m
a
r
1 i går66 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Billig gatumat i Japan
Detta får man för 2 dollar

Om man befinner sig i Japan och bara har två dollar på fickan är detta mat man ändå skulle ha råd med. Tumnagel
86kg
+
Bobby Green
0

Burgerdudes rankar världens 50 bästa burgare
Sverige har många bra

Borta är den tid när vi endast fick nöja oss med gatukök om vi ville ha en burgare. Över hela landet har det öppnat ställen med riktigt bra burgare och dessa hittar ständigt på nya saker för oss att mumsa på. Nu är det grym kvalitet på kött och övriga ingredienser som gäller och inte prefabbade frysta gråa biffar med noll smak. Burgerdudes som är Sveriges största burgarsajt fyllde precis fem år och under denna tid har de recenserat över 400 stycken burgarställen i 50 olika länder. För att fira milstolpen har de rankat vilka de tycker är de 50 bästa burgarna i hela världen och i Sverige är dessa följande: Hela Sverige: Bastard Burgers Höganäs: Garage Bar Göteborg: Burgersson Växjö/Kalmar: Grilleriet Västerås: RibHaus Stockholm: Franky’s, Bun Meat Bun, Barrels, Funky Chicken Food Truck och Flippinx27 Burgers. Resten av listan hittar ni på länken nedan. Saknar du något ställe får du gärna fylla på bland kommentarerna. Tumnagel
219kg
+
Bobby Green
0

Sommar-Gruyère i Alperna
Mums!

Schweiz har verkligen allt. Banker, höga berg, choklad och ost. Det man behöver här i livet alltså. En av ostarna är Gruyère. Alexandre Murith och hans familj har gjort osten i de schweiziska alperna i fem generationer nu, och här får vi en liten inblick i deras vardag. De tillverkar Gruyère dx27Alpage och den gör man bara en gång om året, på sommaren. Bonusklipp nedan. Tumnagel
96kg
+
Bobby Green
0

Marabou Pepparkaka lanseras denna vecka
Julstämning!

En av Marabous höstnyheter är den här kakan med smak av pepparkaka. Ni kanske redan har sett den i butik men denna vecka är veckan då den lanseras skarpt överallt. Jag plockade upp en på Ica förra veckan och det är verkligen en mjölkchokladkaka som smakar pepparkaka och som har bitar av detta i sig. Värd att prova om man gillar den kombon alltså. Väger in på 185 gram så räcker alltså precis till ett vanligt glas mjölk innan den är slut. Ni har väl även sett att det börjar finnas julmust i affärerna nu? Sänkte en flaska i helgen, mums! Tumnagel
154kg
+
Bobby Green
0

Shia LaBeouf mumsar heta kycklingvingar
Fäller en tår

Den senaste gästen att sätta sig i den heta stolen hos Sean för att äta lite heta kycklingvingar är Shia LaBeouf. Tumnagel
120kg
+
Bobby Green
0

Så gör du salta kringlor hemma
Mums!

Om du vill veva ihop ett gäng salta kringlor hemma istället för att köpa på stan kommer här en video som visar hur du ska gå tillväga. Tumnagel
93kg
+
Bobby Green
0

Froosh lanserar nya juicer
Mumsigt

Froosh presenterar nu tre stycken nya juicer i sitt sortiment - Orange, mandarin & cupuacu, Pineapple, passionfruit & rooibos och Apple, kiwi & guava. Alla produceras av 100 procent färsk frukt. De innehåller inget konserveringsmedel, är fria från koncentrat och tillsatser och är helt utan tillsatt socker. Petra Winberg som är varumärkes- och kategoriansvarig för Froosh säger följande: "Vi är stolta över våra nya juicer som följer trenden med spännande smakkombinationer, som oftast finns i juicebarer, och passar bra att ta i farten. Våra produkter innehåller enbart 100 % frukt och grönsaker och gör det enklare att få i sig de frukter du behöver under dagen. Vi tar helt enkelt känslan från juicebarerna direkt till butikerna, nära konsumenterna." Juicerna finns i storlekarna 150, 250 och 750 milliliter. Priset för mellanstorleken ligger runt 18 kronor. Tumnagel
87kg
+
Bobby Green
0

Delicato + Nöt-Crème = sant
Fika på nästa nivå

Delicato och Nöt-Crème vill verkligen inte att mina sommarkilon ska försvinna då de nu presenterar Delicato Kondisbit med Nöt-Crème och Nöt-Crème Delicatoboll. Det är två mumsiga saker för sig som man nu har parat ihop till någon alldeles episkt. Den förstnämnda hittar du bland fikabrödet i mataffären medan den andra är en pralin som kommer att finnas bland lösgodiset. Pralinen lanseras på Hemmakväll imorgon medan andra butiker snällt får vänta till vecka 38. Det är också då som kondisbiten hittar ut i butik. Men den som väntar på något gott... Tumnagel
160kg
+
Bobby Green
0

Hemgjorda donuts med fyllning
Ge mig!

I det här klippet från Munchies lagar Farideh till ett gäng mumsiga donuts med vaniljkräm i. Receptet finns på länken nedan. Tumnagel
85kg
+
Bobby Green
0

Pallar Trevor Noah heta kycklingvingar?
Upp till bevis!

Den senaste att sätta sig i den "heta stolen" hos Hot Ones och mumsa i sig ett gäng med starkt kryddade kycklingvingar är programledaren Trevor Noah. Tumnagel
85kg
+
Bobby Green
0

Bratwurst i London
Gott!

En rejäl Bratwurst med currysås och massa rostad lök är aldrig fel. Precis som en med surkål och senap. Mums! Tumnagel
86kg
+
Bobby Green
0

Frukosten från Det levande slottet
Mums!

Här får vi se när Binging with Babish vevar ihop frukosten från fantasyfilmen Det levande slottet. Tumnagel
90kg
+
Bobby Green
0

Scarlett Johansson mumsar kycklingvingar
Vilken är bästa maten på filminspelningar?

Scarlett Johansson som är en av de största filmstjärnorna i världen har nu besökt Sean för att snacka lite skit och samtidigt sätta i sig ett gäng med heta kycklingvingar. Tumnagel
110kg
+
Bobby Green
0

Rosécider från Cidrerie Stassen gör comeback
Snart är det sommar!

På sommaren grillar man gott och dricker gott. En del tycker då att rosécider kan vara mumsigt att hälla in i munnen. För två år sedan lanserade cidertillverkaren Cidrerie rosécidern Stassen Stassen Cidre Cuvée Rosé och den blev då en succé. Nu gör den comeback men denna gång handlar det inte om en begränsad upplaga. Det är en exklusiv mousserande cider gjord på unika belgiska äpplen med rött fruktkött. Den är halvtorr och ska ha en uppfriskande smak med inslag av smultron och sommarblomster. Finns att köpa i Systembolagets beställningssortiment nu och för en flaska får du betala 59:90 kronor. Tumnagel
93kg
+
Bobby Green
0

Undervattensrestaurangen i Norge har öppnat
Redan fullbokad till i höst

Precis som utlovat har nu restaurang Under som vi skrev om hösten 2017 öppnat. Det här är den första undervattensrestaurangen i Europa och den ligger vid Norges sydligaste spets i Lindesnes. Stället bjuder på ett stort fönster i matsalen så att man kan kolla på vad fiskarna sysslar med samtidigt som man mumsar på en. Det finns 40 stycken platser och som väntat är dessa hårt bokade. Bokningar från maj till september är redan fullt, den 1 april öppnar man för folk som vill boka i oktober. Kökschef på stället är den danska kocken Nicolai Ellitsgaard. På menyn finns nordisk mak med smaker av norska Sörlandet. Tumnagel
158kg
+
Bobby Green
0

Mysteriet kring Västerbottensosten
En av de bästa ostarna!

I över hundra års tid har Västerbottensosten, eller Burträskosten som den också heter, tillverkats i samma fabrik. Man använder alltid mjölk från samma område och alla gånger man har försökt att kopiera osten på andra ställen har detta misslyckats. Så vad är grejen? Och vad är det som gör osten så god? Bonusklipp nedan. Tumnagel
162kg
+
Bobby Green
0

Farideh gör pizza-nachos
Cravings

Vad äter man när man är sugen på något riktigt flottigt och onyttigt - pizza-nachos såklart! Bacon, korv, svamp, pepperoni tillsammans med massa mumsiga nachos. Kan inte bli bättre. Tumnagel
88kg
+
Bobby Green
0

Vegansk Mac 'n' cheese
Mums!

Här lagar Rachel Ama och Lue Cuttiford till två stycken Mac x27nx27 cheese-rätter och de båda är helt veganska. Ser mycket gott ut! Tumnagel
9kg
+
Bobby Green
0

Frank lagar till en Calzone
Mums!

Frank Pinello som kör The Pizza Show har hälsat på i Munchies testkök för att själv laga till en klassisk Calzone. Receptet hittar ni på länken nedan. Tumnagel
91kg
+
Bobby Green
0

Hur smakar sushin i Portugal?
Iz testar

Iz Harris har varit i staden Aveiro, Portugal för att mumsa på massa gott som finns där - bland annat sushi. Tumnagel
73kg
+
Bobby Green
0

Gordon Ramsay mumsar heta kycklingvingar
IT'S F***ING RAW!

Den senaste gästen att hälsa på Sean och äta lite heta kycklingvingar är Gordon Ramsay. En man som har mumsat på en hel del saker i sina dagar. Tumnagel
185kg
+
Bobby Green
0

Tofu från grunden med Li Zikai
Ser gott ut!

I den här snygga videon visar Li Zikai hur hon gör en mumsig rätt med tofu från grunden. Tumnagel
130kg
+
Bobby Green
0

Happy Meal nu även för vegetarianer
Fler valmöjligheter för barnen

McDonaldx27s har en del vegetariska alternativ på sin meny men barnmenyn Happy Meal har inte erbjudits med några sådana alternativ. Nu är det dock dags och det barnen kommer att kunna välja om de vill äta vegetariskt är en wrap. Den är framtagen med den brittiska organisationen Britmums. Om wrapen kommer att lanseras även i Sverige är oklart. Tumnagel
65kg
+
Bobby Green
0
2018

Weird Al mumsar heta kycklingvingar
Kul!

"Weird Al" Yankovic har nu hälsat på hos Sean för att äta ett gäng starka kycklingvingar och snacka lite skit. Bonusklipp nedan. Tumnagel
99kg
+
Bobby Green
0

Mozzarellasticks med Marinarasås
Ge mig!

Mozzarellasticks är en mycket bra uppfinning som alltid funkar bra som en belöning till kroppen. Här visar Farideh hur du vevar ihop egna med lite tillhörande Marinarasås. Tumnagel
85kg
+
Bobby Green
0

Mumsig burktomat hos Pastificio Gentile
Grym att ha på pizzan

Företaget Pastificio Gentile i Gragnano tillverkar pasta, olivolja och mumsig tomat på burk. När Frank Pinello var i Neapel sist passade han på att hälsa på dem i slutet av deras burktomatsäsong och så här såg det ut. Tumnagel
84kg
+
Bobby Green
0

Nudelexpert gör Soba-nudlar
Mums!

En del mat är konst och här får vi se när en nudelexpert från grunden fixar till delikata Soba-nudlar. Tumnagel
112kg
+
Bobby Green
0

Billiga tacos i Mexico City
Mums!

I det här avsnittet av Todos Los Tacos får vi se vilken tacos som är bäst att äta ute på Mexico Citys gator. Billigt är det också! Tumnagel
94kg
+
Bobby Green
0

Har du ätit på Nobu någon gång?
Jag blev sugen nu

Hos restaurangkedjan Nobu är det sushi som gäller och kvaliteten är högsta prioritet. Både välrenommerade kockar och kändisar vallfärdar till ställena för att mumsa på skapelser som har ganska saftiga priser men som sägs vara värda varenda krona. Har du ätit på Nobu någon gång och vad tyckte du i så fall? Tumnagel
79kg
+
Bobby Green
0

Beställer mat från restaurang med uselt betyg
Modigt

Om man ska äta på restaurang man inte varit på tidigare så brukar i alla fall jag kolla runt lite på nätet innan för att se hur deras meny ser ut och hur tidigare gäster upplevt stället. Är betyget uselt hade jag valt ett annat ställe, men inte den här snubben. Han letade upp restaurangen med sämst betyg där han bodde och köpte med sig lite mat hem att mumsa på. Tumnagel
93kg
+
Bobby Green
0
Nästa sida