2 i dag1 i går53 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Summerburst fyller 5 år
2015 firas med tre scener

Summerburst fyller 5 år

Inte helt oväntat blir det Summerburst även nästa år, och det som är speciellt då är att musikfestivalen fyller 5 år. Arrangemanget kommer denna omgång att bjuda på tre scener istället för två som det har varit tidigare. Man kommer till Nya Ullevi i Göteborg den 29-30 maj och till Gärdet i Stockholm den 12-13 juni.

Anders Boström som är festivalgeneral på Stureplansgruppen Live säger följande:
"Vi är så oerhört glada och stolta över att Summerburst vuxit till vad det är idag. Även om vi visste att det fanns ett behov av en festival som Summerburst så kunde vi aldrig föreställa oss att den skulle växa i den här takten. Det är ett hårt arbete att förbättra och förnya festivalen år efter år men vi kommer överraska även nästa år. Nu fokuserar vi på att färdigställa ett artistprogram värdig en 5-åring."
Vem som kommer att spela får vi reda på med start den 19 november. Biljetterna släpps några dagar efter det, den 25 november.

Sinnet, Festival, Summerburst, 2015, jubileum, EDM, musik, konstert

Spana in det bästa från Summerburst 2014
Fyra avsnitt på SVT Flow

Om du missade årets upplaga av Summerburst eller bara vill återuppleva stämningen som var där har SVT Flow nu kastat upp fyra avsnitt från festivalen på nätet. Klippen kommer från både Göteborg och Stockholm och artisterna vi får se är Hardwell, Sebjak/Krewella, Steve Angello, Martin Garrix, Cazzette, Fedde Le Grand och David Guetta. Tumnagel
79kg
0
84kg 0 Bobby Green Bobby Green
ons. 22 okt 2014, 11:22
Summerburst fyller 5 år 2015 firas med tre scener
84kg
0