2 i dag2 i går53 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Körschemat klart för A Walk In The Park Endagsfestivalen som äger rum i sommar
Bild till artikel

Den nya endagsfestivalen A Walk In The Park har nu publicerat sitt körschema för när artisterna Nano, Lars Winnerbäck, Melissa Horn, Miriam Bryant och Amanda Bergman kommer att uppträda. Festivalen äger rum i städerna Kalmar, Helsingborg och Uppsala och datumen är nionde juli, 15 juli och tolfte augusti. Biljetter och all information hittar ni på länken nedan.

walkinthepark.se Sinnet, Film, A Walk In The Park, festival, musik, artister, spelningar, spelning, uppträdande Visa Pressmeddelande Nu är körschemat klart för den nya endagsfestivalen A Walk In The Park! Vi kan även avslöja att Nano spelar på festivalen i sommar och gör Lars Winnerbäck, Melissa Horn, Miriam Bryant och Amanda Bergman sällskap.

Nu är körschemat klart för den nya endagsfestivalen A Walk In The Park! Vi kan även avslöja att Nano spelar på festivalen i sommar och gör Lars Winnerbäck, Melissa Horn, Miriam Bryant och Amanda Bergman sällskap. Winnerbäck som släppte den nya singeln "Sysselamannen" igår och på fredag den 17/6 släpps hans nya album "Granit och Morän". Även Miriam släpper den nya singeln "Black Car" på fredag!

A Walk in The Park är en nystartad minifestival som vid tre tillfällen i sommar kommer besöka Kalmar, Helsingborg respektive Uppsala. I dagarna är det inte allt för långt kvar tills det är premiär för endagsfestivalen på Rävspelet i Kalmar. Solen skiner och vi har otroligt mycket att se fram emot och hoppas på att vi ses i festivalminglet eller på en picknickfilt i solen! Nedan ser ni körschemat för festivalen. Om ni inte har hört svenskfavoriten Lars Winnerbäcks nya singel "Sysselmannen" så kan ni lyssna på den här --> "Sysselmannen"

Körschema A Walk In The Park:

16.00 Festivalområdet öppnar
16.25 Náno
17.00 Amanda Bergman
18.30 Miriam Bryant
20.00 Melissa Horn
21.30 Lars Winnerbäck
23.00 Festivalområdet stänger

A Walk In The Park datum:
9/7 - Kalmar, Rävspelet
15/7 - Helsingborg, Sofiero Slott
12/8 - Uppsala, Stadsträdgården

Biljetter finns att köpa via A Walk in The Park

A Walk in The Park arrangeras av Paraply produktion, The Tivoli och Welcome Concerts i samarbete med United Stage och mediepartnern Mix Megapol.

OM NANO

Nano är rösten och personen att hålla koll på, han har både en röst och en historia som berör – på djupet. 2015 var året då den svenska sångaren äntligen tog det efterlängtade steget ut i rampljuset. Under våren och hösten 2015 släpptes låtar som han gjort tillsammans med bland andra norska producenten William «Nasty Kutt» Wiik Larsen (Nico & Vinz, Jessie J, Madcon, Timbuktu) och låtskrivaren Paul E Phamous.

Våren 2015 släpptes Nanos debutsingel ”Lion” och i höstas kom ”Perfect Melody”, på Spotify har låtarna streamats över 5 miljoner. Nano är utsedd till Spotifys ”Spotlight on 2016”, en av de nya artister de tror mest på 2016. Den 9 juni, förra veckan spelade Nano på Denniz Pop Awards.

A WALK IN THE PARK STÄDERNA

Festivalen kommer att arrangeras på tre av landets mest grönskande platser. Den röda tråden ligger i harmonin, den idylliska naturen, och den drömlika närheten till vad vi gärna ser på vykorten.

KALMAR, RÄVSPELET VID FREDRIKSSKANS. 9 JULI

Det är något speciellt med Rävspelet vid Fredriksskans i Kalmar. Känslan påminner om den första, fumliga tonårskyssen - och det lite udda namnet kommer från hur området liknade sällskapsspelet med samma namn, då parken anlades. Idag grönskar det som aldrig förr, och närheten från skogslugn till stadskärna känns nästan overklig.

HELSINGBORG, SOFIERO. 15 JULI

Sofiero är ett slott i Helsingborg som år 1973 skänktes till staden av kung Gustav VI Adolf. År 2010 utsågs slottsträdgården till Europas vackraste park, och efter att ha agerat värdplats åt en mängd stora artister under åren är vi mycket glada över att få ställa till med kalas här.

UPPSALA, STADSTRÄDGÅRDEN. 12 AUGUSTI

Vi tycker att ett bra parkhäng är bland det viktigaste på sommaren! Den blomstrande Stadsträdgården i Uppsala ligger ett stenkast från resecentrum, vackert inramad av anrika Flustret, Fyrisån och lummiga trädkronor. Vi är oerhört peppade på vårt sensommarbesök i studentstaden. Det är inte långt kvar!
79kg 0 Bobby Green Bobby Green
ons. 15 jun 2016, 17:30
Körschemat klart för A Walk In The Park Endagsfestivalen som äger rum i sommar
79kg
0