4 i går52 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Artiklar i kategorin Strupen / Sushi
Babish lagar poke bowls Så du också kan göra det I det här avsnittet av Basics with Babish får vi lära oss hur man lagar till några smarriga poke bowls på ett rätt så bra sätt. Bonus-poke bowls nedan. Tumnagel
81kg
0
En av Japans bästa sushi-restauranger Ett besök hos Ebisu Endo I Tokyo ligger Ebisu Endo som anses vara en av Japans absolut bästa sushi-restauranger. I det här klippet får vi reda på hur man tagit sig dit på bara ett år. Tumnagel
91kg
0
Vem har Sveriges bästa sushi? Minako, Sushi sho, eller Mogge? Mauri har besökt sushi-ställena Minako, Sushi sho, och Mogge för att se vem av dem som levererar bäst rå fisk i Sverige. Vilket är ditt favorit-ställe när det kommer till sushi? Tumnagel
86kg
0
Ett dygn hos en sushirullband-restaurang Snabbt och gott Här får vi hänga med Kazuhiro Maeno som är restaurangchef på Sushiro i Singapore och lära oss hur köket och personalen jobbar för att få ut det bästa de bara kan på rullbandet. Tumnagel
87kg
0
Sushi med Cody Auger Ett besök på hans restaurang Nimblefish Cody Auger driver sushi-restaurangen Nimblefish som ligger i Portland. Här kombinerar han klassisk tillagningsteknik med sina arkitekt-kunskaper och resultaten ser ganska så mumsiga ut. Tumnagel
92kg
0
Sushi med Kate Koo Driver Zilla Sake Kate Koo är personen bakom sushirestaurangen Zilla Sake och här berättar och visar hon lite om hur hon jobbar. Tumnagel
95kg
0
Hur smakar sushin i Portugal? Iz testar Iz Harris har varit i staden Aveiro, Portugal för att mumsa på massa gott som finns där - bland annat sushi. Tumnagel
73kg
0
Så här styckar man en tonfisk För sushi Här får vi se hur man styckar en tonfisk på bästa sätt om man vill få ut de finaste delarna på rätt sätt. Som bonus får vi lära oss lite japanska, får lite knivkunskap och lite allmänt rolig information. Sevärt! Tumnagel
102kg
0
Sushi med Michelin-kocken Hirohisa Hayashi Och massa annat gott För att få titeln Master Kappo-kock måste man förutom sushi även kunna bemästra tempura, vanlig fisk och kött. Det kan Michelin-kocken Hirohisa Hayashi och i det här klippet från Eater visar han lite vad som tillagas i köket där han jobbar. Tumnagel
93kg
0
HÄr VET inte ens kocken morgondagens meny morgonens fiskleverans avgör Litet reportage från Sushi-baren Cagen i New York där menyn bestäms beroende på vad kocken får in för fisk på morgonen. Tumnagel
123kg
0
Nästa sida