1 i dag2 i går52 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Messis nya sko Adidas adizero f50 Messi Icon
Messis nya sko

Den legendariske forwarden från Argentina kommer att bära sina nya, färgglada adizero f50 på lördag den 27 juni under ”Messi and Friends”-turneringen. Skorna är speciellt framtagna med Messis elegans och snabbhet i tankarna, och är bland de lättaste på marknaden med sina 165 gram.

Adizero f50 Messi Icon kommer att finnas i butik från och med 1 augusti. Det rekommenderade priset för skorna är 2300 SEK.

Garderoben, Skor, messi, fotboll, fotbollsskor, adidas, adidas adizero f50 messi icon, adizero f50
Visa Pressmeddelande MESSIS NYA SKO LYSER UPP PLANEN

Pressmeddelande • 2013-06-26 10:38


Stockholm, onsdag 26 juni, 2013 – Idag lanserar adidas en uppdatering av adizero f50 Messi Icon. De nya skorna är inspirerade av Leo Messis spelstil, hans elegans och snabbhet som lyser upp varje plan han spelar på, och kommer i starka färger.

Den nya skon representerar en ny generation i Messi-kollektionen och kommer att bäras av Messi på lördag den 27 juni under ”Messi and Friends”-turneringen. Den nya färgställningen kommer att stå ut lika mycket på planen som den legendariske Argentinske forwarden.

Nya adizero f50 kombinerar revolutionerande teknologi med en design som är gjord för att göra spelaren så snabb som möjligt. Med en vikt på 165 g, är adizero f50 en av de lättaste skorna på marknaden. Skon är uppbyggd kring tre enheter:

Sprintskin: Ett 1,5 mm tunt syntetiskt lager som möjliggör en perfekt känsla mellan sko och boll samtidigt som skons vikt hålls nere.

Sprintweb – En teknologi i 3D som ger optimal kontroll över bollen, stabilitet samt bästa möjliga förutsättningar för att dribbla bollen med korta snabba bolltoucher i högt tempo.

Sprintframe – En viktig komponent i konstruktionen är den starka men ultralätta yttersulan, vilken ger spelaren en perfekt balanserad sko.

Adizero f50 kommer att finnas i butik från och med ??1 augusti. Det rekommenderade priset för adizero f50 Messi Icon är 2300 SEK.

För mer information besök adidas.com/football eller facebook.com/adidasfootball

Kolla även facebook.com/teammessi och yoytube.com/adidas

För ytterligare pressinformation besök: http://news.adidas.com/GLOBAL/PERFORMANCE/FOOTBALL
55kg 0 Josephine Sjöqvist Josephine Sjöqvist
ons. 26 jun 2013, 22:40
Messis nya sko Adidas adizero f50 Messi Icon
55kg
0