m
a
r
59 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Sushi med Kate Koo
Driver Zilla Sake

Kate Koo är personen bakom sushirestaurangen Zilla Sake och här berättar och visar hon lite om hur hon jobbar. Tumnagel
95kg
+
Bobby Green
0
2017

Sushi är mer än bara mat
Det är konst

Här får vi se sushikocken Daisuke Nakazawa som tidigare varit elev hos mästaren Jiro Ono göra lite sushikonst. Tumnagel
89kg
+
Bobby Green
0
2016

Ljudet av Sashimi-beredning
Fiskkonst

I det här klippet får vi oss en närmare titt på när en erfaren sushikock gör i ordning lite Sashimi, och fokus har legat på ljuden detta för med sig. Tumnagel
78kg
+
Bobby Green
0

Så blir du sushikock på två månader
Andy Matsuda kör skola i Los Angeles

Andy Matsuda ligger bakom Sushi Chef Institute i Los Angeles - det första stället i USA där man kan lära sig att bli en mästerkock på sushi. Sushikocken David Bouhadana från Eater åker dit för att besöka Andy och stället där han en gång lärde sig yrket. Tumnagel
97kg
+
Bobby Green
0

Sushikock fixar till sin favoritdrink
Heta Jalapeño Ja

Den legendariska sushikocken Masa Takayama delar här med sig av sitt favoritrecept när det kommer till en drink man kan göra hemma. Det är en het sak som han kallar för Jalapeño Ja och hur du gör den ser du i videon ovan. Tumnagel
89kg
+
Bobby Green
0

Så gör man en tonfiskrulle
Nyckeln är bra råvaror

Sushikocken John Daley från New York Sushi Ko visar oss här hur man gör en tonfiskrulle. Tumnagel
82kg
+
Bobby Green
0

Så blir man en sushikock
David Bouhadana besöker lärling

Sushikocken David Bouhadana besöker en tjej som håller på att skolas för att också bli det. Hon berättar då om den hårda skolan och om för- och nackdelarna med att vara en sushilärling. Tumnagel
99kg
+
Bobby Green
0
2015

Sushikock gör Big Mac-rulle
Ser smarrigt ut

Här kommer ett mattips som alla klarar av. Åk till McDonaldx27s, köp en Big Mac och förvandla den sedan till en sushirulle. Varför? För att äta burgaren på ett annat sätt än man brukar såklart. På det viset tröttnar man aldrig, för det vill man ju inte. Tumnagel
74kg
+
Bobby Green
0

Sushi-kock testar billig sushi
Modigt

En varmkorv med bröd eller en burgare köper vi gärna billigt från en grillkiosk men sushi är en av de där maträtterna de flesta nog inte skulle snåla in på. Det är ju ändå rå fisk vi snackar om och då vill man inte att det ska börja bubbla i magen fem minuter efter att man har svalt grejerna. Ändå finns det mängder av snabbköp som säljer sushi, men hur är den egentligen? Sushikocken Yoya Takahashi har testat. Tumnagel
145kg
+
Bobby Green
0

Hajhjärta och fisksperma
Ny serie om sushikockar

Nu startar Munchies en ny serie om sushikockar och först ut är Yoya Takahashi som är chefskock på Hamasaku i västra LA. Han gillar Hollywood och att experimentera med konstiga och udda ingredienser, vad sägs om hajhjärta och mjölke? På länken nedan kan ni läsa om hur man använder just mjölke i matlagning. Tumnagel
72kg
+
Roger Åberg
0

Sushi i fem steg
Ser lätt ut

Sushi är en konstform i sig, men med rätt ingredienser och erfarenhet kan det se lätt ut. Sushikocken Daisuke Nakazawa visar i fem steg hur man gör det på rätt sätt. Tumnagel
106kg
+
Johan Rosén
0