m
a
r
4 i går68 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Glass på lax och ansjovis
Intressant

I Italien är de lite galna verkar det som. Simone De Feo från Cremeria Capolinea visar nämligen här hur man gör glass med smak av torsk, lax och ansjovis. Tumnagel
30kg
+
Bobby Green
0
2016

Ghostbustersinspirerad burgarmeny
Riktigt konstig sådan!

Hamburgare är gott, men är det i vilken form som helst? Japanska stället J.S. Burgers verkar vara ett riktigt seriöst ställe och de har nu gjort en Ghostbustersinspirerad meny. En riktigt konstig sådan, men jag vill prova! Vi börjar med burgaren. Den har svart bröd, någon röra gjord på oliver och ansjovis. Vad det röda och vita är vet jag inte. Till det äter man "black chili chips" och dricker en grön kiwismoothie. Avslutar gör man med en dessertburgare med marshmallows. Sugen? Tumnagel
78kg
+
Roger Åberg
0