2 i dag2 i går53 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Philips nya skäggtrimmer har laser
Bild till artikel

Sverige fullkomligt svämmar över av skäggiga män och företagen som säljer rakprodukter måste göra något eftersom vi verkar vägra att ta bort vår ansiktsbehåring. Och istället för att skala av lurvet helt kan man ju trimma det man har, och det är precis det Philips nya BeardTrimmer 9000 ska hjälpa dig med. Och den har ett inbyggt laserpass, vilket gör att du inte kan misslyckas.

Laserpasset aktiveras genom en knapptryckning och åker då upp och börjar projicera en laserlinje på ditt ansikte. Huvudet är roterbart och dubbelsidigt, den ena sidan är bättre för hela ansiktet medan den andra för näsan eller runt läpparna. Apparaten tar en timme att ladda och håller en timme att raka sig med.

Kommer i september och kostar från 1 299 kronor.

Garderoben, Accessoarer, Philips, rakapparat, BeardTrimmer 9000, skägg, raka
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Philips nya skäggtrimmer har laser
Visa Pressmeddelande Laserprecision med Philips BeardTrimmer 9000

Philips nya skäggtrimmer tar groomingen till framtiden med hjälp av en laserstråle. Den här trimmern är för män som kräver det bästa även för sitt skägg.

Philips lanserar nu den ultimata produkten för alla som inte kan få nog av laser, Science Fiction eller sitt skägg. Med den nya BeardTrimmer 9000 kan man kombinera dessa nöjen och få ett laserskarpt skägg på köpet - med hjälp av ett unikt laserpass som projicerar laser precis där trimmern kommer dra fram.

– Philips har redan kaffemaskiner som läser av fingeravtryck, AirFloss som gör rent mellan tänderna i 60km/h och Lumea som förhindrar håret att växa genom att söva hårsäcken. Så det är inte så konstigt att vi också i skäggtrimmers använder avancerad teknik för att hjälpa män att skapa sin egen stil, säger

Alexandra Iordanova, marknadschef för Philips rakapparater. Redan 2009 frågade vi ett stort antal män om deras behov kring rakningen och BeardTrimmer 9000 är resultatet efter att ha lyssnat till dem.

Laser på momangen

Det unika laserpasset hos BeardTrimmer 9000 aktiveras genom att man trycker på toppen av guldpennan som sitter på trimmerns baksida. Detta gör att laserpasset skjuts upp och direkt aktiveras. Lasern fungerar i alla möjliga ljusförhållanden och på alla möjliga hudtoner.

– Trimmern vi nu tagit fram är inte bara en rolig pryl med specialeffekter utan en skäggtrimmer för mannen som verkligen vill ha det bästa, både när det kommer till sina rakningsverktyg och sitt eget yttre, säger Alexandra Iordanova. Enligt en undersökning vi själva genomfört så säger 80 % av alla män som testat 9000 att den ger dem ökad precision och full kontroll och över hur deras skägg ska se ut.

Dubbelsidigt trimhuvud för ökad precision

Philips nya skäggtrimmer kommer likt StyleShaver med ett roterbart dubbelsidigt trimhuvud. Ena sidan på trimhuvudet kan med fördel användas till de större partierna i ansiktet medan den andra sidan lämpar sig bättre för svåråtkomliga områden som under näsan och runt läpparna.

Huvudfunktioner

Två olika trimhuvuden gör att man snabbt och enkelt kan raka olika delar av ansiktet
17 olika längdinställningar med 0.2mm steg från 0.4mm till 7mm
100 % vattentät för enklare rengöring
Laddbar med 60-minuters batteritid och 60 minuters uppladdningstid
LED-display som visar vald längdinställning och kvarstående batteritid
Philips BeardTrimmer 9000 är tillgänglig från och med september.
Rekommenderat pris är 1299 kr.
För mer information, besök www.philips.se/BeardTrimmer9000 eller
www.facebook.com/PhilipsGroomingNordics.
145kg 0 Bobby Green Bobby Green
tis. 20 aug 2013, 10:16
Philips nya skäggtrimmer har laser
145kg
0