2 i går52 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Bild till artikel Foto: Magnus Mårding
Här måste du vara medlem för att handla Bra saker till bra priser

Singular Society är namnet på en ny affär eller snarare ett nytt koncept. En fysisk butik finns i Stockholm men det är onlinebutiken som är huvudsaken. Där hittar man kläder, accessoarer och prylar till hemmet som alla är utvalda och tillverkade för Singular. Utbudet är inte gigantiskt, ännu, men det är lite poängen eftersom allt ska vara noga utvalt och av hög kvalitet.

Noga utvalt och bra kvalitet brukar betyda hög prislapp, men Singular erbjuder i princip inköpspriser. Haken är att man måste vara medlem och det kostar, men handlar man en sak då och då jämnar det ut sig. För 95 kronor i månaden får du handla fem saker, för 195 kronor får du handla 25 saker.

Idéen är fantastisk tycker jag, kvalitet till vettiga priser är ju en dröm. Kruxet är att som sagt att man måste bli medlem så man ska vilja ha mer än bara en enstaka sak. Men fler saker tillkommer så utbudet som finns i dag är långt ifrån det slutgiltiga.

En kul sak är att man berättar om hur man kom fram till priset på varan, vad de olika delarna i processen kostade. Om du surfar in som icke-medlem kan du inte se priserna, men kalkylen för priset finns under så där kan man se kostnaden.

singular-society.com Hemmet, Inredning, singular society Bild till artikel Foto: Magnus Mårding Bild till artikel Foto: Magnus Mårding Bild till artikel Foto: Magnus Mårding Bild till artikel Foto: Magnus Mårding Bild till artikel Foto: Magnus Mårding Bild till artikel Foto: Magnus Mårding
41kg 0 Roger Åberg Roger Åberg
ons. 28 apr 2021, 19:59
Här måste du vara medlem för att handla Bra saker till bra priser
41kg
0