2 i dag2 i går52 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Bild till artikel
Här är Virgil Ablohs IKEA-kollektion Säljstart 1 november

IKEA har börjat samarbeta med riktigt roliga företag och personer och det kanske mest hypade samarbetet är det med Virgil Abloh. Virgil är hetast i den manliga mode-världen just nu, dels för hans jobb för Louis Vitton men kanske främst för hans egna märke Off-White som bland annat samarbetar med Nike.

Att Virgil och IKEA gör saker tillsammans har varit känt länge och man har bland annat släppt lite mattor som tog slut extremt fort. Nu har vi fått datum och mer information om resten av kollektionen, som heter Markerad.

Personligen älskar jag den gröna gräsmattan (1295 kronor) och kvittomattan (599 kronor). Övriga kollektionen består av lite möbler men också av lite andra udda produkter. Den bakgrundsbelysta Mona Lisa-tavlan (699 kronor) är rolig, verktygssetet (99 kronor) är oväntat, det extremt prisvärda påslakan/örngotts-paketet för 249 kronor och kuddfodralet för 99 kronor är stilrent och avskalat men jag går inte riktigt igång på kassarna (99 respektive 129 kronor) eller klockan (299 kronor) även om det är roligt med skuggan.

Möbelserien är lite oväntat i sin stil och består av ett vitrinskåp (1795 kronor), en dagbädd (1790 kronor för stommen och 1000 kronor för klädseln), en stol i massiv bok för 1195 kronor, ett bord i massiv björk för 2695 kronor och en spegel för 1495 kronor.

Jag gillar att alla delar verkligen har IKEA-priser. Säljstart är 1 november och sakerna kommer att finnas i begränsad upplaga i Kungens Kurva, Barkarby, Bäckebol, Kållered, Malmö och Helsingborg. Det kommer inte att gå att köpa detta online.

Hemmet, Möbler, Virgil Abloh, ikea Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Här är Virgil Ablohs IKEA-kollektion
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Här är Virgil Ablohs IKEA-kollektion
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Här är Virgil Ablohs IKEA-kollektion
Virgil Abloh Virgil Abloh was an American fashion designer and entrepreneur. He was the artistic director of Louis Vuitton's menswear collection beginning in 2018, and was given increased creative responsibilities across the LVMH brand in early 2021. Abloh was also the chief executive officer of the Milan-based label Off-White, a fashion house he founded in 2013.
66kg 0 Roger Åberg Roger Åberg
tis. 1 okt 2019, 08:00
Här är Virgil Ablohs IKEA-kollektion Säljstart 1 november
66kg
0