2 i dag2 i går52 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Glue lock är ett smart lås från Sverige Och vi har fixat lite rabatt!
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Glue lock är ett smart lås från Sverige

Smarta lås börjar komma i lite olika versioner nu och de populäraste är de som går att installera på sitt befintliga lås, kostar lite lagom mycket och går att ta med sig om man flyttar. Vi har tidigare skrivit om låset August men de levererar tyvärr inte till Sverige. Glue gör det däremot och de är till och med från Sverige.

Tanken är detsamma även om Glue verkar betydligt större än August, man byter ut innervredet på sitt vanliga lås och sätter dit det nya som går att styra med hjälp av bluetooth och en app på telefonen (finns för iOS och Android). Man sätter upp olika rättigheter för olika användare och kan styra vilka användare som har access vilka tider, kolla när folk kommer hem och lämnar och så vidare.

Rättigheterna sprids via appen och nätet men själva låset är inte kopplat till internet.

När vi var i kontakt med Glue för att få svar på lite frågor så passade de på att ge oss en rabattkod. Om du skriver in koden feber så får du 1000 kronors rabatt och betalar 1495 kronor. Vi vill poängtera att vi inte har något med Glue att göra och inte har testat låset så vi garanterar inget utan bara delar med oss av rabattkoden.

Uppdatering
Osaou tipsade om att ett gäng på Smartson testat. Resultatet var klart blandat, bland annat klagar man på att det låter och är rätt långsamt. Och inte så snyggt. Dock ska de testarna ha testat en betaversion och enligt Glue så ska man sedan dess ha förbättrat låset på ett par punkter:
- Räckvidden ökades från 3 till 15 meter
- Batterierna byttes till vanliga som går att byta själv
- Ljudet från motorn halverades
- Responstiden minskades från 15 till 1 sekund
- Inbjudningar går att skicka via mobilnummer och email
- Designen på både lås och app uppdaterades

Vi ska få ett lås till redaktionen så att vi kan testa det.

gluehome.com Hemmet, Elektronik, lås, glue, august
August smarta lås nu även uppkopplat Ha koll på hemmalåset på distans Det elektroniska låset August är jag riktigt sugen på, man sätter det helt enkelt på insidan istället för vredet till sitt vanliga lås så det är inte så dyrt och dessutom enkelt att installera. Väl på plats låser man upp det med sin telefon och kan ge olika personer access till olika tidpunkter. Telefonen som man låser upp låset pratar med låset via blåtand men nu har man släppt ett tillbehör som man sätter i vägguttaget som kopplar sig till låset men även till sitt wifi så man kan ha kontroll på sitt lås på distans. Du får då enkelt möjligheten att låsa upp låset även på distans (perfekt för hantverkare!) och så ser du hela tiden vem som går in och ut. Augustlåset kostar 250 dollar, tillbehöret kostar 49 dollar om man förbeställer, tyvärr skickar de inte till Sverige ännu så vill man köpa får man göra det på omvägar. Det ska sägas att vissa typer av hemförsäkringar inte stödjer denna form av lås. Tumnagel
39.8°
0
170kg 0 Roger Åberg Roger Åberg
fre. 20 mar 2015, 09:30
Glue lock är ett smart lås från Sverige Och vi har fixat lite rabatt!
170kg
0