m
a
r
57 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Edward Blom gör köttbullar
Tillsammans med Nisse Hallberg

I det här klippet är det upp till kamp om vem som gör bäst köttbullar - Edward Blom eller Nisse Hallberg? Bonusklipp nedan. Tumnagel
95kg
+
Bobby Green
0

Will Ferrell ångrar de heta kycklingvingarna
Bra drag

Will Ferrell är den senaste att sätta sig i den heta stolen hos Sean Evans och så här såg det ut. Tumnagel
95kg
+
Bobby Green
0
torsdag

Kock skapar nya pastaformer
Behövs det?

Molly Baz är en professionell kock och nyligen var hon i Bon Appétits testkök för att ta fram ett gäng nya former på pasta. Men eftersom den fulländade fjärilsmakaronen redan finns behövs ju inte det, eller? Tumnagel
78kg
+
Bobby Green
0
onsdag

Tacos Con Todo - ny serie om tacos
Leds av Jesus Trejo

En ny serie om tacos har hittat in i First We Feasts familj. Serien heter Tacos Con Todo och leds av ståuppkomikern Jesus Trejo. Namnet på serien betyder "tacos med allt" och det är precis det vi kommer att få se. Det första avsnittet sänds på tisdag den 25 februari. Tumnagel
82kg
+
Bobby Green
0

Får det lov att vara en möglig Whopper?
Så här ser den ut om du lämnar den en månad

Burger King har tagit fram en Whopper utan artificiella konserveringsmedel och för att visa vad som händer med en sådan om man låter den vara en månad har de gjort den här reklamfilmen. Tumnagel
168kg
+
Bobby Green
0

Tut i luren! Idag är det Knäckebrödets dag!
Hylla det hårda brödet

Idag är det ingen vanlig dag utan knäckebrödets dag! Vi ska alltså hylla och fira detta hårda bröd som passar lika bra till fest som till studenten som har slut på kontot. Hur äter du ditt knäcke och vilken är favoritsorten? Tumnagel
117kg
+
Bobby Green
0
tisdag

Hemgjord pizza med New York-vibbar
Gott och flott

Om du vill laga till pizza hemma och vill att det ska smaka som i New York är det tydligen så här du ska gå tillväga. Tumnagel
89kg
+
Bobby Green
0

O.P. Anderson lanserar hantverksgin
Finns att köpa nu

O.P. Anderson öppnade 2017 ett nytt destilleri utanför Sundsvall och där tillverkar man det mesta av namnets akvavit och snaps. Nu presenterar man en nyhet som kommer att bli till där och det är en hantverksgin som fått namnet O.P. Anderson Distillery Organic Dry Gin. Ginen ska ha smak av de klassiska kryddorna enbär, korianderfrö, angelikarot och citrusfrukt och man ska även ha hämtat inspiration från svensk akvavit. Finns i Systembolagets beställningssortiment nu och du hittar den på länken nedan. En flaska som rymmer 700 milliliter kostar 289 kronor. Tumnagel
123kg
+
Bobby Green
0

Kock testar crowdfundade köksprylar
Funkar de?

Det finns mängder av olika prylar du kan köpa som hjälper dig i köket men egentligen är väl det enda man behöver en bra kniv och en bra skärbräda. Här testas i alla fall ett gäng olika saker som alla har en sak gemensamt - de har blivit till tack vare crowdfunding. Tumnagel
90kg
+
Bobby Green
0
måndag

Mauri bränner 10.000 i Sveriges billigaste stad
Vad får han för pengarna?

Mauri funderade på vilken stad i Sverige som egentligen är den billigaste. Han kom fram till att det var Falköping så han styrde kosan dit med 10.000 kronor på fickan för att se vad man får för den summan där. Tumnagel
86kg
+
Bobby Green
0
fredag 14 februari

Vad tycker Zoë Kravitz om heta kycklingvingar?
Verkar ganska obrydd

Artisten, modellen och skådespelaren Zoë Kravitz är den senaste att mumsa i sig ett gäng med heta kycklingvingar samtidigt som hon pratar om allt mellan himmel och jord. Tumnagel
85kg
+
Bobby Green
0

Brad gör gravad lax
Ge mig

Om ni undrar vad ni ska mumsa på ikväll får ni svaret här. Brad Leone från Bon Appétit lagar nämligen till lite gravad lax och det är ju riktigt gott det. Tumnagel
90kg
+
Bobby Green
0

Hamburger-systrarna i Kenya
Det här är Mama Rocks

Systrarna Natalie och Samantha Mwedekeli älskar mat så de slog sina kloka huvuden ihop och startade Mama Rocks där de blandar kenyanska och nigerianska smaker i burgarform. Tumnagel
91kg
+
Bobby Green
0
torsdag 13 februari

Mark bjuder Bill Gates på köttlös burgare
Och snackar köttlös framtid

I det här klippet från Mark Rober snackas det bland annat om köttlösa burgare och en som investerat i ett sådant företag är Bill Gates. Därför ser Mark till att laga till just en växtbaserad burgare till karln. Tumnagel
107kg
+
Bobby Green
0
onsdag 12 februari

Margot Robbie mumsar heta kycklingvingar?
Starkt jobbat!

Pallar Margot Robbie het mat? Här sitter hon ner med Sean för att mumsa i sig ett gäng med kryddiga kycklingvingar samtidigt som hon pratar om livet och sin karriär. Tumnagel
109kg
+
Bobby Green
0
tisdag 11 februari

Rigi är tillbaka!
Nostalgisk chokladbit

Många är vi nog som moffade i oss chokladbiten Rigi när vi var små, och nu kan vi göra det igen! Candy People relanserar nu nämligen Rigi Mjölkchoklad och Rigi Hasselnöt. 20 gram härlig choklad att mumsa på i varje förpackning. Lanseras i butik nästa vecka men går redan nu att hitta på olika ställen - jag själv plockade upp en av varje på Pressbyrån imorse. Tumnagel
169kg
+
Bobby Green
0

Wolfgang Puck serverar 25.000 portioner
På Oscarsgalan

Igår var det återigen dags för Oscarsgalan. Förutom att sitta i publiken och glo på folk som tar emot priser äts det mat, och chef över detta var den välkända kocken Wolfgang Puck. Här berättar han hur han och hans 200 kollegor såg till att servera 25.000 portioner till 1500 hungriga kändisar. Tumnagel
90kg
+
Bobby Green
0
fredag 7 februari

Systembolaget öppnar ny butik med bara öl
I Nordstan i Göteborg

Under hösten kommer en ny Systembolaget-butik i Nordstan i Göteborg. Det unika med den här kommer vara att den bara kommer att vara fylld med öl. – Vi vet att det är många ölälskare i Göteborg och där kan vi få fin feedback. Det här ska utvärderas utifrån vad kunderna tycker, säger Elina Yli-Torvi på Systembolagets pressavdelning till Beernews. Butiken är alltså ett test men faller det väl ut kan det bli aktuellt med fler butiker i samma stil. Den nuvarande butiken i Nordstan kommer att finnas kvar och ha sitt ölsortiment kvar. Tumnagel
339kg
+
Roger Åberg
0
torsdag 6 februari

Ont om bacon i spår av värmebölja
Brist på gris i affärerna

Kommer ni ihåg sommaren 2018? Det var väldigt, väldigt varmt och eftersom bönder fick brist på foder så tvingades många slakta sina grisar trots att de inte ville. Nu så här ett och ett halvt år efter att vi satt och svettades på semestern får vi se effekten i våra affärer. – Läget har varit ganska kaotiskt faktiskt. Jag har aldrig varit med om något liknande. Det är helt unikt. Det finns inget kött på lager så att allt som kommer fram går ju direkt ut till hyllorna eller till charkproduktion, säger Majsan Pense kategoriansvarig vid Coop Sverige till Sveriges Radio. Men enligt Majsan är det inte bara torkan från 2018 som påverkar. Svinpest i Kina, ökad efterfrågan på svenskt griskött och lång julledighet påverkar också. Det finns fortfarande griskött att köpa i butikerna, men allt som finns i lager åker direkt ut till butikerna vilket gör att det ibland är brist och slut på hyllorna. Så räkna inte med rea på bacon på ett tag. Tumnagel
14kg
+
Roger Åberg
0

Så här gör du en sockervaddsmaskin
Det måste man ju ha!

Även om jag förstår hur sockervadd tillverkas/skapas/kommer till så är det ändå lite magiskt. Här får vi reda på hur man kan göra sig en alldeles egen lite sockervaddsmaskin. Tumnagel
88kg
+
Roger Åberg
0
onsdag 5 februari

KFC och Pizza Hut gör gemensam sak
Popcorn Chicken Pizza

På KFC kan man köpa vad de kallar för kycklingpopcorns, små kycklingbitar i en låda. Nu gör de gemensam sak med Pizza Hut i Storbritannien och lägger dessa på en pizza. På brödet lägger de sky(!), ost och sedan kycklingbitar. Dubbelt så gott eller dubbelt så äckligt? Tumnagel
49kg
+
Roger Åberg
0
tisdag 4 februari

Wisby lager nu som alkoholfri
Och på burk

Gotlands bryggeri släpper nu två versioner till av sin lager, där en version är samma dryck som tidigare fast på burk. Den finns på Systembolagets beställningssortiment i 12-pack och kostar 17.90 burken. Den alkoholfria versionen är kanske intressantare, i alla fall om det de säger om den stämmer. – Att skapa ett bra, smakrikt och alkoholfritt öl som har samma smakprofil och karaktär som sin alkoholstarkare förebild är en utmaning och jag kan säg att jag är riktigt stolt över Wisby Lager alkoholfri. Den är nästan lite för bra! Trots att den är alkoholfri har den kvar all smak och kraft som finns i originalet, säger Johannes Obermeier, bryggmästare på Gotlands Bryggeri. Den alkoholfria versionen ska gå att hitta på restauranger från och med i dag. Tumnagel
132kg
+
Roger Åberg
0

Fula macarons är fortfarande goda
Så här gör du dem enkelt!

Macarons är goda. Helst ska de tydligen vara helt perfekta i sin form. Eller nä. Det spelar ingen som helst roll. Här lär Adam Ragusea oss hur man bakar fula, men goda, macarons på ett enkelt sätt. Tumnagel
97kg
+
Roger Åberg
0
måndag 3 februari

GB tar tillbaka Igloo!
Två glassar är bättre än en glass

I årets utbud av nya glassar från GB Glace återvänder isglassen Igloo! Igloo består som bekant av två ihopsatta colaisglassar, inget trams bara enkelt och gott. En anledning till att Igloo nu kommer tillbaka var för att glassen förra året blev röstades till svenskarnas favoritglass i en omröstning. Utöver Igloo kommer GB också släppa två nya Magnum-glassar, en ny Cornetto som heter Mermaid, en vegansk Solero med Mango-smak och glassen Tjolahoppglass som är en hyllning till Pippi Långstrump som fyller 75. De nya glassorterna ska börja dyka upp i butik denna vecka förutom Pippi-glassen som kommer vecka 14. Igloo kommer kosta 15 kronor. Tumnagel
323kg
+
Frode Wikesjö
0

Gör 10.000 spänn en tårta?
Amatör får 10 lax, proffs 100 kronor

Här får vi se tre personer med väldigt olika förutsättningar baka tårta med Mustiga Mauri. Bakdrottningen Birgitta Rasmusson bakar en tårta med 100 kronor i budget, Bruno Fortkord får 250 kronor och Marcus Berggren får hela 10.000 kronor att sätta sprätt på. Hur mycket behöver du för att slänga ihop en tårta? Tumnagel
79kg
+
Roger Åberg
0
söndag 2 februari

Så här skär du grönsaker
42 minuter med bra-att-veta

Här får en grundskola i hur man hantera en hel mängd med olika grönsaker. Vi får också en liten skola i hur man faktiskt använder vissa av grönsakerna, det är alltså inte bara tomat och gurka som det pratas om utan också lite mer udda saker som vattenkrasse. Tumnagel
111kg
+
Roger Åberg
0
torsdag 30 januari

Hur mycket mat får man för en dollar?
Skön koll på gatukäk runt om i världen

Här reser vi lite runt världen och kollar hur mycket mat man får för en dollar runt om i världen. Det är helt klart olika stil på gatukäket i olika länder! Tumnagel
96kg
+
Roger Åberg
0

Guiden som hoppar över finkrogarna
Hitta kvalitetshak

Att äta gott betyder olika saker för olika människor, men alldeles för ofta glöms de där kanske inte så flådiga ställena bort. En bra bok är Where chefs eat där man hittar kockar från olika städer som rekommenderar ställen i deras stad och det är en vild mix mellan "flådigt" ställen och rena hak. Nu släpper Halebop en guide till de där sköna haken som kanske annars inte får vara med. Titeln är Not so white guide och det är så klart en gliring till the White guide. I boken, som finns online, hittar vi ställen i Stockholm, Göteborg och Malmö och målet har varit att dels lista ställen som kanske inte är tillräckligt "fina" men också få in ställen från alla världens hörn. Det är en skön blandning med ställen och Tumnagel
154kg
+
Roger Åberg
0
tisdag 28 januari

Här kan du äta och bada på ryska
Grym kombo i New York

Rysk mat är väl kanske inte känd som den bästa i världen men det här stället skulle jag vilja gå till. Först gå och bada lite, få sig en rejäl behandling och sedan käka gott för att avsluta med lite vodka. Tumnagel
86kg
+
Roger Åberg
0
måndag 27 januari

Mumsig kyckling-kebab att göra hemma
Ge mig nu

Den här YouTube-användaren har i flera veckor studerat dönerkebab-recept att göra hemma och har nu äntligen kommit fram till den bästa Gemüse-kebaben att göra själv. Ser gott ut! Var äter man den bästa döner-kebaben i Sverige? Tumnagel
107kg
+
Bobby Green
0

Finns det något bättre än svenska köttbullar?
Svaret är nej

YouTubern Alex som har en stor kanal med matfokus åkte till Sverige för att lära sig att göra just svenska köttbullar - bland det bästa vi har i det här landet. Till sin hjälp har han kocken Niklas Ekstedt. Bonusklipp nedan. Tumnagel
146kg
+
Bobby Green
0
fredag 24 januari

Ett besök på Hammond's Candies godisfabrik
Här gör man snasket för hand

I 100 år har nu Hammondx27s Candies tillverkat godis för hand i Denver. I det här klippet får vi hänga med till fabriken och se hur några av gottigheterna blir till. Tumnagel
99kg
+
Bobby Green
0
torsdag 23 januari

Keith äter allt på Shake Shack
Lyckost!

Varför nöja sig med att bara äta en grej på Shake Shack när man kan äta allt som finns på menyn? Keith från The Try Guys ger sig på just detta och han verkar sjukt nöjd. Tumnagel
63kg
+
Bobby Green
0

Seth Meyers kör en dagsfylla med Jonas Brothers
Alla är ganska törstiga

Dricka alkohol mitt på dagen?! Kan man göra det? Givetvis. Här gör Seth Meyers det tillsammans med Jonas Brothers, Jack McBrayer och Seths bror Josh. Tumnagel
74kg
+
Bobby Green
0

Hantverksbryggeriet Omaka öppnar restaurang
Med bar och ölträdgård

I november skrev vi om det nya hantverksbryggeri Omaka som startats upp av Hedda Spendrup. Nu har man bryggt det första ölet som döpts till Mother och i april slår man upp portarna till en restaurang och bar i anslutning till bryggeriet. Man ska även ha en uteservering och en ölträdgård. Maten på restaurangen kommer givetvis att passa Omakas öl men man ska också brygga nya öl som matchar enskilda rätter. Tumnagel
110kg
+
Bobby Green
0
onsdag 22 januari

Tut i luren! Idag är det internationella vindagen
Win!

Idag är det inte bara en vanlig onsdag utan faktiskt internationella vindagen. Vad innebär det då? Att vi ska fira en av de allra äldsta dryckerna vi känner till såklart! Kanske med ett glas rött till middagen ikväll? Eller något bubbligt framför favoritprogrammet på TV? Tumnagel
85kg
+
Bobby Green
0
tisdag 21 januari

Mauri säger sig ha hittat Sveriges bästa pizzeria
Testar tre populära ställen

Vi har tidigare bland annat sett Mauri i jakten på Sveriges bästa hamburgare och nu är det dags att besöka stället som gör den bästa pizzan i landet. Då borde man ju såklart testa alla pizzerior som finns men det tar ju en väldans massa tid så här handlar det bara om tre ställen - Meno Male i Stockholm, Pizzeria Maestro i Norrköping och Lilla Napoli i Falkenberg. Tumnagel
131kg
+
Bobby Green
0
måndag 20 januari

Vegan och köttätare betygsätter veganmat
Från KFC, Subway, McDonald's och Pizza Hut

Det är mer populärt än någonsin tidigare att äta vegansk mat och givetvis har snabbmatskedjorna hoppat på tåget och erbjuder nu lite olika saker man kan stoppa i sig. Här testar Megan som är vegan och Harry som är köttätare hur några av måltiderna smakar. Tumnagel
84kg
+
Bobby Green
0
fredag 17 januari

Ben & Jerry's släpper Netflix and Chill'd
Ny glass att chilla med i soffan

Ben & Jerryx27s senaste smak heter Netflix and Chillx27d och glassen ska alltså passa perfekt att moffa i sig när man binge:ar lite Netflix. I burken hittar vi jordnötssmörsglass varvat med en brownie-bitar och virvlar med salt och söt kringla. På kartongen sitter tre stycken kossor i en soffa men det måste inte betyda att du behöver dela glassen med någon, det är helt okej att sätta i sig en bytta helt själv. Glassen kommer även som mjölkfri där man använt sig av mandelmjölk istället. När och om smaken kommer att hitta till frysboxarna här i Sverige återstår att se. Tumnagel
76kg
+
Bobby Green
0
onsdag 15 januari

Billig pizza i Indien
Kostar inte ens tre kronor

Det här lilla matståndet på Fashion Street i Mumbai säljer billiga små pizzor toppade med två stycken olika chutneys, grönsaker och ost. Kanske inte i samma klass som en Calskrove men säkert gott ändå. Tumnagel
88kg
+
Bobby Green
0
tisdag 14 januari

Chilli crab från Singapore
Verkar mumsigt

I det här klippet från Munchies visar Salil Mehta hur han gör en av Singapores nationalrätter - Chilli crab. Här kombineras söta smaker med hetta och syrlighet till något som antagligen kommer få det att dansa i munnen. Receptet hittar ni på länken nedan. Tumnagel
89kg
+
Bobby Green
0
måndag 13 januari

Så gör man Taiyaki
Japans mest populära street food

På Taiyaki Sharaku i Tokyo har ägaren Kiichiro Yoshino gjort Taiyaki i över 15 år. Det är ett fiskformat knyte fyllt med en röd bönpasta av sötade azuki-bönor och troligtvis den mest populära maten att plocka upp på gatan i Japan. Det finns mängder av varianter på snacket och en del fyller fisken med saker som vaniljkräm, choklad, ost, sötpotatis eller korv. Tumnagel
86kg
+
Bobby Green
0
fredag 10 januari

Frukostfix med verktyg
Såga till dig en macka

En del hävdar ju att frukost är det viktigaste målet på dagen. Jag hävdar att verktyg är det bästa som finns så om man då kombinerar båda dessa måste det ju bli någon slags episk start på dagen? Tumnagel
97kg
+
Bobby Green
0
onsdag 8 januari

Ahlgrens lanserar elbilar
Kittlar dödsskönt i käften

Klassiska Ahlgrens bilar lanserar nu en nyhet och det är Elbilar. De små åken är pudrade med sånt där som gör att det kittlar på tungan och det ska då föra tankarna till att man får en liten elstöt när man stoppar in godiset i munnen. Finns i 100 eller 130-gramspåsar och lanseras vecka 8 i de flesta butiker inom service- och dagligvaruhandeln. Är man sugen redan nu ska de finnas hos Circle K. Tumnagel
297kg
+
Bobby Green
0

Gin med exotiska toner av Australien
Nytt från Hernö Gin

Hernö Gin presenterar nu Botany Bay Dry Gin som är en hyllning till Australiens flora. Ginen är det andra samarbetet med Four Pillars i Australien och den ska bjuda på exotiska toner från landet. Smaken ska vara citrustoner, eukalyptus och rosépeppar med ett nötigt avslut med toner av choklad. Ska passa både som Gin & Tonic men även i fruktiga cocktail-drinkar. Ginen släpps den 10 februari i en begränsad upplaga om 1368 stycken flaskor. Artikelnumret är 83357 och för en flaska på 500 milliliter får man betala 485 kronor. Alkoholhalten ligger på 43 procent. Tumnagel
109kg
+
Bobby Green
0
tisdag 7 januari

Justin är världsmästare på att snurra pizza
Snurrigt!

Alla är vi bra på något. Jag är ganska så duglig på att äta pizza, men det är ju inte allt man kan göra med denna maträtt. Justin Wadstein är exempelvis världsmästare på att snurra pizzor och här pratar han lite om just detta. Tumnagel
85kg
+
Bobby Green
0
fredag 3 januari

Fem mattrender som kom och gick
Under det senaste årtiondet

I det här klippet tar man upp fem stycken trender inom mat som kom och gick under det senaste årtiondet. Eftersom klippet är från Food Insider är det såklart amerikanska grejer det handlar om, har ni tips på annat som dykt upp och sedan försvunnit den senaste tiden får ni gärna dela med er av dessa i kommentarerna. Tumnagel
76kg
+
Bobby Green
0
torsdag 2 januari

Tacofest på gatorna i los Angeles
Ja tack!

I det här klippet från Munchies får vi hänga med till områdena kring Boyle Heights i Los Angeles för att frossa i lite tacos, äkta tacos. Tumnagel
92kg
+
Bobby Green
0

Rött Äpple Päron - ny smak från Loka
Inspirerad av svenska fruktträdgårdar

Loka presenterar nu den nya smaken Rött Äpple Päron. Man har låtit sig inspireras av svenska fruktträdgårdar och smaken ska vara uppfriskande och fräsch. Lanseras i servicehandeln från vecka två och i dagligvaruhandeln från vecka fyra. Finns på 50 centilitersflaska för omkring tio kronor (20 kronor i servicehandeln) och som 150 centiliter för runt elva kronor. Tumnagel
74kg
+
Bobby Green
0
måndag 30 december

Här finns den bästa pizza-slicen i New York
Tydligen

Snart är det dags för nyårsdagen och den är ju som ni redan vet världens största pizza-dag. Typ. Vill man ha den bästa slicen får man dock packa väskan och bege sig till Scarrx27s Pizza i New York. Tumnagel
84kg
+
Bobby Green
0
söndag 29 december

Var med och ta fram Marabous nästa smak
Vad vill du att chokladkakan ska innehålla?

Det var längesedan Marabou bara erbjöd mjölkchoklad och schweizernöt i sina chokladkakor utan nu finns det mängder av olika smaker och konstellationer att välja mellan. Och det kommer att bli fler, med din hjälp. Torsdag den 2 januari kommer sajten på länken nedan att vakna till liv och där kommer du att kunna skapa din drömchoklad av 64 stycken olika smaker. Tre av dessa ska kombineras och sen får du komma på något finurligt namn på "din" skapelse. Har du tur kommer din smak att bli lanserad i sortimentet någon gång under 2021. Tumnagel
100kg
+
Bobby Green
0
fredag 27 december

Ett dygn hos en sushirullband-restaurang
Snabbt och gott

Här får vi hänga med Kazuhiro Maeno som är restaurangchef på Sushiro i Singapore och lära oss hur köket och personalen jobbar för att få ut det bästa de bara kan på rullbandet. Tumnagel
86kg
+
Bobby Green
0
måndag 23 december

Sushi med Cody Auger
Ett besök på hans restaurang Nimblefish

Cody Auger driver sushi-restaurangen Nimblefish som ligger i Portland. Här kombinerar han klassisk tillagningsteknik med sina arkitekt-kunskaper och resultaten ser ganska så mumsiga ut. Tumnagel
92kg
+
Bobby Green
0
fredag 20 december

Coca-Cola Zero med hallonsmak till Sverige
Finns att köpa nu

Coca-Cola Sverige meddelar nu att de för första gången lanserar en Coca-Cola med bärsmak i Sverige och det handlar om smaken Raspberry Zero Sugar. Kommer både i 500 milliliter och 1500 milliliter. Går att hitta på Hemmakväll nu och i andra butiker från och med vecka två nästa år. Tumnagel
29kg
+
Bobby Green
0

Svensk jul vs syriansk jul
Vad skiljer?

De flesta har nog ganska så bra koll på hur en svensk jul ser ut. Det är skinka, köttbullar, prinskorv, Kalle, Karl-Bertil och sen runda av med lite politiska oenigheter över pralinerna ingen vill ha i chokladasken. Men hur ser en syriansk jul ut? Och en finsk jul? Mauri har tagit reda på det och jämfört med det vi kanske är vana vid. Tumnagel
-8kg
+
Bobby Green
0
torsdag 19 december

Varmkorvar från The Irishman
Från grunden

I filmen The Irishman käkas det bland annat korv, och det fick Binging with Babish att vilja återskapa just detta. Men givetvis funkar det då inte med köpebröd och köpekorv utan här ska allt göras från grunden. Ser gott ut! Bonusklipp nedan. Tumnagel
94kg
+
Bobby Green
0

50 olika sätt att tillaga bacon på
Det var många det

Och här trodde jag att det enda man kunde göra med bacon var att steka det, tji fick jag. Tumnagel
78kg
+
Bobby Green
0
onsdag 18 december

Tut i luren! Idag är det Kakans dag!
Ta en paus från julmaten

Ni har säkert navigerat er genom en hel del julmat redan och det kanske kan vara skönt med en liten paus. Idag är det kakans dag så varför inte ägna hela dagen åt att bara äta kakor? Tumnagel
82kg
+
Bobby Green
0
tisdag 17 december

Undersökning säger att Circle K har bäst kaffe
Jämfört med andra mackar och snabbmatställen

När man är ute med bilen eller liknande kanske man inte har tid att sätta sig ner på ett fik och ta en kaffe, utan det får bli i farten samtidigt som man exempelvis tankar. Kantar Sifo har på uppdrag av Circle K gjort en undersökning där 1000 stycken personer deltog och fick svara på vilken av följande sex aktörer som har bäst kaffe - McDonaldx27s, Max, Circle K, OKQ8, Preem eller Shell. Bedömningen gällde kaffets helhetsupplevelse, kaffets smakprofil i detalj och en helhetsbedömning av själva kaffepausen och som vinnare stod Circle K med högst poäng i alla kategorier. Håller du med? Svara gärna i enkäten nedan. Tumnagel
86kg
+
Bobby Green
0

Filip lagar till en kebabtallrik
En äkta sådan

Vanligtvis kanske man brukar sladda förbi sin lokala pizzeria och plocka upp en kebabtallrik men känner man för att vara lite duktig och göra en egen från grunden kanske det här receptet kan vara något? Tumnagel
90kg
+
Bobby Green
0
Nästa sida