4 i går52 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Champagne i kolfiber hyllar Bugatti-modell
Champagne i kolfiber hyllar Bugatti-modell En flaska du kan tappa i stengolvet

Våren 2019 presenterade Bugatti La Voiture Noire som är en Chiron i ett annat ännu exklusivare, och svart, skal. En bil som endast tagits fram i ett exemplar. För att hylla denna har Champagne Carbon och Bugatti tillsammans tagit fram champagnen La Bouteille Noire.

Flaskan, som givetvis är i kolfiber, kommer i en låda som också den är i kolfiber. Flaskan tog 150 timmar att ta fram och den rymmer 15 liter. Lådan har inte mindre än 14 stycken fläktar i sig som alla cirkulerar runt kall luft så att bubblet håller optimal temperatur hela tiden. Insidan är klädd med Havana Brown-läder och upplyst med hjälp av LED-lampor. Något pris på skapelsen vet vi tyvärr inte än.

Så här säger Alexandre Mea som är vd för Champagne Carbon:

"On this occasion, we have chosen a 2000 Vintage blend of 60% Chardonnay and 40% Pinot Noir. Celebrating the beginning of a new millennium, the year 2000 was marked by a relatively mild winter followed by a succession of summer temperatures throughout the flowering period. It’s characterized by rich notes of vegetables, pepper, and white fruits – the result of the finest Grands Crus that the Champagne vineyards offer us. Each one brings its own surprises to magnify this cuvee."

Flaskan och dess låda står just nu utställd tillsammans med bilen i London. Bonusklipp nedan.

Strupen, Champagne, Bugatti, Champagne Carbon, La Bouteille Noire, Bugatti La Voiture Noire Via Carscoops
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Champagne i kolfiber hyllar Bugatti-modell

Bugatti visar upp La Voiture Noire
En Chiron i nytt skal

Det som skulle vara en modern version av Bugattis klassiska modell 57 SC Atlantic är nu presenterat i Genève. Bilen som kallas för La Voiture Noire är en Chiron i nytt skal men några direkta likheter med klassikern verkar dock inte finnas. La Voiture Noir är franska för "Den svarta bilen" och det är med dessa ord man vill hylla Type 57 SC Atlantic. Under skalet finns fortfarande hjärtat som är en W16 på 8,0 liter med fyra turboaggregat. Motorn ger 1 500 hästar och har ett vrid på 1 600 newtonmeter. Ryktena säger att det är Ferdinand Piëch som har beställt bilen och att han fick betala 16,7 miljoner euro innan skatt för den. Tumnagel
46.0°
0

Bugatti har tillverkat sitt första biljardbord
Som vi har längtat!

Bugatti och IXO presenterade för fyra månader sedan ett biljardbord som de tagit fram tillsammans. Nu är det första exemplaret tillverkat och det är en gedigen lyxig best med en ganska så salt prislapp. Men smakar det så kostar det! 250.000 euro i detta fallet. Japp, du läste rätt. Kunder kan välja lite olika färger på kolfibern och lädret som finns. Om man vill kan man även utrusta bordet med gyrosensorer som automatiskt justerar benen på bara fem millisekunder - perfekt om du har bordet ståendes på din yacht och det skulle gå lite sjö. Hållaren till köerna har en liten pekskärm på 13 tum som håller reda på ställningen i matchen. Löp och köp för endast 30 stycken exemplar blir till. Tumnagel
30.5°
0
62kg 0 Bobby Green Bobby Green
mån. 29 nov 2021, 15:00
Champagne i kolfiber hyllar Bugatti-modell En flaska du kan tappa i stengolvet
62kg
0