2 i går52 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Super-Lambo med plats för en
Super-Lambo med plats för en

Lamborghini fortsätter att fira sitt 50-årsjubileum med att visa upp ännu en märklig konceptbil. Den här ensitsiga skapelsen som redan har blivit beskylld för att se ut som något från Hot Wheels kallas för Egoista och ska vara designad av Walter de Silva, designchefen för Volkswagenkoncernen.

Bilen baseras på Gallardo LP 570-4 och har alltså en V10:a på 5.2 liter, 570 hästar och fyrhjulsdrift. Mer information finns inte för tillfället, men vi kan nog med största sannolikhet ta den här bilen som ett engångsbygge där designers har fått leka med linjerna lite.

Garaget, Bilen, Lamborghini, koncept, 50, Egoista
Ny Lamborghini i tre exemplar Lamborghini dundrar här ut med en mycket exklusiv nyhet, modellen Veneno. Den kommer endast att byggas i tre exemplar och varje bil har en prislapp på motsvarande 30 miljoner kronor. För pengarna får man en superbil med en V12:a på 6.5 liter och 740 hästar bakom sittbrunnen. Den är kopplad till en sjustegad automatlåda som i sin tur skickar kraften till alla fyra hjul. Paketet är hämtat från Aventador men har alltså finjusterats lite för att lämna ännu mer effekt. Vad 0-100 km/h går på får vi inte reda på, men bilen ska toppa 354 km/h. De tre bilarna kommer i färgerna röd, vit och grön och den som vi ser på bilden hamnar troligtvis i Lamborghinis privata samling. Alla exemplar är redan sålda. Tumnagel
52.0°
0
131kg 0 Bobby Green Bobby Green
sön. 12 maj 2013, 00:28
Super-Lambo med plats för en
131kg
0