2 i dag2 i går52 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Bild till artikel
Nu ska Häxan få nytt liv! Nya produkter och ny butik

Häxan är ett riktigt klassiskt varumärke och vi har nog alla någongång använt deras metall- eller silverputs. Nu ska märket få en nystart av Mikael Söderlindh, Lovisa Tingman och Jim Rosengren. Alla tre har tidigare länge jobbat på (och i Mikaels fall startat) Happy Socks så de har gjort saker tillsammans.

Man har nu tagit fram ett antal städprodukter med Häxan som varumärke och så har man öppnat en riktigt härlig butik på Götgatan 21 i Stockholm. Produkterna kommer även att säljas hos utvalda återförsäljare och på deras webbplats.

haxan.se Hemmet, Detaljer, häxan, städning Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel
116kg 0 Roger Åberg Roger Åberg
ons. 1 sep 2021, 12:30
Nu ska Häxan få nytt liv! Nya produkter och ny butik
116kg
0