m
a
r
1 i dag5 i går51 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Stranger Things-KFC
Babish fixar

Att köpa färdigt är bekvämt men ibland blir det godare om man gör allt själv. Här lagar Binging with Babish till lite kyckling på samma vis som de gör på snabbmatskedjan KFC. Tumnagel
84kg
+
Bobby Green
0

Glass i stora lass
Coolhaus började med en food truck

I det här klippet från Eater får vi lära känna Coolhaus - ett glassföretag som började med en food truck men som nu gjort sig välkända över hela USA. Tumnagel
86kg
+
Bobby Green
0

Årets finalister i Sveriges Bästa Gin & Tonic
Tävling i höst

Nu är finalisterna i Sveriges Bästa Gin & Tonic korade och den 1 september kommer tre stycken professionella bartendrar och tre hemmamixare att göra upp i finalen på takbaren Capital i Stockholm. De tre finalisterna som jobbar som bartenders är: Aron Larsson Firouzbakhsh, 26 år från Stockholm, bartender på Corner Club Christopher Kirkwood, 28 år från Malmö, bartender på Restaurang Paddy’s Erik Nilsson, 26 år från Jönköping, bartender på Den Småländska Kolonin De tre hemmafixarna är: Sofus Stille, 31 år från Göteborg, butikskommunikatör Malin Håkansson, 45 år från Karlshamn, kundtjänstchef Örjan Westerlund, 49 år från Stockholm, provningsledare och spritboksförfattare Tumnagel
111kg
+
Bobby Green
0

Gordon Ramsay firar med burgare
Har nu 10 miljoner prenumeranter

Nu har Gordon Ramsay tio miljoner prenumeranter på sin YouTube-kanal och för att fira detta lagar han till en burgare. Receptet hittar ni på länken nedan. Tumnagel
85kg
+
Bobby Green
0

John lagar till lite Gazpacho
Gott i värmen

Det är bra varmt på många ställen i vårt avlånga land och då är det nog många som vill svalka sig med något. Ett "hett" tips är Gazpacho - den kalla grönsakssoppan. Perfekt att veva i sig när hettan är outhärdlig. Här visar John ett recept man kan göra. Tumnagel
91kg
+
Bobby Green
0

Fyra nivåer av friterad kyckling
Inspiration till helgen?

Kyckling på fredag heter det ju, så det kanske man ska laga till idag, eller i helgen. Här får vi se fyra stycken olika nivåer av friterad kyckling - från amatör till expert. Tumnagel
72kg
+
Bobby Green
0

Kött som ser ut som grönsak
Kalkonmorot!

Allt är inte kött som glimmar. Eller är det? Här ger sig Arbyx27s på att få lite kalkonbröst att se ut som morötter. Tumnagel
71kg
+
Bobby Green
0

Världens 50 bästa restauranger 2019
Sverige kniper plats nummer 21

Det årliga Worldx27s 50 Best Restaurant Awards har nu listat vilka restauranger de tycker passar in för 2019. Överst på listan hittar vi trestjärniga Mirazur som ligger i Frankrike och som chefas av kocken Mauro Colagrec. Stället ligger i Menton nära den italienska gränsen. På plats två hittar vi Noma som ligger i Köpenhamn och på plats tre Asador som ligger i Spanien. Sverige finns med och kommer på plats nummer 21 med Frantzén som ligger i Stockholm. Hela listan hittar ni på länken nedan. Tumnagel
99kg
+
Bobby Green
0

Alla sätt du kan tillaga en potatis på
Bästa knölen!

Man kan verkligen göra mycket saker med potatis. Här ger sig Amiel Stanek på att tillaga knölen på så många vis det bara går, och det blir till slut 63 olika. Tumnagel
90kg
+
Bobby Green
0

Korvexpert gissar korvar
Vilken är billig, vilken är dyr?

Korv, korv, korv. Elias Cairo älskar korv och är expert på ämnet. Här får vi se när han gissar vilken av dessa korvar som är den billiga och vilken som är den dyra. Tumnagel
82kg
+
Bobby Green
0

Leif GW dricker rosé
Tillsammans med Matgeek

Häromdagen var Leif GW Persson förbi Matgeek för att testa sex stycken olika sorters rosévin och så här såg det ut. Tumnagel
-97kg
+
Bobby Green
0

Breaking Bad-frukost med Binging with Babish
förbättrar receptet lite

I avsnitt tio ur säsong två av Breaking Bad gör Jesse en något klumpig frukost till Jane. Denna återskapas här, dock med ett något förbättrat recept. Tumnagel
82kg
+
Bobby Green
0

Jeff Goldblum grillar lite
Tillsammans med Regina Hall

Efter att ha varit i mataffären lite väl länge ser Jeff Goldblum till att grilla lite med sin kompis Regina Hall. Tumnagel
87kg
+
Bobby Green
0

Harpunfiske på Hawaii
Färsk fångst

Brad Leone har dragit till Hawaii för att lära sig lite harpunfiske för att sedan grilla fångsten direkt på stranden. Tumnagel
86kg
+
Bobby Green
0

Ty Burrell testar klassiska burgare
Regional Burger Styles

Ty Burrell är med i det senaste avsnittet som The Burger Show har släppt och där får han testa ett gäng burgare tillagade av burgarproffset George Motz. Tumnagel
83kg
+
Bobby Green
0

Årets upplaga av Le National är här
En fruktig cognac

Nu är årets upplaga av Grönstedts sommarcognac Le National lanserad. Den har inslag av blommighet och frukt, och toner av persika, sommaräng, mandel och crème brûlée. Finns i Systembolagets beställningssortiment nu och endast 1200 stycken numrerad flaskor släpps. Artikelnumret är 40579 och för en flaska som rymmer 500 centiliter får man betala 849 kronor. Vad dricker ni helst på midsommar? Tumnagel
88kg
+
Bobby Green
0

Köttlösa burgare gör upp i duell
Max vs Burger King

Rätt Rätt har testat Max Delifresh Plantbeef och Burger King Rebel Whopper för att se vilken av de två köttlösa nyheterna som han tycker bäst om. Vilken är din favorit? Tumnagel
64kg
+
Bobby Green
0

Hur mycket skiljer sig McDonald's i Japan?
Roliga alternativ

En Big Mac på McDonaldx27s "ska" smaka likadant över hela världen, men så är det kanske inte alltid. Sen finns det också olika utbud beroende på var man befinner sig. Här tar sig Food Insider en titt på hur det ser ut i Japan. Tumnagel
92kg
+
Bobby Green
0

Alkoholfri dryck med smak av humle
Nytt från Lagunitas

Fler och fler dryckes-alternativ utan alkohol dyker upp på marknaden. Det senaste från Lagunitas är den här som är bryggd på humle. Den heter Lagunitas Hoppy Refresher och är en frisk och läskande kolsyrad dryck som alltså ska ha smak av humle. Den är inspirerad av IPA men helt fri från kalorier, kolhydrater och gluten. Kommer till Systembolaget och välsorterade butiker lagom till Midsommar. Artikelnumret är 19011 och priset för en flaska på 33 centiliter är omkring 17 kronor. Tumnagel
69kg
+
Bobby Green
0

Claire gör gourmet-Twix
Går det att göra en bättre version?

En bra godisbit som alltid levererar är Twix, eller Raider som den hette när jag växte upp. Choklad, kola och kex i ett - svårslaget. Men Claire vill alltid försöka göra saker bättre, och här ger hon sig på att skapa en gourmet-version av den klassiska chokladbaren. Bonusklipp nedan. Tumnagel
93kg
+
Bobby Green
0

Hur är maten på ett svenskt fängelse?
Mauri testar

Mauri har åkt till Anstalten Tygelsjö för att se vad fångarna där får att äta. Tumnagel
142kg
+
Bobby Green
0

Mackmyra lanserar Moment Skogshallon
whisky med smak av sommarbär

I Mackmyras serie Moment presenterar man nu Skogshallon. Det är en single malt whisky som delvis slutlagrats på fat mättade med vin gjort på vilda skogshallon. Den ska ha en naturligt bärig och fruktig arom av jordgubbar, citrus, päronkola, vanilj, ingefära, vitpeppar och rostade ekfat. Smaken ska vara fruktig och bärig med inslag av syrliga karameller, vanilj och tobaksblad. Släpps den 18 juni i Systembolagets beställningssortiment. 1511 stycken flaskor finns och varje kostar 1198 kronor. Artikelnumret är 85884-01. Tumnagel
87kg
+
Bobby Green
0

Pallar Trevor Noah heta kycklingvingar?
Upp till bevis!

Den senaste att sätta sig i den "heta stolen" hos Hot Ones och mumsa i sig ett gäng med starkt kryddade kycklingvingar är programledaren Trevor Noah. Tumnagel
85kg
+
Bobby Green
0

Upp och ner-Whopper
Burger King skojar till det

I samarbete med Coca-Cola och Netflix har Burger King tagit fram en helt revolutionerande version av Whopper som är upp och ner. För de som har koll så är detta bara ett skojsigt påhitt som alla Stranger Things-fans säkerligen uppskattar. Tumnagel
92kg
+
Bobby Green
0

Nu finns Big Mac Bacon på McDonald's
Mer sälta på klassikern

I mitt huvud har Big Mac med bacon på funnits här i Sverige tidigare, men så är det tydligen inte. Den lanserades i USA tidigare i år och nu är det dags för premiär i vårt avlånga land. Nina Remöy som är ansvarig för Food Team på McDonaldx27s Sverige säger följande: "Vår klassiska Big Mac lanseras i ny tappning under sommaren när vi för första gången i Sverige adderar bacon till den. Det blir en ny typ av smakupplevelse för burgaren som vi tror att många gäster kommer tycka är spännande att testa. Givetvis finns också originalburgaren kvar på menyn, med samma högkvalitativa ingredienser som vanligt." Big Mac Bacon kommer att finnas på restaurangerna mellan den 11 juni och 2 september. Tumnagel
97kg
+
Bobby Green
0

Att göra vodka av fårvassle
Så här går det till

Istället för att använda stärkelsen från potatis eller frukt för att göra vodka gör Ryan Hartshorn och hans familj det på vassleprotein från får. Tumnagel
81kg
+
Bobby Green
0

Bratwurst i London
Gott!

En rejäl Bratwurst med currysås och massa rostad lök är aldrig fel. Precis som en med surkål och senap. Mums! Tumnagel
86kg
+
Bobby Green
0

Kaffekoppar och muggar av kaffe
Smart!

Vad händer med kaffebönorna efter att man har fått sin kopp med kaffe? Julian Lechner kände att man kunde göra något av dessa istället för att bara slänga på komposten, så han startade Kaffeeform. De ser till att återvinna bönorna till koppar och muggar, så att man är lite snällare mot miljön samtidigt som man njuter av det svarta guldet. Tumnagel
181kg
+
Bobby Green
0

Halle Berry äter heta kycklingvingar
Vägrar låta vingarna vinna

Även om kycklingvingarna Sean Evans bjuder på är sjukt starka vägrar Halle Berry att ge vika. Tumnagel
113kg
+
Bobby Green
0

Frukosten från Det levande slottet
Mums!

Här får vi se när Binging with Babish vevar ihop frukosten från fantasyfilmen Det levande slottet. Tumnagel
90kg
+
Bobby Green
0