4 i går52 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Roxette Live: Travelling The World Trailer
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Roxette Live: Travelling The World

Roxette släpper lagom till jul blu-ray/dvd/cd-paketet ”Roxette Live: Travelling The World”. I paketet ingår bland annat en komplett konsert med 90 minuter live från Curitiba i Brasilien, Cordoba i Argentina och Santiago i Chile. Inspelningen ger en hint om den sprudlande stämningen som rådde under Sydamerikaturnén i början av förra året. Varje kväll spelade bandet 20 av sina världshits för utsålda arenor, från Dressed For Success till Church Of Your Heart.

Utöver konserten får du även ta del av dokumentären It All Begins Where It Ends, som spelades in under Roxettes återföreningsturné. Den visar fans från hela världen, livet i turnébussen, på flygplatsen och snacket bakom scenen.

En live-cd med 16 låtar ingår också, inspelade på Teatro Caupolicán i Santiago den 12 maj 2012 – ett tillfälle som klassats som en av turnéns absoluta höjdpunkter av Marie och Per själva.

Extramaterialet består bland annat av Per Gessles backstagefilmer från turnén, bakom kulisserna på inspelningen av albumet Travelling och insiktsfulla intervjuer.

Den 6 december släpps Roxette Live: Travelling The World, och en trailer kan du se ovan.

Sinnet, Musik, roxette live: travelling the world, roxette, dokumentär
83kg 0 Josephine Sjöqvist Josephine Sjöqvist
mån. 11 nov 2013, 12:25
Roxette Live: Travelling The World Trailer
83kg
0