2 i dag1 i går53 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Justin Biebers världsturné kommer till Sverige
Frode jublar

Justin Biebers världsturné kommer till Sverige

I maj nästa år kommer Justin Bieber att dra ut på sin nya Justice world tour. Nu har den blivit förlängd och man har lagt till två stycken spelningar här i Sverige - den 5 augusti i Malmö i år och den 15 mars i Stockholm 2023. Biljetterna släpps den 19 november klockan 10:00. Under turnén kommer över 20 stycken länder att besökas och över 90 stycken konserter kommer att genomföras.

Sinnet, Konsert, Justin Bieber, Justice world tour, världsturné, Sverige
Visa Pressmeddelande Justin Bieber Justice World Tour till Malmö & Stockholm

Idag står det klart att Justin Bieber adderar fler datum till sin efterlängtade Justice World Tour. Från maj 2022 till mars 2023, kommer Bieber turnera på fem kontinenter, resa till över 20 länder och spela mer än 90 datum. Den 5 augusti 2022 kommer han till Big Slap i Malmö och den 15 mars 2023 till Tele2 Arena i Stockholm. Biljetter släpps på fredag den 19 november klockan 10:00.

De nya datumen adderas till Biebers redan offentliggjorda turnéplan år 2022; en turné med hela 52 datum i Nordamerika, som går av stapeln i San Diego den 18 februari. Varje kväll kommer bli en fest för Justin och hans fans, som har sett fram emot detta sedan pandemin satte stopp för de tidigare turnédatumen 2020. Turnén fortsätter sedan ut i världen – först ut Mexiko i maj 2022 för att sedan fortsätta till Skandinavien för festivaler (däribland Big Slap i Malmö) och sedan vidare till Sydamerika, Sydafrika och Mellanöstern i september och oktober, Australien och Nya Zeeland i november och december och avslutningsvis till Storbritannien och Europa i början av 2023 (däribland Tele2 Arena i Stockholm).

"Justice World Tour" (AEG Presents) är Justins första globala turné sedan 2016/2017:s "Purpose World Tour", då Bieber beskrevs av Londons Times som "häpnadsväckande" och spelade för 2,7 miljoner personer under loppet av loppet 2016–2017. Finalen sågs av 65 000 fans på Londons British Summer Time Hyde Park-festival.

På nyårsafton 2020 livestreamade Justin sitt första fullständiga framträdande på tre år från Los Angeles och återupptog kontakten med fans runt om i världen.

– We’ve been working hard to create the best show we’ve ever done, and we can’t wait to share it with fans around the world. I’ll see you soon, säger Bieber.

"Justice World Tour" är uppkallad efter Justins senaste succéalbum "Justice". Det släpptes i mars 2021 och debuterade som det mest streamade albumet i 117 länder. Albumet och låtarna har tagit det redan globala popfenomenet till nya höjder.

'Justice' har samlat på sig nästan 9 miljarder streams världen över med enorma internationella hits som 'Anyone', 'Lonely' och 'Holy' – låtar som redan hade 2 miljarder streams innan albumet släpptes. En annan genombrottssuccé från albumet följde omedelbart, med "Peaches" som hittills samlat på sig över 2,5 miljarder streams. Kid LAROI-duetten 'Stay' släpptes i juli i år och blev den snabbaste låten någonsin att nå 1 miljard streams på Spotify.

I en aldrig tidigare skådad karriär som började när han var 13 år gammal, har Bieber släppt 6 studioalbum och har 32 Guinness World Records, 21 Billboard Music Awards, 2 BRIT Awards, 18 American Music Awards och 21 MTV Europe Music Awards. Han har sålt över 80 miljoner album och slog förra året Elvis Presleys rekord som den yngsta soloartist som har 8 album nått nummer 1 på Billboard 200-listan. I augusti slog han rekordet för månatliga lyssnare på Spotify med över 83 miljoner.

Nyligen utnämnd till Årets artist vid MTV Video Music Awards och nominerad till ett fältledande 8 MTV EMA Awards, är Bieber fortfarande nummer 1 på både YouTube och Spotify världen över, vilket cementerar sin plats som en av de största popstjärnorna under det 21:a århundradet.

BILJETTINFORMATION
MALMÖ, BIG SLAP, 5 AUGUSTI 2022
American Express Presale börjar onsdagen den 17 november klockan 10:00. Biljetter släpps till allmän försäljning fredagen den 19 november klockan 10:00 på allthingslive.se/event/justin-bieber/.

STOCKHOLM, TELE2 ARENA, 15 MARS 2023
American Express Presale börjar tisdagen den 16 november klockan 10:00. Biljetter släpps till allmän försäljning fredagen den 19 november klockan 10:00 på allthingslive.se/event/justin-bieber/.

JUSTIN BIEBER, JUSTICE WORLD TOUR – Turnéplan:
2022

22 maj Monterrey, Mexiko - Estadio de Béisbol Monterrey

23 maj Guadalajara, Mexiko - Estadio 3 de Marzo

25 maj Mexico City, Mexiko - Foro Sol

3 augusti Skanderborg, Danmark - Smukfest

5 augusti Malmö, Sverige – Big Slap Xl

7 augusti Trondheim, Norge - Trondheim Summertime

9 augusti Helsingfors, Finland - Kaisaniemen Park

4 september Rio de Janeiro, Brasilien - Rock In Rio

7 september Santiago, Chile - Estadio Nacional

10 september Buenos Aires, Argentina – Estadio Único de La Plata

28 september Kapstaden, Sydafrika - Cape Town Stadium

1 oktober Johannesburg, Sydafrika - Johannesburg FNB Stadium

13 oktober Tel Aviv, Israel - HaYarkon Park

22 november Perth, Australien - HBF Park

26 november Melbourne, Australien - Marvel Stadium

30 november Sydney, Australien - Sydney Football Stadium

3 december Brisbane, Australien - Suncorp Stadium

7 december Auckland, Nya Zeeland - Mt Smart Stadium

2023

13 januari Amsterdam, Nederländerna - Ziggo Dome

16 januari Hamburg, Tyskland - Barclays Arena

18 januari Zürich, Schweiz - Hallenstadion

21 januari Lissabon, Portugal - Altice Arena

23 januari Madrid, Spanien - WiZink Center

25 januari Barcelona, Spanien - Palau Sant Jordi

27 & 28 januari Bologna, Italien - Unipol Arena

31 januari Köln, Tyskland - LANXESS Arena

2 februari Frankfurt, Tyskland - Festhalle

4 februari Berlin, Tyskland - Mercedes-Benz Arena

8 februari Glasgow, Storbritannien - OVO Hydro

11 februari Aberdeen, Storbritannien - P&J Live

13 och 14 februari London, Storbritannien - The O2

22 februari Birmingham, Storbritannien - Resorts World Arena

25 februari Manchester, Storbritannien - AO Arena

26 februari Sheffield, Storbritannien – Utilita Arena

6 mars Paris, Frankrike - Accor Arena

9 mars München, Tyskland - Olympiahalle

11 mars Budapest, Ungern - Budapest Arena

12 mars Prag, Tjeckien - O2 Arena

15 mars Stockholm, Sverige - Tele2 Arena

17 & 18 mars Köpenhamn, Danmark - Royal Arena

20 mars Antwerpen, Belgien - Sportpaleis

24 mars Wien, Österrike – Wiener Stadthalle

25 mars Krakow, Polen - TAURON Arena

Ett begränsat antal exklusiva VIP-paket finns också tillgängliga. Dessa erbjudanden inkluderar ett fantastiskt urval av reserverade sittande biljetter, anpassad merchandise och mycket mer. För mer information, besök www.justinbiebermusic.com.

Justin Bieber-dokumentär på väg
Justin Bieber: Our World

Justin Bieber: Our World är en ny dokumentär om popstjärnan där vi får följa med in i den ikoniska artistens privatliv när han förbereder sig inför en unik konsert på nyårsafton 2020. Dokumentären kommer till Amazon Prime Video den 8 oktober. Tumnagel
60kg
0

Justin Bieber har åkt bil med James Corden igen
Vad har hänt sen sist?

Justin Bieber har återigen hoppat in i en bil med James Corden och därefter levererat lite sång. Tumnagel
33kg
0

West Coast Customs har byggt om Justin Biebers Rolls
Har lite inspiration från konceptbilen 103EX

Om man är en kändis som vill synas lite extra går man till Pimp My Ride-gänget West Coast Customs och ber dem att bygga om sin bil rejält. Det är precis vad popstjärnan Justin Bieber gjort och nyligen blev hans senaste åk klart. Det är en Rolls-Royce Wraith som moddats rejält och som hämtat en del inspiration från konceptbilen 103EX som Rolls visade 2016. Det som sticker ut mest är de täcka hjulhusen som gör att det nästan ser ut som att bilen svävar fram. Vad tycker ni om bygget? Visa det här inlägget på Instagram Ett inlägg delat av West Coast Customs (@westcoastcustoms) Tumnagel
11.8°
0
18kg 0 Bobby Green Bobby Green
mån. 15 nov 2021, 16:30
Justin Biebers världsturné kommer till Sverige Frode jublar
18kg
0