2 i dag2 i går52 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Bild till artikel
Vans presenterar sköljbar sko Crocs för surfare?

Idag ska man ta alla nyheter med en nypa salt men eftersom pressmeddelandet kring detta kom för några dagar sedan med embargo idag så borde det vara en riktig nyhet. Det handlar i alla fall om att Vans släpper Trek Slip-On som är en sköljbar sko. Den ser ut som en Crocs-sko typ och ska vara anpassad för surfare som kan behöva städa sina skor efter att ha varit ute bland vågorna och härjat och sedan pulsat i sanden. Då är det bara att spola av skorna så är de redo igen för nästa repa.

Kommer i svart, marinblå, rosa och grön. Släpps idag men vad ett par kostar är tyvärr oklart.

vans.eu Garderoben, Skor, Vans, Vans Trek Slip-On, sköljbar, sko, surf-sko Bild till artikel "Titta! Skorna kissar!" Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Visa Pressmeddelande Vans introducerar Trek Slip-On

Vans är stolta att presentera den första fullt sköjlbara skon Trek Slip-On. Vans fortsätter traditionen av funktionell innovation genom skapandet av en snygg slip-on sko som du kan använda när som helst, var som helst. Med ett koncept framtaget av Vans globala surfteam inspirerades Trek-Slip-On av idén om en sko med fördelarna som en sandal, och kom till liv med andan av radikala experiment som Vans Surf har blivit känt för.

Trek Slip-On är designad för att vara lätt och enkel att packa, för häng på stranden och i vattnet, allt utan att offra personlig stil. Skon gör dig redo för sand, smuts, vatten, stenar, trottoarer och allt däremellan genom dess insprutade TPU-komposition som är tillverkad för att minska det totala avfallet och erbjuder hållbarhet i en flexibel, packningsbar silhuett.

Checkerboard-mönstret på överdelen av skon har öppna hål som låter dina fötter andas och även för att kunna skölja av skorna när du behöver det. Hål längs tån och hälen har inkluderats i designen för vattendränering, och en omvänd våffelsula ger bättre grepp för en variation av olika förhållanden.

Trek Slip-on kommer fyra olika färgskalor: hero-färgen grön, men även i svart, marinblå, samt en rosa färg i begränsad upplaga.

The Trek-Slip-On finns tillgänglig att köpa i Vans Surf-butiker och på Vans.eu/surf från och med 1 april!
70kg 0 Bobby Green Bobby Green
tors. 1 apr 2021, 16:00
Vans presenterar sköljbar sko Crocs för surfare?
70kg
0