m
a
r
4 i dag4 i går69 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Sushi med Michelin-kocken Hirohisa Hayashi
Och massa annat gott

För att få titeln Master Kappo-kock måste man förutom sushi även kunna bemästra tempura, vanlig fisk och kött. Det kan Michelin-kocken Hirohisa Hayashi och i det här klippet från Eater visar han lite vad som tillagas i köket där han jobbar. Tumnagel
93kg
+
Bobby Green
0
2017

Tempura-restaurang med Michelinstjärna
Den enda i USA

När Kiyoshi Chikano var 20 år började han som lärling inom konsten att tillaga Tempura - mat som panerats och därefter friterats i olja. I dag driver han restaurangen Tempura Matsui som är den enda i sitt slag som innehar en Michelinstjärna. Tumnagel
105kg
+
Bobby Green
0

JunsKitchen gör udonnudlar
Tjockare än vanligt

I det senaste klippet från JunsKitchen lagar man till en Tempura med udonnudlar. Dessa nudlar är lite tjockare och matigare än vanliga nudlar och resultatet ser riktigt smarrigt ut. Tumnagel
93kg
+
Bobby Green
0

Möt Tempura-mästaren Kiyoshi Chikano
På Michelin-restaurangen Tempura Matsui

På restaurangen Tempura Matsui i New York jobbar kocken Kiyoshi Chikano och han är mästare på det här med Tempura. Det kan man bli om man håller på med maträtten i 27 år. Tumnagel
90kg
+
Bobby Green
0
2016

Det här är svampen som smakar som kyckling
Hittas i Serbien

Att springa på en kyckling när man är i skogen känns inte så rimligt, att springa på svamp är däremot mer rimligt. Den här konstiga svampen ska tydligen smaka (och ha textur) som kyckling och hittas i Serbien. Här gör kanalen AlmazanKitchen tempura på den. Ser gott ut! Tumnagel
156kg
+
Roger Åberg
0
2015

Mini-räkor tillagas i mini-kök
Är de små får man ta två

Någon har lyckats förminska ett kök och på det tillagat lite friterade räkor. Ser gott ut men mättar nog inte den som är hungrig tyvärr. Tumnagel
213kg
+
Bobby Green
0