat lanserar en kanelbulle-kollektion inför kanelbullens dag.

Efter succén med årets semmelkollektion tar it’s pleat upp kampen även om årets mest innovativa och kreativa kanelbulle. Nu släpper de en hel kanelbullekollektion bestående av en healhty-ish kanelbulle-freakshake som sin signatur. I kollektionen ingår även en kanelbulle-rawboll, en kanelbulle-overnight oats och en traditionell kanelbulle.

It’s pleat, som finns i Stockholm, Uppsala och London, har tidigare gjort succé med ett flertal freakshake-varianter, bland annat i samarbete med food pharmacy, samt i vintras med sin uppmärksammade semmelfreakshake. Just dessa healthy-ish freakshakes har blivit något av ett signum för kafét.

Inför kanelbullens dag den 4 oktober lanserar it’s pleat nu en vegansk samt healthy-ish freakshake med smak av kanelbulle. Den är gjord på en bas av havredryck, dadlar och mango samt smaksatt med kanelpulver och en hemmagjord kanelkräm. Den toppas med kokosgrädde, kanel, hallonskakade popcorn och ett fruktspett av plommon, ananas och kanel/äpple-rawboll.

Precis som inför tidigare matkollektioner, har it’s pleat tagit hjälp av matkreatören Victoria Nordström. Kanelbulle-kollektionen lanseras i Sverige i början av september.

– Vi vill inspirera folk till att göra mer välbalanserade val genom att erbjuda alltifrån hållbara och hälsosamma luncher till söta bakverk och freakshakes. Hos oss kan man unna sig en klassisk kanelbulle eller testa ett nytt och precis lika kaneligt alternativ - utan att gå miste om varken smak eller kvalitet, säger Ninnie Lahnborg, projektledare på it’s pleat.

Under parollen healthy-ish serverar it’s pleat alltifrån hållbara och goda luncher till juicer och bakverk – alltid till mycket bra priser enligt H&M’s filosofi om mycket värde för pengarna.

Rawboll-kanelbulle

I kollektionen ingår it’s pleats veganska, samt gluten- och laktosfria rawboll kanelbulle gjord på glutenfria havregryn och sötad endast med dadlar och äpplen. Ett perfekt mellanmål i kanelbulletider!

Overnight oats-kanelbulle

I denna ljuvliga skapelse som tillagat sig själv över natten har man kombinerat havregryn med kanelkräm och härlig äppelkompott. Detta blir en ljuvlig havrefrukost eller snack med massor av kanelbullefeeling.

Priser:
Kanelbulle freakshake: 69 kr (vegansk)
Kanelbulle overnight oats: 35 kr (vegansk)
Kanelbulle rawboll: 19 kr (vegansk, glutenfri)
Kanelbulle it’s pleat: 19 kr
105kg 0 Bobby Green Bobby Green
tors. 12 sep 2019, 16:30
Kanelbulle-kollektion på H&M:s kafé Snart är det dags!
105kg
0