1 i går51 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Delicato + Nöt-Crème = sant Fika på nästa nivå
Delicato + Nöt-Crème = sant

Delicato och Nöt-Crème vill verkligen inte att mina sommarkilon ska försvinna då de nu presenterar Delicato Kondisbit med Nöt-Crème och Nöt-Crème Delicatoboll. Det är två mumsiga saker för sig som man nu har parat ihop till någon alldeles episkt. Den förstnämnda hittar du bland fikabrödet i mataffären medan den andra är en pralin som kommer att finnas bland lösgodiset. Pralinen lanseras på Hemmakväll imorgon medan andra butiker snällt får vänta till vecka 38. Det är också då som kondisbiten hittar ut i butik. Men den som väntar på något gott...

Strupen, Fika, Delicato, Nöt-Crème, ultimate kombo,
Visa Pressmeddelande Delicato och Nöt-Crème ingår samarbete och lanserar härliga godsaker! I fikahyllan och bland lösviktsgodiset.

Blir gott och gott verkligen ännu godare? Ja! Nu möts två älskade sötsaker - Delicatoboll och Nöt-Crème – i inte bara en utan två nya smakupplevelser. Delicato välkomnar klassikern Nöt-Crème till fikabordet och lanserar en kondisbit med härlig Nöt-Crèmesfyllning. Samtidigt säger Nöt-Crème hej till Delicatobollen och lanserar en chokladpralin fylld med smak av Delicatoboll.

Det kan ju inte bli bättre än så här!

”Vi är fantastiskt glada över samarbetet med Nöt-Crème, att kunna erbjuda så fina produkter där det bästa av våra världar möts. Kondisbiten med härligt krämig Nöt-Crème är en dröm för både fika- och godisälskaren.” säger Nadja Radwan, på Delicato.

”Responsen från våra kunder är väldigt positiv och de tycker att det är ett spännande samarbete mellan två svenska, klassiska varumärken. Vi är otroligt stolta att få lansera en ljuvlig pralin fylld med smak av Delicatoboll, som förhoppningsvis gör svenska folket lite lyckligare”, säger Malin Engblom Jeppsson, Printzells Confectionery.

Delicato Bakverk AB lanserar en kondisbit med Nöt-Crème, den finns tillgänglig på ICA, Coop, Hemköp, Willys och Bergendahls med start vecka 38 2019.

Printzells Confectionery AB lanserar en pralin med smak av Delicatoboll. Pralinen förlanseras på Hemmakväll vecka 34 2019. Från vecka 38 2019 finns den sedan tillgänglig i lösvikten hos Coop, Privab, ICA och Hultén Försäljning AB.
160kg 0 Bobby Green Bobby Green
ons. 21 aug 2019, 18:00
Delicato + Nöt-Crème = sant Fika på nästa nivå
160kg
0