2 i dag1 i går53 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Kryssningsbåten med gokartbana börjar bli klar
Folk måste aktivera sig i skärgården

Kryssningsbåten med gokartbana börjar bli klar

För ett år sedan skrev vi om Norwegian Joy - Norwegian Cruise Lines nya kryssningsfartyg. Det som får detta fartyg att sticka ut en del är att man tillsammans med Scuderia Ferrari Watches byggt en gokartbana i två våningar uppe på båtens tak. På den kan upp till tio personer åt gången tävla mot varandra i eldrivna små bilar. Förutom denna attraktion kommer det även att finnas en racingsimulator, vattenrutschkanor och en utomhusarena för laserspel ombord.

Fartyget som har plats för 3 850 stycken passagerare är speciellt framtaget för den kinesiska marknaden och hemmahamnarna kommer att vara i Shanghai och i Tianjin. Den 27 juni sker dopceremonin.

Garaget, Båten, båt, Norwegian Cruise Line, Norwegian Joy, gokartbana
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Kryssningsbåten med gokartbana börjar bli klar

Snart kan du köra gokart på vattnet
Norskt kryssningsfartyg får gokartbana

I mars nästa år ska det nya kryssningsfartyget Norwegian Joy stå färdigt. Som väntat är båten fylld med massa aktiviteter såsom skridskobanor, vattenrutschkanor, klätterväggar och ett litet nöjesfält. Alla saker som man som van kryssare kanske inte höjer så mycket på ögonbrynen åt. Båten har dock ett ess i rockärmen - nämligen en gokartbana i två våningar. Fartyget blir 325 meter långt, har plats för 3 900 stycken passagerare och kommer att ha kostat omkring 7,3 miljarder när det är klart. Båten är specialbyggd för Kina och det är också där hon kommer att ha sin hemmahamn. Tumnagel
103kg
0
113kg 0 Bobby Green Bobby Green
tis. 25 apr 2017, 14:00
Kryssningsbåten med gokartbana börjar bli klar Folk måste aktivera sig i skärgården
113kg
0