1 i går50 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Best You Ever Had - ny singel från Teddybears Samarbete med gammal Boyz in da Hood-medlem
Best You Ever Had - ny singel från Teddybears

I dag släpper Teddybears den nya singeln Best You Ever Had som man gjort tillsammans med Gorilla Zoe - den forne Boyz in da Hood-medlemmen. Låten kommer att finnas med på albumet Rock On som släpps den 22 januari.

Sinnet, Musik, Teddybears, Best You Ever Had, Gorilla Zoe, singel, artist
Visa Pressmeddelande Teddybears - Best You Ever Had feat Gorilla Zoe

Idag släpper Teddybears nya singeln Best You Ever Had tillsammans med forne Boyz in da Hood-medlemmen Gorilla Zoe!

Låten premiärades i onsdags på en av de största amerikanska musikbloggarna Consequence of Sound: http://consequenceofsound.net/2016/01/teddybears-share-new-song-the-best-you-ever-had-feat-gorilla-zoe-listen/
Låten peggar upp inför nya albumet Rock On som släpps 22 januari.

Jocke Åhlund berättar om tillkomsten av Best You Ever Had:
"Vi var med Teddybears i Atlanta och skulle göra en låt med CeeLo när jag såg en annons om någon som sålde hemodlade grönsaker. När vi kom dit visade det sig att säljaren var ingen mindre än Gorilla Zoe, en grym rappare från Atlanta. Vi blev polare snabbt och bjöd ner honom till studion där han la den här rappen över ett synth-riff som jag baserat på ett gammalt hårdrocksriff jag ursprungligen gjorde på gitarr när jag gick i nian."

22 januari släpper Grammisvinnande och guldsäljande producenttrion Teddybears sitt nya album Rock On. Bandet har skruvat upp sina retrofuturistiska reglage till max och har skapat en genreöverskridande hybrid av bastung dancehall, rock och elektroniskt.
Bandet, bestående av bröderna Jocke och Klas Åhlund och Patrik Arve började sin musikaliska bana som en punk/HC-outfit och är idag etablerade superproducenter med samarbeten med bl.a. Katy Perry, Giorgio Moroder, Iggy Pop, Madonna, Håkan Hellström och Robyn på CV:t.

Rock On är den efterlängtade uppföljaren till 2010 års skolbildande album Devil´s Music och cementerar Teddybears som en av Sveriges absolut mest inflytelserika grupper.
Bandet har också konsekvent använt sitt artisteri som en plattform för att föra fram sina politiska idéer om mänskliga rättigheter, mångfald, feminism och veganism.
96kg 0 Bobby Green Bobby Green
fre. 8 jan 2016, 15:00
Best You Ever Had - ny singel från Teddybears Samarbete med gammal Boyz in da Hood-medlem
96kg
0