1 i går50 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Peugeot visar ihopfällbar elcykel Enkel att plocka med sig
Peugeot visar ihopfällbar elcykel

Elcyklar dyker upp mer och mer och ska man ta det hela till nästa nivå av mobilitet bör man kunna fälla ihop åbäket. Då kan man slänga in den i bagagerummet på bilen och sen plocka fram den när man vill kryssa runt i stan, eller på ett enklare vis kunna få med sig den på tunnelbanan eller bussen. Peugeot Design Lab visar upp just detta och skapelsen har man döpt till eF01.

Att fälla ihop och ut cykeln ska ta under tio sekunder och det hela ska vara riktigt enkelt. En laddning ska ta omkring två timmar och räckvidden anges till tre mil. Ekipaget väger in på 17 kilo och ska toppa 20 km/h. Blåtand och en app i din smarta telefon kopplar ihop cykeln med människan. I den ser man bland annat räckvidden man har kvar och hur långt man har kört.

Cykeln kommer att finnas på plats i montern på bilmässan i Paris jämte den nya suven 5008. I bagagerummet på den får den plats utan problem och här kan man även ladda den. Försäljningen drar igång i början av nästa år, men vad det då står på prislappen är oklart för tillfället.

Garaget, Cykeln, Peugeot, Peugeot eF01, elcykel, ihopfällbar, cykel, Peugeot Design Lab, Paris
94kg 0 Bobby Green Bobby Green
tors. 8 sep 2016, 13:00
Peugeot visar ihopfällbar elcykel Enkel att plocka med sig
94kg
0