51 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Interflora lanserar Mästerflorist Blomsterdesign från Sveriges bästa florister
Interflora lanserar Mästerflorist
Johan Munter
Foto: Interflora

Interflora lanserar nu tjänsten Mästerflorister vilken kommer att erbjuda blombuketter som designats av några av Sveriges främsta florister. Nina Lindvall, vd på Interflora, säger om den nya satsningen:

"Med denna kategori vill vi visa på det mästerliga hantverkets skapande, ge våra mästerflorister samma status som konstnärer och kockar och kunna erbjuda våra kunder ett lyxigare alternativ. Det finns så oändligt mycket talang inom vår bransch och det känns så roligt att äntligen få visa och lyfta fram det även i vår onlinebutik. Vi ser också en stor efterfrågan på mer unika och exklusiva produkter"

Först ut är floristen Johan Munter som till vardags arbetar på Floristkompaniet. Under det kommande året kommer ytterligare fem florister som vunnit tävlingstitlar och utmärkelser eller gjort avtryck i blomstervärlden med sin kreativitet och skicklighet att designa buketter till Interflora Mästerflorist.

Buketterna finns i lite olika alternativ och priserna ligger på mellan 1300 - 4000 kronor per arrangemang. Ni kan kolla in några exempel i bildspelet här nedanför.

Hemmet, Detaljer, blommor, buketter, interflora, florister, mästerflorist Via via.tt.se
82kg 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
ons. 12 maj 2021, 12:00
Interflora lanserar Mästerflorist Blomsterdesign från Sveriges bästa florister
82kg
0