Chips med lakrits

Larssons Chips tillverkas på gården Larsviken i nordvärstra Skåne. Där sker hela produktionen från odling till färdigpaketerade chips.
Nu släpper de två nya smaker i sitt sortiment. Den ena kombinerar den naturliga potatissmaken med lakrits och den andra är ett säkert kort med smak av dill, gräslök och gräddfil. Här hittar du en lista över återförsäljare av produkter från Larsviken, men huruvida chipsen är inkomna i sortimentet eller inte är jag inte helt hundra på.
Angående lakritsen – kan det verkligen vara gott?
Visa
Pressmeddelande
Världspremiär för Larssons Chips med smak av lakrits!
Nyhet • 2014-03-19 13:30 CET
Idag släpper Larsviken två nya varianter av Larssons Delikatesschips – från mylla till hylla. Larssons potatischips med smak av lakrits är en helt ny och unik smakupplevelse som passar väl in i delikatessortimentet. Den andra smaken är en mer traditionell smak tillsammans med potatis – dill, gräslök och en gnutta gräddfil.
Larssons Chips produceras på gården Larsviken i nordvästra Skåne. På gården som idag drivs
av generation 7 & 8 sker hela den unika produktionen, från odling av potatis och rotfrukter till
färdigpaketerade krispiga chips. De färgglada påsarna pryds på framsidan av en svart/vit bild
av en liten pojke i overall och keps, Ture Larsson årsmodell 1938. Ture är far till de
nuvarande ägarna av Larsviken som verkligen kan göra själ för att vara ett familjeföretag.
Bertil Larsson chipsmästare och en av ägarna till Larsviken poängterar vikten av noggrannhet
och trovärdighet för att nå ut på nya marknader:
-”Vi har valt att kvalitetscertifiera både vår
odling och chipsproduktion genom Svenskt Sigill. Detta underlättar och är helt nödvändigt när
man vill nå ut på marknaden både inom landet men även vid etablering utomlands.”
Nyhet • 2014-03-19 13:30 CET
Idag släpper Larsviken två nya varianter av Larssons Delikatesschips – från mylla till hylla. Larssons potatischips med smak av lakrits är en helt ny och unik smakupplevelse som passar väl in i delikatessortimentet. Den andra smaken är en mer traditionell smak tillsammans med potatis – dill, gräslök och en gnutta gräddfil.
Larssons Chips produceras på gården Larsviken i nordvästra Skåne. På gården som idag drivs
av generation 7 & 8 sker hela den unika produktionen, från odling av potatis och rotfrukter till
färdigpaketerade krispiga chips. De färgglada påsarna pryds på framsidan av en svart/vit bild
av en liten pojke i overall och keps, Ture Larsson årsmodell 1938. Ture är far till de
nuvarande ägarna av Larsviken som verkligen kan göra själ för att vara ett familjeföretag.
Bertil Larsson chipsmästare och en av ägarna till Larsviken poängterar vikten av noggrannhet
och trovärdighet för att nå ut på nya marknader:
-”Vi har valt att kvalitetscertifiera både vår
odling och chipsproduktion genom Svenskt Sigill. Detta underlättar och är helt nödvändigt när
man vill nå ut på marknaden både inom landet men även vid etablering utomlands.”