m
a
r
5 i dag54 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

En traditionell kruka för kimchi blir till
Gediget hantverk

Jin-Gyu lärde sig konsten att skapa onggi-krukor av sina föräldrar. Idag är han en av runt 20 stycken människor i Sydkorea som är certifierad att återskapa dessa anrika kimchi-grytor vi ser i klippet här. Tumnagel
110kg
+
Bobby Green
0
2018

Brässerad fläsksida med Kimchi Pete
Kimchi som tillbehör

Här får vi se när "Kimchi Pete" tillagar lite brässerad fläsksida som han sedan lindar in i lite Kimchi innan det åker in i munnen. Tumnagel
90kg
+
Bobby Green
0

Vackraste videon om kimchi!
Ren konst

Här får vi en oerhört vacker lektion om hur man gör kimchi. Och hur man tar sidfläsk, den nygjorda kimchin och lite annat för att skapa en rätt jag vill äta till lunch. Tumnagel
163kg
+
Roger Åberg
0

Shiso Burger öppnar i Malmö
Burgare på asiatiskt vis

Den asiatiska burgarkedjan Shiso Burger finns redan i Berlin och Paris och snart är det dags för den första restaurangen i Skandinavien. Den kommer att hamna i centrala Malmö och portarna slår upp under andra kvartalet i år. På stället kan man får burgare med wagyu-kött eller portobellosvamp och rätten serveras i små bambukorgar. Andra grejer man kommer att kunna mumsa på är tofu, bulgogi, kimchi och edamamebönor. Tumnagel
202kg
+
Bobby Green
0
2016

Kärleken till Kimchi
Kim Myung-Sung har dedikerat sitt liv

Kimchi är något som sydkoreanerna är extra stolta över och som de ser som något av det bästa nationen har att erbjuda. Kim Myung-Sung har dedikerat sitt liv åt att göra den perfekta kimchin, och här berättar han hur. Tumnagel
115kg
+
Bobby Green
0

Så gör du snabb-Kimchi
För vem orkar vänta flera dagar?

Traditionell Kimchi tar flera dagar på sig att bli klar men i dagens stressade samhälle har man ju inte tid att vänta så länge om suget faller på. Här kommer därför ett recept som visar hur du gör maträtten på bara två timmar. Tumnagel
86kg
+
Bobby Green
0
2015

Ungar reagerar på kimchi
Hur reagerade du första gången?

Kimchi är sjukt gott men första gången man smakar, och luktar, på kimchi är det oftast med tveksamhet och de här ungarna reagerar inte helt oväntat med tveksamhet. Tumnagel
84kg
+
Roger Åberg
0

Britter testar Kimchi
Blandade reaktioner

En av de mest klassiska sydkoreanska rätterna är Kimchi. Det är en kryddig salladsrätt på fermenterad kål som koreanerna i princip serverar till allt. Men den är dock inte för alla, och i det här klippet får vi se hur lite olika britter reagerar på smakerna. Tumnagel
83kg
+
Bobby Green
0