m
a
r
3 i dag14 i går87 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Från anställd till ägare

Garaget / Bågen

Roland Sotello har alltid varit intresserad av motorer och speciellt motorcyklar. Han började hänga på Spare Parts Company som då ägdes av Franz Nachod och fick till slut hjälpa till och lite betalt. Tiden gick och Roland fick mer och mer ansvar. Idag äger han stället och här berättar han kort om sin resa.

sparepartsco.us +

Ginger Joe i ny smak

Strupen / Dryck

Ingefärsdrycken Ginger Joe kommer nu i en ny smak - Touch of Pear. Päron alltså. En alkoholhaltig sällskapsdryck som sägs passa bra ihop med julens alla smaker. Förutom ingefära ska innehållet smaka päron (såklart), lime och citrongräs.

Touch of Pear är beställningsvara på Systembolaget och har nummer 88024. För en flaska som är på 33 centiliter och 4 % får man betala 20.90 kronor.

www.systembolaget.se +
Julmys med nya Ginger Joe - Touch of Pear

Det är lätt att förstå varför Ginger Joe gjort snabb succé i Sverige. Det är en törstsläckare av rang, som passar perfekt till kryddstark smak. Och precis som man inte glömmer den unika mustaschprydda flaskan - glömmer man inte den spännande ingefärasmaken.

Mustasch på julbordet

Nu lanseras en efterlängtad uppföljare - Ginger Joe Touch of Pear. Pärontonen tillför friska nyanser som gifter sig utmärkt med den kittlande ingefäran. Ginger Joe Touch of Pear är ett friskt, lättsamt alternativ under vinterhalvårets högtider och passar utmärkt ihop med julens smakrika mat.

Vem var Ginger Joe?

Historien om mustaschen på flaskan kommer från “Ginger” Joseph Stone, en mustaschprydd grönsakshandlare bosatt i London och grundare till huset ”Stone’s”. Legenden säger att Joe var extremt förtjust i den pirriga smaken av ingefärsrot (lat. Zingiber officinale) och det var vid hans första djupdykning i ingefärsdrycken kring år 1740 som mustaschen blev hans signum.

Ginger Joe Touch of Pear är en uppfriskande törstsläckare tillverkad av druvjuice och pikant ingefära. Smaken är kryddig med lätt hetta och tydlig karaktär av ingefära med runda inslag av päron, lime och citrongräs. Servera Ginger Joe Touch of Pear i ett glas fullt med is och avnjut som måltids eller sällskapsdryck. Helt fri från gluten.

Stone’s Ginger Joe Touch of Pear Varunummer: 88024 (Beställningsvara på systembolaget)
Pris: 20,90 kr
Ursprung: Storbritannien
Vol: 33 cl flaska
Alk: 4 %

Stillsam busstur får oväntat slut

Sinnet / Film

Vad som till en början ser ut som en helt vanlig busstur med ett par högstadietjejer blir helt plötsligt till något lite värre som troligtvis ingen kunde förutspå.

Jimmy Fallon och Rashida Jones sjunger jullåtar

Sinnet / Musik

Rashida Jones besökte nyligen Jimmy Fallon och väl där passade de på att sjunga lite julsånger. Men inte de traditionella som vi känner till, utan parodier på några av årets största låtar. Queen Latifah och Eric Nally hoppade även in och hjälpte till.

Johnny Knoxville ska göra TV-serie av serietidning

Sinnet / TV

Hawaiian Dick var en serietidningsbok från författaren B. Clay Moore och konstnären Steven Griffin och det första exemplaret släpptes 2002. 2006 släppte man det sista från serien och sedan dess har det varit tyst. Fram tills nu, då Johnny Knoxville enligt uppgift ska göra TV-serie av tidningen tillsammans med NBC. Knoxville har enligt rykten velat genomföra detta projekt ända sedan 2004, med sig själv i en av rollerna, men det blev aldrig av.

När serien ska ha premiär är oklart för tillfället.

www.cinemablend.com +

Nytt samarbete mellan G-Shock och Burton

Garderoben / Klockor

Nästa månad presenterar G-Shock och Burton Snowboards sitt andra klocksamarbete och det hela handlar om en nytolkning av Rangeman som är G-Shocks mest avancerade modell. Den kan bland annat användas som kompass och termometer, är stöttålig och vattentät till 200 meter.

Klockan ska finnas i butik från och med den 1 december och på prislappen står det då 5 498 kronor.

www.g-shock.eu +
Kontakt Annonsera RSS
Stäng! Vill du nå redaktionen med tips, åsikter, hurrarop eller kritik, maila red@tjock.se.
Vill du prata business, maila Roger Åberg på roger@tjock.se eller ring honom på 0735 317010.
Vill du skicka post till oss är adressen Tjock, 105 44 Stockholm.
Vill du skicka bud till oss är adressen Rådmansgatan 49, Stockholm.

Stäng! Vi erbjuder ett bannerformat på Tjock: panorama XL. Formatet är 980x300 pixlar.
Listpris för dessa är 225 CPM.

Man kan köpa sponsrade artiklar, dessa är tydligt annonsmärkta och produceras av annonsören.
Sponsrade artiklar visas överst i flödet, en gång per unik webbläsare.
Kostnaden för dessa är 1000 CPM, minsta köp 10 000 kontakter.

Kontakta annonsera@tjock.se eller ring Roger Åberg på 0735 317010.