m
a
r
1 i går75 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Michal Wignall öppnar pop-up-restaurang

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Mat

Michal Wignall, brittisk stjärnkock med två Michelin-stjärnor, öppnar en pop-up-restaurang i Stockholm. Restaurangen heter Dill och där kommer man att kunna spisa på molekylär gourmetmat.

Dill slås upp i en stor och rå källarlokal på Katarinavägen 19, Södermalm mellan den 13 september och 4 oktober. Menyn är fast och erbjuds tillsammans med en utvald dryckesmeny. Michal säger följande:

"Stockholm har seglat upp som en av Europas mest framstående städer inom gastronomi och jag har svårt att se att det skulle finnas en bättre publik för att testa min mat i en helt annorlunda inramning."
Restaurangchef för stället blir Anna Högkil, som tidigare drivit restaurangerna Momma och Skäret och hon säger så här:

"Vi har satt ribban på en hög nivå och hoppas kunna överraska och inspirera Stockholms matentusiaster med vällagad mat gjord på fina råvaror i en häpnadsväckande miljö."
Bordsbokning går att göra från den 4 september via hemsidan nedan.

Visa
Pressmeddelande
Brittisk stjärnkock öppnar pop-up-restaurang i Stockholm

I tre veckor och kommer den tvåstjärniga Michelin-kocken Michal Wignall att bjuda nyfikna stockholmare på molekylär gourmetmat i en stor och rå källarlokal på Södermalm i Stockholm. Pop-up-restaurangen heter Dill och har öppet mellan den 13 september och 4 oktober på Katarinavägen 19.

Michael Wignall är till vardags kökschef på den prestigefulla restaurangen The Latymer, som har två stjärnor i Guide Michelin, men kommer under tre veckor i september att bjuda matintresserade Stockholmare på molekylär gourmetmat i en unik inramning. The Latymer huserar i Pennyhill Park Hotel i Surrey utanför London.

– Stockholm har seglat upp som en av Europas mest framstående städer inom gastronomi och jag har svårt att se att det skulle finnas en bättre publik för att testa min mat i en helt annorlunda inramning, säger Michal Wignall, kökschef på Dill.

Restauratören Anna Högkil, som tidigare har drivit restauranger som Momma och Skäret, kommer att agera restaurangchef för Dill och är den som hjälper Michael att genomföra det temporära konceptet i Stockholm.

– Vi har satt ribban på en hög nivå och hoppas kunna överraska och inspirera Stockholms matentusiaster med vällagad mat gjord på fina råvaror i en häpnadsväckande miljö, säger Anna Högkil.

Det är en fast meny som kommer att serveras tillsammans med ett noga utvalt dryckespaket. Dill öppnar för bordsbokningar från och med den 4 september och bokningar görs på www.dillsthlm.se.
Snubbe får lira trummor med Foo Fighters
Verkar ha bra självförtroende 
164kg
+
Bobby Green
0
Metallica - The Unforgiven II
Fredagsklassikern 
122kg
+
Bobby Green
0
Carpool Karaoke med Linkin Park
Spelades in en vecka innan Chester dog 
123kg
+
Bobby Green
0
Skaparen av Hamdog vill öppna restaurang
Tar hjälp av crowdfunding 
44kg
+
Bobby Green
0
Öl bryggd på färsk ananas
Nytt från Brutal Brewing 
107kg
+
Bobby Green
0
Jimmy KImmel intervjuar David Letterman
Hur går det för pensionären? 
106kg
+
Bobby Green
0
En lite vuxnare chokladkalender
Från Chokladfabriken 
141kg
+
Roger Åberg
0
Liten igelkott ska väl också få campa
Skön kampanj 
164kg
+
Roger Åberg
0
Två Omega Speedmaster 2915-1 på auktion
Den ena hittades på en vind! 
114kg
+
Roger Åberg
0
Det här betyder alla IKEA-namnen
Imponerande lista 
100kg
+
Roger Åberg
0
Soffan som blir en våningssäng
Dagens kombo! 
165kg
+
Roger Åberg
0
Så överlever du en hiss som rasar
Tips från coachen 
66kg
+
Bobby Green
0
Så här lagar du till en stek
Både en dyr och en billig sådan 
130kg
+
Roger Åberg
0