m
a
r
4 i dag1 i går50 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Stillastående flygplan blev pop-up-restaurang
FUllbokat efter 30 minuter

Singapore Airlines har två stycken Airbus A380 som står parkerade på Changi Airport och som inte får flyga på grund av pandemin. Så vad göra? Flygbolaget bestämde sig för att använda dem som restauranger och satte upp bokningsbara datum den 24 och 25 oktober. På bara en halvtimme var båda fullbokade. Folk är alltså väldigt sugna på att stänga in sig i ett flygplan och äta mat på utfällbara bord. Fyra stycken olika nivåer på käket serveras och precis som i vanliga fall kan du få ekonomiklass eller förstaklass på grejerna med priser från 39 till 474 dollar. Endast hälften av flygplanets stolar var bokningsbara för att man skulle kunna hålla avstånd. Tumnagel
91kg
+
Bobby Green
0

Rapparen som började laga mat
Fick styra om lite på grund av pandemin

Hugh Augustine är en rappare från Los Angeles. När hans turné blev inställd på grund av pandemin bestämde han sig för att istället börja laga lite käk. Tillsammans med sin kusin begav han sig in i köket för att ta fram hälsosamma och prisvärda plantbaserade maträtter som alla ska kunna njuta av. Han lagar och säljer maten från sitt hem i Baldwin Hills. Tumnagel
88kg
+
Bobby Green
0

Så gör du en cowboy-Big Mac
Yummy!

Cowboy Kent Rollins lagar käk utomhus och har det allmänt gött. Det senaste han har kokat ihop är en egen version av klassikern Big Mac, och här får du lära dig hur du gör den själv. Receptet hittar ni på länken. Bonusklipp nedan. Tumnagel
78kg
+
Bobby Green
0

Hur mycket mat får man för en dollar?
Skön koll på gatukäk runt om i världen

Här reser vi lite runt världen och kollar hur mycket mat man får för en dollar runt om i världen. Det är helt klart olika stil på gatukäket i olika länder! Tumnagel
96kg
+
Roger Åberg
0

Här kan du äta och bada på ryska
Grym kombo i New York

Rysk mat är väl kanske inte känd som den bästa i världen men det här stället skulle jag vilja gå till. Först gå och bada lite, få sig en rejäl behandling och sedan käka gott för att avsluta med lite vodka. Tumnagel
86kg
+
Roger Åberg
0
2019

Varmkorvar från The Irishman
Från grunden

I filmen The Irishman käkas det bland annat korv, och det fick Binging with Babish att vilja återskapa just detta. Men givetvis funkar det då inte med köpebröd och köpekorv utan här ska allt göras från grunden. Ser gott ut! Bonusklipp nedan. Tumnagel
94kg
+
Bobby Green
0

Här ska man äta på fyllan i Amsterdam
Mmm Bitterballen

Om man är ute och svirar i Amsterdam är det tydligen detta man ska trycka in i ansiktet när attackhungern infinner sig. Ett måste är såklart Bitterballen. Tumnagel
79kg
+
Bobby Green
0

Restaurangen i berget
Bra utsikt

I den schweiziska staden Weissbad ligger restaurangen Berggasthaus Aescher-Wildkirchli. Den skiljer sig lite från den man brukar vara van vid eftersom den är inbyggd i ett berg. Hit kommer du endast efter att ha åkt linbana och sedan hajkat sista biten. Men det ser ut att vara värt det, för den här utsikten är svårslagen. Att käket sedan verkar bra är ju inte heller så dumt. Tumnagel
132kg
+
Bobby Green
0

Ett dygn som kock på ett örlogsfartyg
Käk till sjöss

Frank Pinello har bordat USS New York för att se hur det ser ut i köket på detta fartyg. Tumnagel
90kg
+
Bobby Green
0

Räk-käk från Bubbas lista
Del två

I Forrest Gump listar Bubba allt man kan göra med räkor. Binging with Babish kommer inte att göra varenda grej från listan, men lite iaf. Del ett har ni nedan. Tumnagel
82kg
+
Bobby Green
0

Så gör du en storslagen Game of Thrones-middag
Med recept från den officiella kokboken

Kim Renfro är Food Insiders Game of Thrones-expert och här visar hon hur man fixar till en storslagen middag på temat när det är dags att äta med vänner som gillar serien eller när man bara vill laga något ordentligt. Självklart plockade hon recepten från den officiella Game of Thrones-kokboken. Tumnagel
78kg
+
Bobby Green
0
2018

Naturen är James mataffär
Här finns massa gott

James Gop är grundaren av företaget Heirloom Fire som skapar event med vad naturen har att erbjuda som fokus. Man grillar vilt och tillagar rätter på saker man plockat ute i skogen. I det här klippet får vi reda på lite mer hur man jobbar. Tumnagel
91kg
+
Bobby Green
0

Så gör du nachos till 100 stycken personer
Man vet aldrig när det kan behövas

Nachos är riktigt bra när du ska bjuda någon på käk. Det går aldrig att göra för mycket och skulle man inte äta upp allt på en gång är det bara att frossa loss dagen efter igen. Det kanske inte är så ofta du behöver göra till 100 stycken personer, men om det skulle hända någon gång tipsar Cliff om hur du ska gå tillväga. Tumnagel
86kg
+
Bobby Green
0

Mer vegetariskt hos OKQ8
Burgare och korv

Nu för tiden handlar man inte tändstift och olja på macken, utan korv. Visst hälls det lite drivmedel i bilar utanför, men butikerna är fyllda med folk som hellre vill hälla saker genom munhålet. Nu presenterar OKQ8 fler vegetariska alternativ på sina ställen, och det rör sig om en korv och en burgare. Vegoburgaren har en puck som bland annat består av paprika och kikärtor och till denna får man salladsblad, rödlök, tomat, dressing, ost, senap och ketchup. Korven består av morot, ärtor, majs och paprika och är smaksatt med cayennepeppar. Till den går det att få bröd, senap, ketchup, räksallad, bostongurka och rostad lök. Tumnagel
140kg
+
Bobby Green
0

Gatumat för 1 dollar
Billigt!

Om man bara har en ynka dollar på fickan men är hungrig, vad får man då för käk på gatorna runt om i världen? Tumnagel
113kg
+
Bobby Green
0

Ny KÄK-burgare på Circle K
En starkare variant med salsa

På alla hjärtans dag i år presenterade Circle K att man tagit fram en burgare tillsammans med burgarstället KÄK som artisten Petter varit med och grundat. Detta gjorde på något magiskt vis att Circle K helt plötsligt blev Sveriges största hamburgerkedja och man slog på stora trummor kring nyheten. Men burgaren fick blandade reaktioner, mycket på grund av att köttet inte steks på plats utan bara värms upp. Tydligen är konceptet enligt Circle ändå en succé och nu presenterar man en ny burgare man tagit fram. Den heter HKB pebre och det ska vara en het variant på vanliga HKB (håll-käften-burgaren). Skapelsen har ett sous vide-tillagat kött på 140 gram, briochebröd, dubbel ost, KÄK:s egna dressing och pebre-salsa. Salsan är gjord på cherry peppers, tomater, vårlök, grön jalapeño, koriander, sweet chili och svartpeppar. Nyheten går att köpa nu på alla fullservicestationer och med en dryck kostar den 89 kronor. Tumnagel
29kg
+
Bobby Green
0

9 riktiga ostburgare på 9 timmar
Vilken är den bästa i Minneapolis?

Alex Delany från Bon Appétit åker hela vägen till Minneapolis för att käka på tok för många ostburgare, mer specifikt Jucy Lucy-varianten, på väldigt kort tid för att hitta den bästa burgaren staden har att erbjuda. Tumnagel
74kg
+
André Stray
0

Johnny Knoxville käkar heta kycklingvingar
Snackar bus och vänskap

Hot Ones är tillbaka med en sprillans ny säsong och den första som får smaka på de nya heta kycklingvingarna är ingen mindre än busmästaren Johnny Knoxville. Tumnagel
134kg
+
André Stray
0

Idag är det Internationella burgardagen
Tut i luren för Bästa käket

Om ni funderar på vad ni ska slänga på grillen ikväll så är svaret givet - hamburgare. Idag är det nämligen Internationella burgardagen och du firar det enklast genom att veva ihop något gott mellan två brödskivor. Hur ser din favoritburgare ut? Tumnagel
140kg
+
Bobby Green
0

Amir testar KÄKs Circle K-burgare
Köttet är problemet

Nu har det gått en månad sedan Circle K meddelade att de dragit igång ett samarbete med hamburgerkedjan KÄK och börjat erbjuda en "håll käften-burgare" även på de bemannade mackarna. Amir från Rätt Rätt har testat och så här såg det ut. Har du provat burgaren och i så fall - vad tyckte du? Tumnagel
79kg
+
Bobby Green
0

Circle K öppnar Sveriges största hamburgerkedja
Börjar samarbeta med Petters KÄK

Nu för tiden har du tur om du hittar några bilrelaterade prylar på en mack, det är mest godis, läsk och käk som erbjuds. Hos Circle K blir det dock snart även KÄK. Korv har man väl nästan sedan urminnes tider kunnat köpa tillsammans med några liter bensin men för några år sedan började man även att erbjuda hamburgare och annan snabbmat. Mackarna blev som små snabbmatsställen, men någon kulinarisk upplevelse har man aldrig kunnat vänta sig. Nu meddelar alltså Circle K att de öppnar Sveriges största hamburgerkedja med 295 ställen att äta burgare på, artisten Petter flyttar nämligen in med sitt burgarkoncept och lovar att styra upp. Från och med imorgon kommer du att kunna köpa den omtalade "håll-käften-burgaren" HKB på alla Circle:s fullservicestationer. Den innehåller en högrevspuck på 140 gram som är Sous vide-tillagad, briochebröd, bacon, två skivor Castello Burger-cheddarost, skivad gul lök och KÄK:s egna dressing. Burgaren med dryck kostar 99 kronor. KÄK grundades av barndomsvännerna Petter Alexis Askergren, Oskar Jakobsson och Dimman Anastasopoulos och den första restaurangen öppnade i Hornstull i Stockholm 2013. Tumnagel
207kg
+
Bobby Green
0
2017

Terry Crews får hallisar av heta kycklingvingar
Nytt avsnitt av Hot Ones

Terry Crews besöker Sean Evans på First We Feast för att käka lite starka kycklingvingar och svara på lite frågor i ett nytt avsnitt av Hot Ones. Tumnagel
145kg
+
André Stray
0

Den här killen har ingen käke
Men har ändå en röst

Begreppet "en röst" handlar ju mer om att få ut det man har att säga än en röst som låter. Isaiah Acosta föddes utan käke och kan därför varken äta eller prata, men det hindrar inte honom från att ha en röst. Tumnagel
134kg
+
Roger Åberg
0

Sex är bäst på morgonen
Och du ska lägga dig tidigt

Några som heter Forza har gjort en undersökning om när på dygnet som olika aktiviteter är bäst att utföra. Ska man följa deras schema är det bäst att vakna 06.45 efter att ha sovit mellan sju och nio timmar. Vill man ta en springtur är det bäst 07.00, frukost ska man köra 07.15 och sex är absolut bäst 07.30. Då har man vaknat till och har hunnit fräscha till sig lite. Man har tydligen mer energi på morgonen och de manliga testosteronnivåerna är som allra högst då. Snuskandet gör också att endorfiner kickar in och det håller blodvärden och stressnivåer på bättre nivåer. För tidigt till jobbet är dåligt, 09.45 ska man börja om det ska vara som bäst. En timme senare ska man ta en paus för att få ner stressnivåer. Lunchen ska man köra 12.15. Segast och svagast under arbetsdagen är man 15.30, så då kan det vara läge att ta jobbiga möten om du själv känner dig stark. Middag ska man käka 18.00 och ungefär samtidigt är bästa tidpunkten för att att ta ett glas. Ännu bättre är att strunta i det och istället lyfta lite vikter vid 18.30. Redan 22.10 ska man gå och lägga sig. Lugna ner sig i ungefär 20 minuter och somna innan man får till en riktigt bra REM-sömn som tydligen är allra bäst innan midnatt. Det här känns ju lite som en utopi men kanske något att sträva efter ändå. Hur ser era dagar ut? Tumnagel
163kg
+
Roger Åberg
0
2016

Action Bronson hälsar på hos First We Feast
Kan man röka kycklingvingar?

Det är många som inte gillar Action Bronson, men det är också många som faktiskt gör det. Han gör precis det han känner för och skiter i vad folk tycker, så länge han får käka och dricka vad han vill och röka på stup i kvarten. Nyligen hälsade han på First We Feast för att äta lite starka kycklingvingar och så här såg det ut. Tumnagel
39kg
+
Bobby Green
0

Oväntad gäst hos First We Feast
Martin Garrix bjuds på starkt käk

Martin Garrix är den senaste gästen att sitta ned hos First We Feast och få sig ett par riktigt heta kycklingvingar. Vet ni inte vem han är så är det han som bland annat har gjort hopp och studsa-låten Animals som in kan lyssna på nedan. Tumnagel
127kg
+
Bobby Green
0

Eddie Huang käkar svinstarka kycklingvingar
Pallar inte trycket

Eddie Huang är på gång med en ny bok och besökte den lilla showen Hot Ones för att prata om den och äta kycklingvingar, heta sådana. Eddie tror att han är tuff och börjar med de starkaste, något han bittert kommer att få ångra. Tumnagel
109kg
+
Roger Åberg
0

Det här kommer du att kunna äta på Bråvalla
Festivalkäket är nu presenterat

Det näst bästa efter att lyssna på musik är att äta. Musik brukar det alltid finnas på festivaler men käk har det fram tills för bara några år sedan inte satsats lika mycket på. Annat är det nu, när det finns utbud i alla olika riktningar för att maten ska passa så många som möjligt. Bråvalla har precis presenterat vad man kommer att kunna äta om man besöker årets festival, och det är verkligen ett gediget utbud som radas upp. Du kommer bland annat att kunna köpa sliders från hajpade Flippinx27 Burgers, äta langos, ribs, thaimat, veganpasta och få färskpressad juice. Självklart finns det även fika och gottis att ta del av, bland annat en donutglass som lär vara en riktig dräpare. Festivalen äger i år rum mellan den 30 juni till den 2 juli. Ska du dit? Tumnagel
114kg
+
Bobby Green
0

Snubbar lunchar med Shia LaBeouf
Undra om de åt pannbiff?

På länken nedan kan få koordinater till var olika kändisar befinner sig och hittar man dem kan man hänga lite. De här grabbarna var på jakt efter skådespelaren Shia LaBeouf och visst hittade de honom till slut. Tumnagel
104kg
+
Bobby Green
0

Någon som är sugen på majs?
Matt Stonie käkar tolv burkar

Tävlingsätaren Matt Stonie fortsätter att sätta i sig sjuka mängder mat och annat konstigt och det senaste han har sänkt är tolv stycken burkar med majskorn. Tumnagel
76kg
+
Bobby Green
0
Nästa sida